Kunst og underholdningKunst

Det mest interessante ting i kunsten: Theo Jansen og hans kinetiske skulpturer

På hollandske strande kan du se en ny form for liv. Mærkelige væsner komme videre snesevis af fødder af vinden, der blæser de store sejl, som ligger på ryggen.

Ingeniør Theo Jansen, der skabte et nyt liv, kaldte dem strendbistami, som oversat fra hollandsk betyder "beach dyr". Disse skulpturer har ikke øjne, men de undgår brændingen med specielle antenner. Det mest fantastiske er, at disse væsener er sammensat af plastrør.

Ingeniør, skaber et nyt liv

Hollandske maler og billedhugger Theo Jansen vandt sin berømmelse gennem kinetiske skulpturer med en tydelig mekanismer, der ligner skeletter fantasivæsner.

Først strand legged monstre Jansen begyndte at skabe i de tidlige 90-erne af det sidste århundrede. Talentfulde billedhugger siger, at lige siden han var ude af stand til at stoppe. I første omgang hans plan var, at de selvkørende kreationer var at indsamle mangfoldighed sandklitter, og dermed fungerer til gavn for Holland. Men i sidste ende billedhuggeren blev glad med deres kæledyr og ikke forfølge praktiske formål.

Theo Jansen, hvis skulpturer er fascinerende og overraskende, har rejst verden med dem. Amazing cirkus med selvkørende strukturer overalt venter og acceptere med begejstring.

Kinetic skulpturer fra Holland

Konstruktion de bevægelige skulpturer af mere end sytten år, Jansen siger, der gør hans arbejde, så de kunne passe mere naturligt i naturen. Vinden og solens stråler perfekt fremhæve exceptionality af kinetiske dyr.

Theo Jansen bor og arbejder på strandpromenaden i hjertet af Haag. Skaberen erkender, at det er havet brise er hans vigtigste inspiration, det vigtigste i kinetiske skulpturer - en bevægelse, der giver dig mulighed for at se det arbejde helt.

Moderne mekanik: hvordan mystiske mekanismer

Enhver efterfølgende generation af strand skulptur er forskellig fra den forrige, bliver mere moderniseret. Hver gang strukturen bedre tilpasset til betingelserne for sandstranden og med succes overført til påvirkning af vand og vind.

At oprette en ramme Jansen anvender billig PVC-rør. Inde skulptur består af plastflasker fyldt med luft. Kommer i kontakt med vinden, tallene begynder at bevæge sig. Mange af dem kan flytte, selv når der ikke er vind, akkumulere lufttrykket.

Talentfulde billedhugger Theo Jansen opfundet sådanne modeller, som er sikkert fastgjort til et sted under en storm, og selv i stand til at genkende deres egen nedsænkning i vand. Denne ekstraordinære udvikling er et bevidst skridt, at forfatteren lavet til at gengive det virkelige liv gennem kunst.

Blæsende teknik Teo Yansena i Moskva

Hollandske billedhugger udstilling med titlen "Kinetic liv sandstrande" blev afholdt i Moskva. Hun arbejdede i flere måneder på Enea i "Kosmos" pavillon. På udstillingen, den berømte legeplads forvandlet til en strand, hvor walking er fantastiske og mystiske skabninger.

Udstilling arrangeret af Polytekniske Museum, som flyttede på ENEA grundet renovering af gamle bygninger. Og hvis før museet herskede kult bil, er det nu erstattet af nye aftaler med intelligens.

Hver gang udstillingen af en talentfuld ingeniør vække offentlig interesse i massen og tilbedelse. Rigtig tryllekunstner fortjener at blive kaldt Theo Jansen. Skulpturer kontrolleret vind mystisk hypnotiserende tilskuere stående i nærheden af dem hele dagen

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.