FormationColleges and Universities

Geologi af gas og olie: træk af træning, fakulteter og anmeldelser

I anvendt geologi er der et afsnit, der studerer klynger og dannelsen af carbonhydrider i tarmene for videnskabeligt at retfærdiggøre prognoser for mængden af indskud og vælge metoder til deres udforskning, bestemme udviklingsmodus. Og al denne nyttige aktivitet er inden for geologi af gas og olie. Mange ældre skolebørn anser geologens erhverv som lovende, og de forsøger derfor at finde en uddannelsesinstitution, som bedst introducerer dem i sagen. Denne artikel vil fortælle dig om de mest lovende højere uddannelsesinstitutioner i denne profil, såvel som om erhvervet selv.

opgaver

Opgaverne i geologi af gas og olie er alt relateret til undersøgelsen af kulbrinter, deres materialesammensætning, værtsbjergene (som støder op til geokemien), former for forekomst, de tilknyttede farvande, de betingelser, de danner og sammenbrud i, de mønstre af placering af indskud og indskud i det tidsskala Plan, såvel som deres genesis. Hovedformålet med undersøgelsen er dannelsen og akkumuleringen af carbonhydrider.

Geologi af gas og olie som videnskab blev født i begyndelsen af det tyvende århundrede, da det blev ekstremt populært: En forbrændingsmotor blev opdaget, som krævede kulbrinter til mad, og den begyndte at sprede sig rundt i verden bogstaveligt i geometrisk progression. Maskiner og mekanismer, biler og fly krævede mere benzin og petroleum, hvilket betyder mere olie. Det tog kun et par årtier for geologi af gas og olie at samle tilstrækkelig erfaring og generalisere prospekteringsmetoderne.

Ufa

For dem der ikke er meget interesserede i teorier og observationer, hvordan kulbrintegasbobler forekommer på mineralet, hvordan flydende dråber ophobes langs dråben og faste kulbrinter eller film, der omslutter mineral- eller polymineralkorner i krystaller, er det bedre at gå til Ufa Training Center "Gas" Olieteknologi "for hurtigt og effektivt at mestre praktisk arbejde. Andre mennesker vil studere den generelle geologi, olie- og gasgeologi for at overveje stamtavle, epigoniske, litosfæriske niveauer med dispergerede og koncentrerede klynger, undersøge forekomster og aflejringer, olie- og gasbassiner og zoner, bælter og knuder.

Dette er en interessant, men for lang træning, ifølge eleverne. I Ufa er det muligt at erhverve specialiteter inden for geologi af gas og olie de mest forskelligartede: boring, brøndarbejde, specialudstyr, olie- og gasproduktion, forarbejdning og forarbejdning, arbejdsbeskyttelse og løftefaciliteter, miljømæssig og industriel sikkerhed, Økonomiske og termiske kraftværker, vælge et erhverv inden for elektrisk sikkerhed eller færdselssikkerhed. Alt dette gælder for geologi af olie og gas.

specialiteter

 • Assistent brænder for olie og gas.
 • Boremaskine af olie- og gasbrønde.
 • Operatøren af boreriggen (gas og olie).
 • Låsesmed (vedligeholdelse af borerigge).
 • Operatør (brøntest).
 • Operatør (brøndcementering).
 • Laboratorieassistent (kemisk analyse).
 • Laboratorieassistent-samler.
 • Svejser-Borerig montage.
 • Borerig montage.
 • Elektriker-Borerig montage.
 • Assistent boremaskine (eftersyn).
 • Driller (overhaling af brønde).
 • Operatør (underjordisk reparation).
 • Operatør (forberedelse af brønde til underjordiske og større reparationer).
 • Operatør af enheder (vedligeholdelse af olie- og gasfeltudstyr).
 • Operatøren (vaskeenhed).
 • Løfteoperatøren.
 • Operatøren (cementeringsenhed).
 • Maskinist (logstation).
 • Operatøren (pumpestation).
 • Motorist (cement-sandblandingsenhed).

Og mange, mange flere. For at lære detaljerne om kurser i geologi af gas og olie skal du skrive til træningscenteret "Gasolieteknologi": Ufa, ul. Ulyanovy, hus 56 B.

Moskva

Russisk statsuniversitet for olie og gas. Gubkin blev hædret for ikke kun at være et nationalt forskningsuniversitet, men også et flagskib - hoveduniversitetet for olie- og gasuddannelsessystemet i Den Russiske Føderation.

Der er andre universiteter i oliegasgeologi, men flagskibet er et. "Gubkinitter" kender overalt, og de sætter stor pris på. Det ville være muligt at fortælle i lang tid, hvor vidunderligt geologi og geofysik af olie og gas er undervist her, men i en kort artikel er det svært at dække selv det vigtigste.

Programmerne

Der er syv programmer på ingeniørmekanik, seks programmer inden for automatisering og computerteknologi, fire i korrespondance og aftenuddannelse, fire ved fakultetet for økologi og kemiteknologi, og fire ved fakultetet for udvikling af gas- og oliefelter. Tre studerende studerer ved Det Økonomiske Fakultet, to på Fakultetet for Pipeline Transport, og en anden tre ved Det Geologiske Fakultet og Geofysik for Olie og Gas ...

Selv ved at nævne alt dette er problematisk. De studerer endda den internationale energiforsyning på et særskilt fakultet under to programmer. Det er umuligt at fortælle om alle undervisningsfunktioner, og derfor vil det være et museumskompleks, der også har en undervisningsfunktion, og den dominerer hovedaktiviteten.

Museet

I museumskomplekset er der otte eksponeringsområder, de mest interessante af dem er Nametkin Oil Chemistry Museum og Hall of Labor Glory, dedikeret til gas- og olieindustrien. Her bogstaveligt trin for trin kan du spore historien for hele olie- og gasindustrien. Det er på disse stande, at den studerende er gennemsyret af en betydning for det valgte erhverv, og vigtigst af alt, at hans valg er rigtigt.

Her er en værdistilling til den indfødte institution for videregående uddannelse dannet, og fundamentet for geologi af olie og gas, der allerede er lagt under uddannelse, vil helt sikkert kræve genopfyldning af viden, færdigheder og færdigheder. Sammen med professionelle ambitioner fremkalder museet historisk selvbevidsthed, patriotisme, corporate spirit og stolthed i at tilhøre den vidunderlige familie af "gubkinitter", som er noteret i deres anmeldelser og studerende.

Samara

I Samara State Polytechnic University er der et olieteknologisk fakultet, og der er en afdeling for geologi og geofysik, hvor 23 lærere arbejder, herunder 10 kandidater og videnskabslæger. Her udspændt for fremtidige forskere, ved de allerede på elevens bænk, hvad olie- og gasfeltens geologi er, da de studerer lithologien af olie- og gasbærende lag.

Træningsretningen er anvendt geologi (ifølge profilen), og om fem år vil kandidaten modtage en specialists kvalifikation. Der er også en graduate school hvor geologi af olie og gas er undersøgt dybere. Fakultetet samarbejder med en række organisationer og industrivirksomheder, hvor eleverne gennemgår praktisk uddannelse og oftest efter at have afsluttet universitetet, fortsætter de med at arbejde.

Hvor skal man arbejde kandidater

Disse er OAO Samaraneftegeofizika, OOO Sterkh, Samara NIPINeft, Samaraneftegaz og andre lige så velbegrundede virksomheder. Næsten alle kandidater modtager de olierhverv, der er efterspurgt, og der er mere end 170, hvorefter de med succes arbejder i udenlandske og russiske virksomheder, hvor olie- og gasfeltens geologi anvendes.

Specialiteter er meget interessante, eleverne bemærker, at de studerer med glæde og derfor - godt. Mange kandidater er bosat i SNIIGGiMS og SB RAS's grundinstitutter, i Rosneft, Gazprom, LUKOIL, Total, Schlumberger, Petrobras og lignende virksomheder. Adgangskomiteen for SamSTU er beliggende i Samara på Pervomaiskaya Street, hus 18.

Tyumen

Tyumen State Oil and Gas University har også en afdeling kaldet "Geologi af olie og gas." Her er fremtidige minearbejdere uddannet, som deltager i geologisk udforskning, prospektering, forskning og designarbejde relateret til olie og gas.

De analyserer og styrer hele processen med at udvikle indlånet, vurderer de underliggende minerers reserver og ressourcer, studerer sten og samlere af gas og olie og endog genskabe de gamle forhold, hvor olie- og gasbasserne blev dannet. De bestemmer også teknologien for arbejde og minedrift og boring.

Instituttet

Særlige discipliner bliver studeret her - tektonik, strukturgeologi, geologi og geokemi i gas og olie, generel geologi, olie- og gasgeologi, geofysik, geofysiske metoder til velforskning, reserverestimering, ressourceoverslag, computer geologisk modellering og meget meget mere. Mere. I laboratorierne blev teknisk veludstyrede, reelle produktionsforhold skabt.

Institut for Olie og Gas Geologi (nu IGiN, Institut for Geologi og Olie og Gas Produktion) er den største underafdeling af universitetet, den mest moderne og med den mest komplette materielle base. Der er 8 afdelinger og mere end 7 tusinde studerende. Programmene er mest efterspurgte, og i undervisningsbygningen er der 3 akademikere, 63 læger af naturvidenskab og mange kandidater.

Khanty-Mansiysk

Her er det berømte Ugra State University, som absorberede mange uddannelsesinstitutioner i olie- og gasproduktionsprofilen, blandt dem ikke kun de højere. I sin struktur er der 5 grene - olietekniske skoler: Langepas, Lyantorsk, Nefteyugansk, Nizhnevartovsk og Surgut. Disse områder er de rigeste i kulbrinter, og derfor bør der være mange uddannelsesinstitutioner til specialuddannelse.

Ved Institut for Olie og Gas Erhverv kan du studere følgende profiler:

 • Vedligeholdelse og drift af olieproduktionsanlæg.
 • Vedligeholdelse og drift af teknologiske anlæg i olie- og gasproduktion.

specialisering

Kandidater, der har mestret bacheloruddannelsen, er involveret i:

 • Teknik og teknologi til konstruktion, reparation, restaurering og rekonstruktion af gas- og oliebrønde til havs og på land.
 • Teknologi og teknologi til regulering af kulbrinteekstraktion og feltkontrol.
 • Teknologien og teknologien til rørledningstransport af gas og olie samt underjordisk opbevaring af kulbrinter.
 • Teknologien og teknologien til salg og opbevaring af olie, flydende gasser og olieprodukter.
 • Udstyr og redskaber til reparation, konstruktion, restaurering og rekonstruktion af gas- og oliebrønde til havs og på land.
 • Teknologiske processer til reparation, konstruktion, restaurering og rekonstruktion af gas- og oliebrønde.
 • Udstyr til gas- og olieproduktion, tilberedning og opsamling af borehulls produkter til søs og på land.
 • Teknologiske processer for olie- og gasproduktion.
 • Udstyr til feltkontrol under udvinding af kulbrinter.
 • Udstyr til rørledningstransport af gas og olie, gasopbevaring (under jorden inklusive).
 • Udstyr til salg og opbevaring af olie, gasser (flydende, herunder) og olieprodukter.
 • Teknisk, teknologisk og regulerende dokumentation.

Du kan lære både internt og i fravær, som eleverne siger på den positive side. De praktiseres i olieselskaberne i Yugra (Khanty-Mansi Autonomous Area): OOO Gazpromneft-Khantos, Surgutneftegaz, RN-Yuganskneftegaz og andre.

"Oliemuseum"

I Khanty-Mansiysk er det eneste museum, der er tilgængeligt for alle, oliens og gasens geologi. Her er det muligt at vide for sikker og i alle detaljer historien om udvikling af Vestsibirien inden for gas- og olieproduktion. Samlinger af mineralsampler er unikke og rigeste. Der er mere end 35 tusind varer! Og det er usandsynligt, at en person, der ikke på nogen måde har relation til olie- og gasproduktionsbranchen, på et andet sted kan lære at kende de teknikker, der anvendes af olie og geologer.

Bygningen selv i den arkitektoniske plan er helt unik. Bygningen ligner meget kvarts druze (ifølge legenden har kvarts altid været et symbol på rigdom i de lokale folkeslag). Og indeni er der mange interessante ting. Men vigtigst af alt - takket være museumets videnskabelige og metodologiske center er der en konstant koordinering med museerne i hele det autonome Okrug, supplerer udstillingen, træner personalet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.