Af teknologiElektronik

Tablet GS700: anmeldelser, beskrivelser, specifikationer og anmeldelser af ejerne

I dag er der mindst én familie, der ikke har en tablet? Nej! Efter pladen er praktisk og nem at administrere. Det kan tage med dem, at læse en bog eller se en film på vej til arbejde. Det kan også installeres i køkkenet som et TV for at se alt hvad hjertet begærer, mens madlavning eller andet køkken arbejde.

Planetens befolkning kraftigt reduceret indkøb af små tv-apparater og erstatte dem med tabletter. Derfor hver producent af tv-udstyr, der understøtter den moderne tendens producerer sin serie af tabletter. Firma Global Satellite ( «Global Satellite"), der indtager en solid niche i produktion af digital satellit-udstyr, har indført en ny tablet GS700.

Global Satellite

GS-gruppen - en diversificeret producent af satellit set-top-bokse og mobilt udstyr. At være praktisk talt en monopolist på markedet for satellit-tv for at bekræfte deres status, corporate fagfolk havde simpelthen at frigive en kompakt enhed, såsom en telefon eller tablet.

I lighed med Huawei, Global Satellite lancerer i 2014 GS700 tablet. Dens ejendommelighed er, at det er teleplanshetom. Præfikset "krop" angiver, at takket være denne enhed, kan du få adgang til alle kanaler inkluderet i pakken "Tricolor TV" satellit-tv-tjeneste, gratis, og se udsendelsen som en del af dit Wi-Fi uden grænser.

Teleplanshet - ikke bare en tablet

Hver køber i den første undersøgelse vil stille et spørgsmål, kan du bruge den som en tablet? Hele essensen af enheden til dens ejer var ikke afhængig af plasma-skærm er fast og kan se online nogen kanal. Således er antallet af punkter, der er gået glip af på grund af de "fem minutter af bandlysning i ..." væsentligt reduceret, fordi du kan altid og overalt at tage en mini-tv.

Svaret på dette spørgsmål er "Ja!". Tablet GS700 - komplet enhed OS Android 4.4.2 KitKat. Det kan oprette forbindelse til alle tilgængelige Wi-Fi-netværk uden problemer. Android har adgang til Google Market, hvor du kan downloade og installere alle de nødvendige programmer. Den eneste forskel fra en konventionel tablet - TV stikkontakt, og kun gennem et hjem indretning (set-top-boks, receiver, etc.).

Nøglefunktioner

Vægt af tabletten - lidt mere end to hundrede gram. Diagonal 7 '' med en opløsning på 1024 x 600. Kameraerne 2 og 0,3 megapixel. Quad-core MT8127, RAM - 1 GB flash-hukommelse - 4 GB (du kan bruge op til 32 GB), batteri - 2800 mAh, stik USB 4.0 og HDMI samt Google-tjenesterne.

Som det kan ses, GS700 tablet har egenskaber meget robust. Den pris, der anbefales af producenten, må ikke overstige 4000 rubler. Det har helt en række tablet GS700 anmeldelser. Prisen for det på tidspunktet for aktierne kan nedsættes til 2 tusind. Rubler. Den samme omkostning i dag, og lignende anordninger. Eneste forskel er mængden af RAM (fra andre producenter - 512 MB).

Fordele ved apparatet

Flatbed GS700, hvis specifikationer er troværdige, har mange fordele. Den allerførste ting - en kraftig processor, der kan håndtere de mest komplekse forespørgsler. Når man sammenligner med andre tablets, er det ikke alle nu med USB 4.0. Hertil kommer, en større mængde RAM er meget hurtigere og uden det fremragende arbejde pladen.

7 tommer - den mest bekvemme format for den mobile enhed, at den forbliver mobil, snarere end fast. Denne diagonal giver dig mulighed for at vælge et tastatur til et beskedent gebyr og drej tablet i en netbook eller en transformator.

Vi bør også nævne HDMI-stik. Det kan bruges til at vise billeder på en stor skærm plade (TFT, diode eller plasma skærme). Derfor GS700 tablet - smuk assistent forretningsmand.

mangler

Jeg vil gerne videregive disse poster, men de er køberen har brug for at vide for at træffe et valg bevidst. Købere siger, at han kun har én "tynde sted" - batteriet. I standbytilstand kan det være en meget lang tid at finde ud af, men ved fuld kapacitet - ikke mere end 5 timer.

Det skal bemærkes, at manglen på en kraftfuld processor og RAM (quad devaysa bør være mindst 2 GB) kan bremse processen af tabletten, mens den kører flere programmer samtidigt. Kør op til 3 programmer ikke overbelaste hukommelsen på enheden og giver dig mulighed for at arbejde så hurtigt som muligt.
Skærmopløsning er stadig ikke så høj, som vi gerne ville. Selvfølgelig, IPS-matrix giver den mest klare farvegengivelse, men de 1024 x 600 pixels - det er meget lidt, til nøje at overveje detaljerne, især på skærmen af 7 inches. På trods af dette, mange købere roste billedet og var tilfredse med muligheden for at se HD-TV-kvalitet.

Sådan tilsluttes?

Næsten alle ved, hvordan man tilslutter GS700 tablet til din modtager. Meget farverige og en klar udtalelse i billederne bogført på det officielle site af GS-gruppen. Umiddelbart tilgængelig for download-internetindstillinger og tv-guide.

For at oprette forbindelse med et par enkle trin:

  1. Du skal sikre, at serveren GS E501 (E502 fremefter), samt Wi-Fi-router er tilsluttet og konfigureret i overensstemmelse med producentens anbefalede indstillinger.
  2. På din tablet skal du installere (eller opdatering, hvis der allerede er installeret) "Play.Trikolor".
  3. Opret forbindelse til et trådløst netværk (hendes navn i dette tilfælde vil være servernavnet).
  4. Tabletten vil automatisk "stramme" indstillingerne. Derefter kan du køre programmet uden tøven TV-visning.

om producenten vil erstatte firmware?

Tablet GS700, som firmwaren - KitKat, har endnu en ulempe. KitKat tillader installation af applikationer på de integrerede medier og ikke på ekstra microSD. Resultatet er et begrænset antal installerede programmer. For nogle vil det være helt afgørende, men hvis personen - en gamer, kan det være en alvorlig ulempe.

Mange, der ejer programmering, gør "Ruth". De siger, at det er meget simpelt. Men de fleste håber stadig, at løse dette problem er at producere General Satellite i den nærmeste fremtid.

anmeldelser

Ejere af enheder af denne model hævder, at tabletten er virkelig god kvalitet. Desuden dens prisklasse - en anden fordel. Funktionel anstændigt, en god processor. Af de minusser køberne opmærksom på, at batteriet skal forbedres. Generelt er en værdig model.

At købe eller ikke?

Inden du foretager et køb, er at beslutte, hvad du har brug for enheden. Hvis det er nødvendigt, som en tablet, uden et fjernsyn, er det bedre for sådan en rimelig pris, du vil ikke finde. Hvis du har en forbindelse "Tricolor TV", så skal du ikke engang tænke, og tage det. Pladen er altid nyttigt, da dens funktion ikke er begrænset til en enkelt tv.

For mange, der har købt denne tablet, var det afgørende, at det meget hurtigt afladet (meget hurtigere end det er reguleret af fabrikanten). Det er klart, at forholdet mellem "pris / kvalitet" til GS700 er den bedste.

Og hvordan kan du løse problemet hurtigt aflade batteriet? Meget simpelt! Du kan købe billigt og nemmeste eksternt batteri 5000 mAh batteri. En sådan vil tillade dig at få mest ud af denne kompakte enhed i løbet af dagen. Enig, det er en kæmpe fordel, som desværre ikke er til stede i det oprindelige udstyr, giver masser af muligheder, for eksempel, se film hele dagen.

Du ser alle kort afsløret, så køb eller ej - valget er kun dit. Vi håber, det ovenfor præsenterede materiale er blevet nyttige for dig. Held og lykke og godt humør!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.