Kunst og underholdningFilm

Irina Antonenko: biografi, filmografi, parametrene for figuren og personlige liv (fotos)

Et velkendt model, pin-up pige Irina Antonenko i 2010 i en anspændt kamp vandt den højeste titel "Miss Rusland 2010". Hun genkendte straks i alle hjørner af vores store land.

Barndom og familie

Irina Antonenko blev født i den herlige by Yekaterinburg i familien af medarbejdere i milits Natalia og Igor. For en lille Ira og hendes bror har altid været et eksempel. Pigen voksede alsidige barn. I skolealderen, deltog hun i kadet klassen, og derudover, på dette tidspunkt, hun deltog i sin første skønhedskonkurrence. Det kan synes mærkeligt, men mens Irina Antonenko ikke engang gået til finalen. Denne fiasko ondt sårede en ung skønhed, men samtidig vækket i hendes kampevne.

Efter nogen tid, lovede hun sig selv, der vil gøre alt for og umuligt for at blive en berømt model. Irina Antonenko, hvis biografi var bundet til at blive inddraget i arbejdet, ikke gjorde grundsatsen til sin skønhed. Succesfuld eksamen fra high school, hun kom ind i Ural Institut for Finansiering og lov. Der begyndte hun at forstå det grundlæggende i faget finansmand. Men også om hans drømmepige glemmer aldrig. Gradvist hun opbygge en karriere model, sammen med en college-uddannelse.

skønhedskonkurrencer

Den første arbejdsstation model Irina Antonenko blev bureau Ili Vinogradova. Lyse, mindeværdige udseende (Irina højde er 178 centimeter og vejer 54 kg) og fantastiske naturlige ydeevne har gjort deres arbejde. Hun blev hurtigt den mest populære og populære model i byen. Hun har deltaget i modeshows, marketing begivenheder og deltager regelmæssigt i shows og konkurrencer modeller.

I 2009 smilede hun for første gang en stor succes - hun blev "Miss Ekaterinburg-2009".

Konkurrencen "Miss Rusland"

Denne succes var en meget stærkt incitament. Nu Irina Antonenko blev systematisk og grundigt forberede sig til chefen på det tidspunkt for hendes konkurrence - "Miss Rusland". Uroen har tilføjet den idé, at hun vil spille for sit hjemland Jekaterinburg. For at deltage i denne konkurrence, Irina måtte opsige kontrakten med et modelbureau. Dette er blevet nødvendigt på grund af turen til Moskva for at fortsætte sin forberedelse til selve den endelige show i hovedstaden.

Som tiden har vist, alle de ofre og indsats af pigerne var ikke forgæves. I marts to tusind og ti, den kompetente jury fundet Irene den smukkeste pige i landet. Ud over den luksuriøse Crown vinder modtaget et hundrede tusinde dollars, rosa guld ur og en sponsoraftale tilskud til uddannelse i et universitet i verden. Desuden modtog hun en lukrativ kontrakt med et design firma Fillipa Pleyna og retten til at repræsentere Rusland ved den internationale konkurrence "Miss Universe".

Irina Antonenko, hvis biografi har ændret sig dramatisk efter sejren i All-russiske konkurrence, formået at blive en af de femten smukkeste piger på planeten, men at nå den endelige mislykkedes.

At studere i GITIS

Tilbage i Rusland, gjorde Irina Antonenko ikke miste tid forgæves. Næsten med det samme hun kom ind i RATI (tidligere GITIS). Pigen måtte få skuespillerinden erhverv. Interessant, chancen for at vise sig selv på en ny måde optrådte meget snart. Allerede i 2010 Irina Antonenko var engageret i et klip kendt gruppe «4POST». På det sæt af hendes partner var allerede godt kendt på tidspunktet Dmitry Bikbaev. Det skal bemærkes, at den første oplevelse af pigerne blev meget værdsat af venner og slægtninge.

Irina Antonenko: kærlighedsliv

I 2010 hun mødte en 30-årig iværksætter herlighed. Det skete i en café, hvor Irina var på ferie med sin kæreste. I samtalen blev det klart, at de unge er engageret i en fitness klub. Når Irina sagde, at den periode, den abonnement er udløbet, Vyacheslav hjalp hende med at få en ny. Unge mødtes og et halvt år, en masse tid sammen.

forslag Vyacheslav lavet under en fælles tur til Maldiverne. Ved ankomsten hjem, var unge gift. Ceremonien blev afholdt i Suzdal. Vi blev inviteret familie og venner. Irina Antonenko og hendes mand Vyacheslav bor i Moskva. Børn gift endnu.

Antonenko i dag

I 2012 Irina prøvet deres styrke på scenen. Hun debuterede i Meyerhold Theatre Center, hvor hun spillede en ledende rolle i stykket "Mysteriet om magiske ringe." Kritikere har reageret meget varmt om handler færdigheder i det tidligere model. Det betyder, at den unge skuespillerinde har en stor fremtid.

Irina Antonenko: Filmografi

Efter en vellykket operation i videoen Irina Antonenko blev inviteret til et interessant projekt - en film almanak "Screen Tests". Den bestod af tolv små noveller. Irina Antonenko, filmografi som stadig at blive dannet, drømmer om en stor og spændende papirer. I 2011 har den unge skuespillerinde spillede en cameo rolle i blockbuster "Phantom" Timura Bekmambetova.

"Skib" (2013), en fantastisk melodrama

I denne serie, filmet en masse berømte skuespillere. De, der begynder sin rejse i filmen, det var meget at lære. Dette er primært Dmitriy Pevtsov (kaptajnen), der spillede en af hovedrollerne - Roman Kurtsyn. Hertil kommer, at tapen besatte sådanne populære skuespillere som Agrippina Steklov, Ilya Lyubimov, Ilya Iosifov, Julia Agafonov og andre.

En romantisk tur til Papilio uforglemmelig oplevelse. Tyve kadetter ombord på skoleskibet "Kører på Waves", og det er det tælles. Men desværre, en behagelig ferie varede meget længe. En global katastrofe - kontinenter væk under vand. Det er sandsynligt, at de eneste overlevende i verden folk var passagerer på dette skib. Det viser i deres hjem. reglerne for forandring i deres liv radikalt, kan man ikke sige, at de kan forvente i morgen.

Byer med millioner af indbyggere, butikker med mad - alt forsvandt sporløst. I deres sted optrådte mutant fisk, vilde fugle, tsunamien. Heltene af billedet vil udvide de tilgængelige produkter på ubestemt tid, til at dele med deres venner den sidste stykke brød og en tår vand. I en sådan situation forværret følelser, lidenskaber kog - for hver den dag vil komme for dem alle kan være den sidste.

I denne film, publikum første gang så den nye fungerende duo - Roman Kurtsyn og Irina Antonenko. De optrådte i filmen rollen som en modig Max og datter Alena kaptajn. De ved første øjekast faldt i kærlighed, men indtil de er klar til at være sammen. Cadet Peter aldrig modet. Han er klar til at underholde alle, selvom hans vittigheder er ikke til alles smag. Irina kæphøj de er ofte hårdt undertrykt. Humble og Dobryy Renat konstant forsøger at forene dem. Victoria mener, at hvis du vil have hende til at adlyde enhver mand. Informanter romerske spilder ikke tid til at flirte. For ham er det vigtigt at vise, at kaptajnen på deres snyd.

Kaptajn Gromov fartøj for nylig oplevet en personlig tragedie. Han begravede sin kone. På grund af dette, besluttede han at tage en lang svømmetur i sine to døtre. Yngre, Valeria har brug for en feminin pleje. Kaptajn håb og hjælp kok forsker Xenia, hvor Gromov kærlighed.

Reel fare for alle indbyggerne i skibet er den snu tysk - erfaren lærer på overlevelse i ekstreme situationer. Herman har sine seværdigheder på overlevende skibet ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.