Kunst og underholdningFilm

Jaunty thriller "Orphan": skuespillere, skabere, historie

Jaunty thriller instrueret af Jaume Jaume Collet-Serra "sjældne" (aktører: Izabel Furman, Vera Farmiga, Peter Sarsgaard, Dzhimmi Bennett) beskriver publikum spændende historie af russiske forældreløse som terroriserer vedtage sin par, endnu engang beviser - gennemprøvede Hitchcocks teknikker er stadig store arbejde.

Politisk korrekthed er frem for alt

Sådan en klangfuld navn filmen "Orphan" er forpligtet til dubbing ledsager billedet, det oprindelige navn lyder meget lettere og afslappende - "Orphan". I det seeren ikke et ord hørt om russisk som indenlandske forhandlere var bekymrede over den skæbne skabelsen i Rusland. Og i Estland, sandsynligvis også vil ikke høre, at kære Esther tog et behandlingsforløb i deres mentale hospital.

historie

Det ser ganske velstående par, der mistede et barn, beslutter at vedtage bor i læ russiske forældreløse Esther. De er ikke flov over, at en pige slidt, ikke at fjerne, vintage kjoler og mærkelige dekorationer - sort velour bånd på håndled og hals. Det har ikke skabt megen mistro og det faktum, at den lille pige for hendes alder smukt udfører på klaver musik af Tjajkovskijs kompositioner. Barnet holdes stresset beskedent og sømmeligt, hendes comely benchmark. Den yngste datter, seks-årig døv Max, når gennemsyret nærhed til den nye søster. Men det ældste barn, Daniel, på den anden side, ruller hans forældres raserianfald krævende tilbagelevering af adoptivdatter på et krisecenter, der skyldes et par hans indtræden i udbrydergruppe tidspunktet for puberteten.

Yderligere begivenheder, der finder sted i kinotrillere "Orphan", skuespillerne, der deltog i optagelserne, den vigtigste intriger af opkaldet. I begyndelsen af dit ophold hos en plejefamilie, Esther bare smiler og blinker uskyldigt, men så ... jeg vil flikke og med glæde og professionalisme slutte en såret fugl Daniel. Det vil stå over for en rutsjebane driller klassekammerat, så op mod hinanden forældre ... Og dette er kun den første demonstration af dets potentiale virkelig djævelske snuhed, opfindsomhed og grusomhed. Dette tal er publikum filmen "Orphan".

Skuespillere og roller

Scene beskrivelse angivet ovenfor, gør det klart, at uhæmmet temperament Esther og frygten for en ny søster til de andre børn - ikke alle manifestationer forbundet med billedet overtoner. Handler i henhold til en og alle manifestationer, i henhold til de kritikere og publikum, kan det betragtes som gennemføres på 100%. Aktørerne i filmen "Orphan" gennemsyret atmosfæren i projektet og har bevist deres værdi i den fungerende felt. Uheldig undtagelse er Peter Sarsgaard, der spillede rollen som far til familien alt for træg og dæmpet, som om ikke at forstå instruktørens ideer og betydningen af det hele. Resten af skuespillerne er stor.

Især imponerende karakter - Max døv af Ariana Enzhener og uden tvivl med den gådefulde ansigt Esther Izabel Furman. Her er disse to store antagonister får den ledende par, og ikke opfundet af manuskriptforfatter David Johnson og Alex Mace berygtet konfrontation med Vera Farmiga. Selvfølgelig er det bemærkelsesværdigt, at i filmen "Orphan", og aktørernes rolle blev valgt omhyggeligt og præcist. Men hvis skaberne har valgt en anden version af begivenhederne, som i "The Good Son", dvs.. E. Fokuseret på børn konfrontation, vil effekten af at se filmen have været meget dybere. Ikke dårligt klaret gennemførelsen af deres karakterer Vera Farmiga, Karel Roden (læge på hospitalet) og CCH Pounder (en sygeplejerske fra børnehjemmet). Skuespillerne og den rolle af filmen "Orphan" vil være en lang tid til at genåbne sindet af filmskabere og seere.

Fugleskræmsel uden paranormale

Det er ikke overflødigt at klarlægge: i denne film publikum vil ikke have at beskæftige sig med endnu en manifestation af det overnaturlige. "Orphan" (skuespiller, medvirkede, anført ovenfor) - en thriller i de bedste traditioner i genren, på niveau med referencen 'Hånd, der Rocks vugge ". Flittigt voksende net af psykologi på historien om gøgen, efterhånden ødelægger den smarte sokkel, som viste sig at være, en debutant - forfatter Devid Dzhonson - bare en lille smule overdrevet. Den bekræftede en enkel sandhed: i thrilleren, det vigtigste - ikke psykologi handling, forbliver den vigtigste kurs, som for længst har bevist en strålende Hitchcock. Og instruktøren Jaume Collet-Serra var i stand til at overvinde en irriterende og irriterende løshed af sin debut skabelse, "House of Wax" i 2004, og den thriller virkelig effektiv. Instrueret valgt øge frygt, skubber til side den visuelle skønhed. Kun klimaks af handlingen blomstrede voldelige maling en psykopatisk sind fra forfatteren.

Relaterede

Spænding og intimitet billede til en vis grad minder om filmen "Joshua", som også spillede Vera Farmiga og også plejemor, blot for at bringe til det psykiatriske hospital med sin mand i dette projekt betød lidt drengepige. Ser man på udformningen af plakaten (billedet af hovedpersonen), trækker uforvarende en parallel med filmen "Sagen №39", "Yulia". Selvom sin kulmination og enkeltdele filmen er tættere på "Poison Ivy", "hobbyer", "Fatal Attraction" og andre dæmoniske historier for små børn.

Fra kærlighed til had ...

Generelt "Orphan" (skuespiller efter billeder, der var midt i alles opmærksomhed) er en anden variation af den velkendte ordsprog hedder, der elsker og hader kun et skridt adskiller. Så meget som enhver elsket nogen person, men hvis formålet med hans følelser truer livet for kære mennesker eller hele verdensorden, så bryder han al kontakt med ham eller opsige sin eksistens i højrisiko-sager. Men det er ikke meget værd at dykke ned i de filosofiske argumenter, bare se filmen og ikke meget panik. I vores liv der er ting langt værre end en grusom lille pige fra Rusland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.