Af teknologiElektronik

Hvordan man vælger en optager

Nogle gange sker det, at du virkelig har brug for en diktafon. Trods det faktum, at i dag på markedet tilbyder en masse tekniske løsninger, bliver det meget svært valg. Hvis du er interesseret i, hvordan man vælger en båndoptager, så vil det fortsætte med at blive givet materialet til dig. Først skal du bestemme, hvilken type. De kan være digitale og micro.

Med sidstnævnte alt er ganske enkel: normalt produceret rekordniveau afhænge af, hvor kvalitativ en kassette og håndsæt selv. Som et plus, kan du ringe den lave pris på kassetter og det faktum, at du ikke kan bekymre sig om optagetiden når en stor volumen. Som yderligere funktioner kan kaldes automatisk bremsning, autoreverse, stemmeaktivering optagelse, optagelse lys og båndtælleren. Men faktum er, at sådanne optagere gradvist ved at blive forældet, så du bør overveje digitalt.

Hvordan man vælger en Voice Recorder: nogle finesser

Lad os se på dette spørgsmål i flere detaljer. digital diktafon skriver information til den interne eller flytbare hukommelse. Da det ikke er meget billige slags hukommelse, hele tiden er nødt til at overvåge hendes tilstand, det vil sige, at rydde det, at droppe optagelser til din computer eller til at oplagre store mængder af ledig plads. Det er ikke nødvendigt at købe enheder, der ikke understøtter hukommelseskortet, da dette vil begrænse dig i muligheder.

I digitale diktafoner kan være en meget mere ekstra funktioner. Ud over standard microcassette, kan midler være til stede for lydbehandling, en alarm, dagbog, og andre. Disse optagere kan tilsluttes til en computer. Den bedste løsning er at tilslutte enheden via USB-interfacet, og hvis den er tilsluttet direkte til lydkortet via hovedtelefoner, kan det væsentligt forringe optagekvalitet. Når du køber bør være opmærksom på, hvilken form for grænseflade understøttes af optageren, er det bedre, hvis det er USB 2.0, da det giver den højeste optagelseshastighed. Hvis vi taler mere om, hvordan du vælger en optager, skal du være opmærksom på størrelsen af stikket, så bedst at matche op med nogle yderligere enhed, ikke at have nogen man konstant travle havn.

Optagelsen kvalitet opnås ved den digitale optager afhænger ikke kun af, hvor godt er selve apparatet, men også på input stien, mikrofonen, graden af prøveudtagningen signalet, en teknik til sin kodning og andre faktorer. Sortering ud, hvordan du vælger optageren, du behøver at vide om nogle af funktionerne. Menneskelige øre kan opfatte lyd området 20 Hz til 20 kHz, og den vigtigste limsammensætning tale rettet mod kHz 0,3-3,4. Dette tyder på, at hvis du vil optage kun diktafon skal vælges med bandet til fire kHz, og hvis du ønsker at indfange alle de andre lyde, så har du brug en enhed med en båndbredde på op til 20 kHz. Imidlertid bør det erindres, at hastigheden af forbruget af hukommelsesenheden afhænger af båndbredde.

Nu kan du sige om den konstruktive udformning, som kan være meget forskellige. De kan laves i den klassiske form og kan ligne forskellige objekter, for eksempel, en pen, hvis du har brug for at optage al hemmelighed. De kan udstyres med en strømforsyning til at operere fra byen elnet, modulet for tilslutning til en telefonlinje, for at optage samtaler. Og hvis vi taler om design af enheden, er det kun nødvendigt at være styret af deres smag. Kan betragtes som en mini-udgave af de digitale diktafoner, de er bekvemme i at de let skjulte og usynlige for andre.

I øjeblikket er de mest populære mærker af lydoptagere er som følger: Olympus, Sony og Ritmix.

Du er nu i almindelighed repræsenterer, hvordan du vælger en diktafon, er det fortsat kun at gå på indkøb.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.