Af teknologiElektronik

Strømstabilisatoren: betegnelse, beskrivelse ordning

Det moderne menneske er hele tiden omgivet af et stort antal af elektrisk udstyr, både indenlandske og industrielle. Det er svært at forestille sig vores liv uden nogen elektriske apparater, de stille og roligt ind i huset. Selv i vores lommer der altid vil være et par sådanne anordninger. Alt dette teknologi for sin stabil drift kræver en konstant forsyning af elektricitet. Efter racing netspændingen og strøm er oftest årsag til svigt af enheden.

For at sikre kvalitet, levering af teknisk udstyr er bedst at bruge en aktuel stabilisator. Han vil være i stand til at kompensere for netværket udsving og forlænge levetiden.

strømstabilisatoren - en anordning, der automatisk fastholder forbrugeren strøm med en forudbestemt nøjagtighed. Det kompenserer for frekvensen af spidsstrømme i netværket, ændringen strømkontinuiteten og den omgivende temperatur. For eksempel at øge effektforbrug enheden, vil ændre input strøm, der forårsager spændingsfaldet ved kilden modstand og ledninger modstand. Jo større værdien af den indre modstand, jo mere spænding ændrer sig med stigende belastning strøm.

Kompensationsstrøm stabilisator er en anordning med automatisk styring, som omfatter en kæde af negativ feedback. Stabilisering opnås ved at ændre parametrene for indstillingsdelen, i tilfælde af udsættelse for feedback puls. Denne parameter kaldes funktionen af udgangsstrøm. Regulatory gennemsnitlige kompenserende nuværende stabilisatorer er: kontinuerlig, pulserende og blandet.

De vigtigste parametre:

1. Stabiliseret faktor værdi af indgangsspændingen:

St.t K = (AU Rin / AI H) * (I H / U Bx), hvor

Jeg n, AI n - aktuel værdi og tilvækst af strømmen i belastningen.

St.t koefficient K beregnes ved konstant belastningsmodstand.

2. koefficient på stabilisering i tilfælde af resistens ændring:

K R H = (AR n / R n) * (I H / AI H ) = Ri / R H, hvor

R H , AR n - og forøgelsen af modstanden af belastningsmodstand;

ri - værdien af indre modstand stabilisator.

Koefficienten K R H beregnes med en konstant indgangsspænding.

3. Værdien af temperaturkoefficient stabilisator: γ = AI n / At env.

Til energiparametre stabilisatorer angår effektivitet: η = P O / P Rin.

Overvej nogle ordninger stabilisatorer.

En meget udbredt stabilisator nuværende FET, når en kortsluttet gate og source, henholdsvis U = 0-bindinger. Transistoren i et sådant kredsløb er forbundet i serie med belastningen modstand. De skæringspunkter med den lige belastning output karakteristik af transistor bestemme den aktuelle værdi på den mindste og den største værdi af indgangsspændingen. Med en sådan belastning varierer strømkredsløb lidt med en betydelig variation i indgangsspændingen.

Switching Regulator dens kendetegn er den nuværende af transistoren - regulatoren i koblingstilstand. Dette gør det muligt at øge effektiviteten af enheden. Pulset strøm stabilisator er en slags enkelt omformers omfattet af den negative feedback-sløjfe. Sådanne indretninger afhængigt af gennemførelsen af kraftenheden kan opdeles i to typer: en serieforbindelse af et gasspjæld og en transistor; med en seriel forbindelse og en parallel inductor regulator transistor forbindelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.