ForretningIndustri

Slibemaskine til metal. Slibning hjul til værktøjsmaskiner

Til efterbehandling af forskellige slags emner ved hjælp af en speciel type udstyr - maskine slibning på metal. Sorter af enheder af denne type, der er flere. Som værktøjet oftest bruges i disse særlige hjul.

typer af maskiner

På nuværende tidspunkt er virksomheden anvender følgende typer af slibemaskiner til metal:

 1. Intragrinding. Bruges til bearbejdning af emner gennem indersiden og på siderne.

 2. Cirkulære. Maskiner af denne type anvendes primært til efterbehandling arbejdsemner cylindrisk og konisk form.

 3. Surface. Dette er en af de mest almindelige typer af udstyr. Maskiner af denne art anvendes til at udføre en operation som flad slibning (overflade normal).

 4. Honing. På sådanne maskiner producere fjernelse af små justeringer for arbejdsemner (0,04-0,08 mm).

 5. Bestsentroshlifovalnye. Denne type udstyr anvendes primært i store industrier. Maskiner beregnet til denne type af bearbejdning udvendige overflader på arbejdsemner.

Forarbejdning af produkter på udstyr såsom en slibemaskine til metal, kan fremstilles under anvendelse af pulvere og pastaer, stænger eller segmenter af skind. Men oftest at give en glat metallisk overflade arter underlagt særlige slibesten.

intragrinding maskiner

Denne type udstyr kan anvendes i begrænset omfang og masseproduktion. Dimensioner, vægt, ydeevne, kraft og snap det har også forskellige. Konstruktionsenhederne af denne type, samt andre slibemaskiner til metal, omfatter følgende elementer:

 • en ramme, hvorpå der er monteret alle knudepunkter;

 • robust bord til arbejdsemnet;

 • spindel;

 • en forreste beholder;

 • svinghjul og så videre.

Det vigtigste træk ved konstruktionen udstyr såsom en slibemaskine til metal, til forarbejdning af emner inde anses stationær topramme fikseret på sengen. Den bevæger den frem og tilbage ved bevægelsen af bordet. Spindel størrelser i sådanne maskiner afhænger af værktøjet diameter.

cylindriske slibemaskiner

Maskiner af denne type har en metal dreje øvre bord, monteret på bunden. Det er beliggende foran sengen. I behandlingen af dele konisk nedre bord roteres med en forudbestemt ønsket vinkel og låses i denne position ved særlige klemmer. Bag sengen i cylindrisk slibning maskine er en platform for bedstemor.

Surface enheder

Metal maskine af denne type kan fremstilles:

 • med horisontal akse, forsætterslæden og rektangulært bord;

 • med et generelt formål bord og horisontal akse;

 • med lodret spindel og glidende bordet;

 • med et bord til kontinuerlig drift;

 • En rack-and to-kolonne langsgående slibning;

 • Bilateral tortseshlifovalnye med vandret eller lodret spindel.

Den første form for værktøj fremstilling af værktøjsmaskiner anvendes oftest (med en rektangulær tabel). Disse strukturelle træk omfatter høj monteret rullende spindellejer, stiv understøtning med styreindretningerne og udstyr af forskellig kompleks. Teknologiske evner disse maskiner er virkelig bred.

Bestsentroshlifovalnoe udstyr

Slibemaskine til metal af denne type kan tilvejebringe en maksimal kvalitet bearbejdning af emner. I virkeligheden er disse enheder er mere avancerede og produktive form for cylindrisk slibning modeller. Oftest de anvendes i skabelsen af produktionen af automatiske overførsel linjer, da hvis det er nødvendigt, de kan være forsynet med nogen form for boot udstyr og instrumenter aktiv kontrol datoer størrelser.

I udstyr såsom centerless slibemaskine kan udføres og ydre og indre af metalprodukter. Men den sidstnævnte proces, der foretages ved hjælp af dem ret sjældne. Ikke desto mindre er den mest perfekte af alle enheder, der anvendes til slibning af stål, legeringer og lignende. D.

honing udstyr

Med brugen af denne type enheder, en afsluttende slibning af metal. Udstedt honing maskiner til indvendige eller udvendige overflader med lodret eller vandret arrangement af en eller flere spindler. Headstock i sådanne maskiner er monteret på føringssøjlen. Spindel knyttet særlige honing hoved. Da behandlingen af delene på enheder af denne art bør udføres med største præcision i deres design indbefatter forskellige slags aktive kontrolsystemer baseret på berøringsfrie eller kontakt måleteknikker.

Sander: prisen

Omkostningerne ved denne type udstyr er afhængig af sin magt, ydeevne og størrelse. Desuden kan prisen på maskinerne varierer afhængigt af arten. Så kan små Surface modeller koste i størrelsesordenen 300-400 tusind. Rubler. For den professionelle model højtydende af denne type skal betale 2 millioner rubler. Små cylindriske slibemaskiner koste omkring 60-300 tusind. Rubler. Prisen på dimensionelle højtydende udstyr af denne type er 400-1500 tusind. Rubler. Bestsentroshlifovalnoe udstyr afhængigt af præstationer kan købes på 300-2000 tusind. Rubler.

Slibning hjul til værktøjsmaskiner

Denne række slibende værktøjer, der anvendes i bearbejdningsmaskiner oftere. Vælg dem hovedsageligt baseret på det faktum, at udføre enhver form for arbejde, de er beregnet til at anvende. Typen af cirklen afhænger af den model af maskinen. For eksempel:

 1. Til cylindriske slibemaskiner er almindeligt anvendte simple kredse lige profil.

 2. For udstyr såsom maskine centerless slibning, bruger ofte cirkler lige profil med en ensidig fordybning.

 3. For flad eller ansigt formaling kan anvendes, herunder cirkulær, skålformet, cylindrisk eller koniske hjul.

 4. Slibning værktøjer normalt bruges Belleville.

 5. Til intern behandling ved brug shlifgolovki produkter.

I de fleste tilfælde er metallet polering udføres under anvendelse meget stærk korund kredse organiske eller keramiske bindinger. Under alle omstændigheder skal den slibende arbejdsredskab af denne type opfylde følgende krav:

 • til at modstå høje belastninger på centrifugalkraft;

 • behandling af emnet med den mindste grad af ruhed;

 • har en høj bøjningsstyrke i både tør og i våd tilstand;

 • skyde så meget som muligt et stort antal chips per tidsenhed.

korn typen

Oftest anvendes i fremstilling cirkler med aluminium oxid korn. De kan bruges til behandling af jern, stål, jern, og endda forskellige typer af legeringer. Især til slibning hårde materialer cirkler med blandet korntype - aluminiumoxid og zirconiumoxid. Bløde metaller (kobber, messing) behandles med cirkler overtrukket med aluminiumoxid og siliciumkarbid. Værktøj med store korn ikke anvendes til slibning. De bedste resultater med hensyn til overfladeglathed kan kun opnås ved brug af cirkler med mindre.

Som du kan se, kan moderne slibning udstyr har en anden konstruktion og være konstrueret til forarbejdning af dele af enhver form, både indenfor og udenfor. Brugt enheder af denne type, og på den lille og på de mellemstore og store virksomheder. Deres produktivitet og kvaliteten af knipler afhænger herunder korrekt valg af arbejdsgrupperne slibeværktøj, typer hvoraf der er også mange.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.