Kunst og underholdningFilm

Ilya Lyubimov. Filmer med Iley Lyubimovym. Foto. Personlige liv

Nogle mennesker - både tæt på værkerne, samt almindelige borgere - med et strejf af foragt til tv-serien. De kalder dette en lav kvalitet produkt, og mener, at skyderiet eller ser en film af denne art - den tid forgæves. Men for mange aktører af showet - det er en måde at udtrykke sig, at vise offentligheden deres talenter og opdage alle mulighederne. Gennem lange film, der består af små dele, kan du vise de daglige menneskelige problemer, til at tale om detaljerne i de enkelte foruroligende. Måske i en af de serier beskueren befinder sig, vil forstå, hvordan man kan finde en vej ud af situationen og ikke laver en fejl.

Ilya Lyubimov: "Voropaevski" herlighed

Denne kategori af film åbnet for offentligheden en række talentfulde kunstnere, herunder Boris Nevzorov, Anastasia Zavorotnyuk Linda Tabagari, Alexander Golovin, Ilya Lyubimov og mange andre. Sidste skuespiller modtaget alle-russiske anerkendelse efter udgivelsen af serien om "ikke født Beautiful" modeverdenen, hvor en mand spillede rollen som en egoistisk skiderik Alexander Voropaeva. Det var ikke det første billede med den talentfulde skuespiller, men netop på grund af dette, så at sige, lidt negative tegn Ilya Lyubimov blev berømt. Det skal bemærkes, at denne serie gav en billet til den store biograf og andre talentfulde mennesker: Peter Krasilov, Victor Dobronravov, Yulii Takshinoy, Gregory Antipenko osv ...

Barndom og hobbyer

Februar 21, 1977 Ruslands hovedstad, Moskva, blev født Ilya Lyubimov. Biografi dreng startede sin historie i familien chef for design bureau og videnskabelige samarbejdspartnere. Faderlig efternavnet er nu et populært skuespiller - Schlesinger. Udover Ilya, der vokser op i en familie har en ældre bror, Oleg, der er i øjeblikket den talentfulde instruktør.

Barndom drenge gik i et af de distrikter i Moskva kaldte Teply Stan. Ilya Lyubimov, hvis biografi er i sin ungdom afveg lidt fra biografier af samtidige kunne lide at bruge al deres fritid på gaden med venner. I 1984, drengen gik til første klasse. Præcis et år senere hans forældre flyttede til en anden skole, som ligger i nærheden af huset. Ilya studerede der indtil 1992.

I 1988 målte drengens liv kommer kunst. Hans forældre sendte ham til cirklen på Theater af den unge moskovitiske, lederen af som var Alexander Tyukavkin. Siden Ilya Lyubimov besluttede at blive skuespiller. Det skal bemærkes, at indtil 1988 drengen også deltog i teater workshop på House of Pioneers, hvor hans mentorer var Aleksandr Gordon og Viktor Shenderovich.

Tilpasning til skole

Over tid, den kreative aktivitet begyndte at dominere i drenge livet, ikke blot alle de gratis tid, men også de erfaringer og ekstra klasser på skolen måtte afsætte til dygtighed handle. Ved at kombinere erhvervelse af viden og teatret bliver tungere. Men den kunstneriske leder og direktør for skolen er en vej ud af denne tilsyneladende meget vanskelig situation: i samråd med forældrene, de oversætter den talentfulde unge mand i skole opkaldt efter E. A. Yamburga. Denne skole er berømt for sin skole model: med indførelsen af den særlige udvikling, ikke studerende tilpasser sig sine studier, og undersøgelser tilpasset tidsplanen for den studerende.

Hans fars fodspor ... Drejning til side

Men på trods af den ekstraordinære dreng ønske om at blive skuespiller, i 1992 han uventet for alle indkommende MSU Lyceum på fakultetet for mekanik og matematik. Vælg særlig "PC Programmør", Ilya Lyubimov besluttet at fortsætte den vej af sin far, som er leder af en af de design kontorer, samt få en helt normal civil speciale.

Men der er ikke drømme om at forlade scenen. Efter at have studeret i skoleåret, Ilya Lyubimov lærer, der begynder optagelse af studerende til kurset til den berømte lærer Peter Fomenko. Lige siden barndommen, den unge mand ønskede at komme på indlært færdighed af denne talentfulde instruktør og underviser. Og så, endelig, han havde chancen. I 1993 seksten-årig ung mand ankommer til Ledelse Institut GITIS som en gratis lytter. Det er bemærkelsesværdigt, at på det tidspunkt, Elias ikke var endda ungdomsuddannelse, så for at blive accepteret på college, at han måtte forlade skolen uden at deltage foredrag.

To brødre på samme scene

Efter at have modtaget certifikat Lyubimov studerende i lejren, og det bliver et fuldgyldigt medlem af teatrets broderskab GITIS. Under sine studier, den unge mand involveret i mange produktioner, herunder "Garpagoniada", "The Winters Tale", "Summer Folk", "Wedding", "tanken om Mr. House", "School for Fools" er den mest mindeværdige.

I 1997 de gæstfrie vægge institutionens udlejer en gruppe studerende, blandt hvilke der er også en talentfuld skuespiller Ilya Lyubimov. Den samme unge mand blev inviteret til at deltage i en tæt sammentømret familie teater "Pyotr Fomenko Workshop". I truppen skuespiller spiller den dag i dag. Det er bemærkelsesværdigt, at Ilya på teatret taler med sin bror Oleg. For sytten år Lyubimov spillet i en lang række forestillinger. Ægte teatergængere entusiastiske om at følge sine værker: "Krig og fred. I begyndelsen af romanen, "" barbarer "" Heartbreak House "" Et Absolut Happy Village "" Family Happiness "" Bride "" egyptiske Nights "" Mad af Chaillot. "

Awards for arbejde

Det skal bemærkes, at det talent af den unge skuespiller ikke gik ubemærket og kritikere. Hans værker er kandidater til de forskellige typer af priser. For eksempel, i 2000, Ilya Lyubimov hvis foto nu og da dekoreret med playbills af teatret "Pyotr Fomenko Workshop", blev tildelt "The Seagull". Denne skuespiller har modtaget priser for sin rolle i stykket "Family Happiness".

Ved den årlige pris fra avisen "Moskovsky Komsomolets" i 2001 blev prisen for bedste cameo Lyubimov nomineret til billedet af Frankrig fra udsagnet "En absolut glad landsby".

første film

I 2002 på skærmene som skuespiller først debuterede Ilya Lyubimov. Filmografi talentfuld kunstner begynder med filmen "Mixer". Han får en lille og malozapominayuschayasya cameo. Bag dette mønster blev efterfulgt af en lille serie "statsborger i hovedet", hvor kunstneren fik rollen Erhova.

I 2002 Lyubimov deltager i indspilningen af to film. Den første film i et billede Ili Hotinenko kaldet "Odyssey 1989". Den fortæller historien om skabelsen af de provinsielle drenge, der kom til at erobre storbyen og står over for en barsk virkelighed: narkotika, beroligende midler, fordrukken døs - og blive en "astronaut" er allerede en hel del lettere. I denne film med en lidt surrealistisk demonstration omverdenen spillet Lubimov en ung mand, hvis drømme bristede i tider med omstrukturering.

Den anden film i med skuespilleren bliver en film om billedet Kirill Serebrennikov kaldet "Dagbog om en morder." At have en fest i Historiske Museum, en gruppe unge mennesker finder en dagbog student Nikolai Voinov, dateret 1919. Åbning af den første side af den bærbare, vil heltene fra billedet lære den frygtelige sandhed: forfatteren af dette produkt er skyldig i drabet på fem personer. I denne film, rolle Isaya Lazurskogo, ven af hovedpersonen, udfører Ilya Lyubimov.

Skuespiller filmografi omfatter omkring tredive projekter. Den mest berømte af dem er filmene "Boomer", "Breve til Angels", "kvindedag", "Case af Kukotskiy", "ikke født smuk", "Lægens Dagbog" og mange andre.

Optjening et "navn"

Billede af Roman Karimov titlen "Utilstrækkelige mennesker" åbner for publikum de skjulte dybder i den menneskelige sjæl. Direktøren viser os, at stormfulde temperament kan skjules under dække af en afbalanceret og rolig person og mangesidede "I". Dette billede (hovedrollen fjernet Ilya Lyubimov og Ingrid Olerinskaya) vandt fem priser ved den europæiske filmkunst festival "Vindue til Europa".

I øjeblikket er en talentfuld skuespiller i høj efterspørgsel. Han er inviteret til at deltage i forskellige projekter, i film og tv-serier. I den nye film "Usynlig", "ren kunst", samt tv-serien "skib" og "under tommelfingeren" sammen med kendte og ganske populære skuespillere vises og Ilya Lyubimov. Filmografi bedøvelse og absolut unbanal skuespiller skiftes én gang årligt. Med hver ny film beskueren er afsløret en ny facet af den unge mands talent. Filmer med Iley Lyubimovym har en interessant plot og en dyb følelse. Hertil kommer, hver af dem har sin egen målgruppe.

Personlige liv

Overraskende denne karismatiske kan og mindeværdig skuespiller ikke behage journalisterne hans stormfulde romancer. Vedvarende fortielse af hans personlige liv førte til, at mange publikationer har rangeret Ilya medlemmer af seksuelle minoriteter. Det er dog ikke tilfældet. Som erkendt af ham selv skuespilleren, han bare brug for tid på at forsøge at finde den mest elskede og unikke. Og han fandt det.

Valgt skuespiller var en ung og talentfuld skuespillerinde Catherine Vilkova. Disse to blev gift på den første dag i maj 2011. Ellevte februar 2012 er der født den første datter Ili Lyubimova og Ekateriny Vilkovoy - baby Paul. For et par uger siden, i familien, var der en anden glædelig begivenhed: lyset kunne søn, der fik navnet Peter i den ortodokse kalender.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.