SundhedPræparater

Hvor vigtigt er folinsyre for kvinder

Hvor vigtigt er folinsyre for kvinder? Enhver kvinde ønsker at se smuk og bevare deres helbred. Med henblik herpå skal hendes krop altid få nok af alle de vigtige vitaminer og mineraler. En af de vigtigste stof er vitamin B9 (folinsyre eller folat), når en mangel kan forekomme overtrædelser såsom hovedpine, hurtig træthed, vægttab og endda depression. Særligt vigtigt er folinsyre for kvinder under graviditet.

Hvilken rolle vitamin B9 til den kvindelige krop

Folinsyre er meget vigtig, hvis der er sandsynligheden for at udvikle sygdomme forbundet med cancer. Dette gælder især for sådanne sygdomme som brystkræft og livmoderhalskræft. Hvis du tager en vis mængde folat hver dag, er det muligt at sikre, at cellerne, der påvirker tumorvækst, at udvikle sig yderligere, vil ikke, hvilket betyder, at du kan overvinde sygdommen uden kirurgi. Vitamin B9 også vigtigt i tilstedeværelse af hudsygdomme, er det bruges til at forstærke effekten af lægemidler til behandling af acne, psoriasis og vitiligo. Hertil kommer, folat forhindrer menstruationsforstyrrelser og osteoporose i ungdomsårene og voksenlivet. Efter fødslen af et barn er så vigtigt folat. For kvinder, der falder i postpartum depression, er det vigtigt at tage vitaminer og fødevarer, der indeholder dette element.

Graviditet og folinsyre

I første trimester af graviditeten, folinsyre for kvinder er meget vigtig, men til at begynde sin modtagelse bør være tilbage i en tid, hvor barnet er lige ved at blive planlagt. De første tre måneder af drægtigheden er dannelsen af føtale organer, så vitamin B9 i denne periode er meget vigtigt. Men efter den tid til at stoppe med at tage vitamin er ikke nødvendigt, fordi man undgår den mental retardering hos det ufødte barn. Ved slutningen af det andet trimester føtalt neuralrøret dannelse er afsluttet, så lægerne sige, at i denne periode af folinsyre er også vigtigt for gravide kvinder. Doseringen af denne vitamin for kvinder venter barn, er 400 mikrogram per dag. Nogle gange er den vordende mor at udpege en særlig kompleks vitaminer som allerede indeholder den nødvendige dosis af folat pr dag.

Kilder til folinsyre

Den menneskelige krop kan ikke selv producere vitamin B9, men vi kan få det sammen med mad. Folinsyre findes i fødevarer: bønner, havregryn, spinat, ærter, salat, fisk, mælk, lever, etc. Men de fleste af vitaminet i det mel, gryn. Det sådan, at i utilstrækkelige mængder i den daglige menu indeholder folinsyre. For kvinder i denne sag har udviklet specielle vitaminer, der udgør denne mangel.

Vitamin B9 for sundhed og skønhed

Det er nødvendigt at foretage en reservation, at der er flere kontraindikationer for at modtage vitamin B9. Derfor, før du tager folat bør konsultere en læge. Generelt folinsyre for kvinder er af stor betydning, fordi det er involveret i processen af tumorceller. Folat styrker hår og negle, accelererer vækst og gør dem mindre sprøde. For at bevare skønhed og sundhed af messen sex er nok til at spise flere fødevarer, der indeholder dette vigtige vitamin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.