SundhedPræparater

Tillæg "Mountain Calcium D3" fra mumien: brugeranmeldelser

Sådan et element, som calcium, er meget vigtigt for den menneskelige krop. Dette mineral er ansvarlig for dannelsen af vores skelet, normalisere niveauet af kulhydrater, fluidudskiftning og blodpropper. Det indeholder også sekretionen af hormoner og muskelsammentrækning, har anti-inflammatoriske virkninger og reducerer permeabiliteten af blodkarrenes vægge. Overabundance eller mineralmangel negativt påvirker den syre-base balance.

Mangel på dette element er mere almindelig hos mennesker, der bekender sig til et lavt kalorieindhold kost. Dens tilbagegang forekommer også i forskellige patologier. I sådanne tilfælde, kroppen begynder at kompensere for underskuddet på de tænder, knogler og hår. Og det er fyldt med negative konsekvenser for sundheden. For at undgå sådanne problemer, bør du overvåge niveauet af calcium - fuldt drevne og forbruge særlige medikamenter.

I dag det farmaceutiske marked tilbyder en række kosttilskud, den gennemsnitlige person er svært at vælge en bestemt udformning. Til mineral absorberes bedre, det krævede tilstedeværelsen af vitamin D3 og en række mikronæringsstoffer (herunder phosphor, bor, mangan, silicium, etc.). Det opfylder alle kriterierne homøopatisk medicin "Mountain Calcium D3" fra mumien. Anmeldelser af vitamin komplekser mere end værdig. Vi beskriver de gavnlige egenskaber og virkningen af dette lægemiddel. Hvor effektiv er "Mountain Calcium D3" ( "Evalar")?

funktion

At værdsætte de to sporstoffer, såsom calcium og vitamin D3, er det ikke svært. Der er behov for disse stoffer på alle alderstrin. Men hvad med mumien? Hvorfor det er indeholdt i tabletterne, virkningen har på kroppen? Denne gave fra naturen har mange værdifulde egenskaber, der er en række af aminosyrer, vitaminer, makro-og mikronæringsstoffer.

Shilajit ikke kun er hovedleverandør af calcium, men har også en foryngende og helbredende virkning på mennesker. Et vigtigt punkt: pillerne, der sælges i apotekskæder, ikke bringe den ønskede virkning, da deres produktion anvendes minedrift harpiks ekstrakt og kemiske tilsætninger. Det stof "Mountain Calcium D3" fra mumien indeholder kun naturlige ingredienser og en række mikronæringsstoffer, der hjælper vores knogler blive stærk og holdbar, hvilket er med til at forebygge knogleskørhed. Forskellen er indlysende.

vidnesbyrd

Udpeget af tilsætning af voksne og børn over 12 år (når der er en aktiv fysiologisk skelet udvikling). Det stof "Mountain Calcium D3" fra mumien udsagn fra kvinder, der er postmenopausale og overgangsalderen modtager positiv: piller bidrage til at styrke muskler og knoglevæv, normalisere tilstanden af hår, negle og tandemaljen. Uerstattelige stof for atleter og dem, der klæber til strenge diæter.

regler adgangskrav

Betyder "Mountain Calcium D3" fra mumien regelmæssigt får rave anmeldelser. Resultatet er blevet observeret i en måned: går hævelse i håndled, smerter i led og knogler. For at gøre op for det daglige behov, bør det tage 4 tabletter to gange om dagen, på tidspunktet for et måltid i en måned. Smagen af lægemidlet på grund af det specifikke indhold minedrift harpiks.

Selvom det ikke er additiv tilhører gruppen af lægemidler, men det er farligt at tage ukontrollabelt. Selv vitaminkomplekser kan påvirke helbredet. Det er derfor, vi anbefaler, at du konsultere en ekspert. Man skal huske, at det er farligt at tage piller ukontrollabelt under fødedygtige og amning. Anses ikke egnet supplement til folk med overfølsomhed over for dens komponenter.

frigivelse Form

Gennemføres ved hjælp af tabletter. Blister kapsel indeholder 80 lys-beige skygge runde form. Omkostningerne ved en pakke spænder 150-200 rubler. Lægemiddel "Mountain Calcium D3" fra mumien (anmeldelser bekræfte sin høje effektivitet) er en af de bedste af sin slags.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.