Af teknologiElektronik

Neoclima Aircondition: karakteristika, drift og anmeldelser

Levetiden for det moderne menneske uden aircondition i dag er svært at forestille sig. Hvis du også har besluttet at vælge sådant udstyr til kontor eller lejlighed, er det vigtigt at forstå, ikke kun dens funktioner, men også til at beslutte, hvad de skal give fortrinsret til producenten. Besøg butikken til tider at træffe det rigtige valg er meget vanskelig, fordi salget i dag er ikke kun i vores forståelse af den traditionelle klimaanlæg, men hele systemet af klimaanlæg og luftrensning, som er i stand til at levere det fra skadelige stoffer og mikroorganismer. Og i dagens mobile enheder optrådte funktionel selv-kondensat fordampning.

Adressering

Neoclima klimaanlæg, for eksempel, kan være en glimrende mulighed. Dette selskab tilbyder til salg en split-system multi-split-systemer, søjler, kassette, kanal, samt væg-, loft- og alsidige eksterne balsam. Blandt al denne forskellighed, kan du vælge den model, der er rigtige for dig.

Funktioner væg klimaanlægget serie Luna DC Inverter

Hvis du er interesseret i klimaanlæg Neoclima, kan du lære mere om de tekniske karakteristika for modellerne i ovennævnte serie. Denne udførelsesform har den funktion ionisering, og har evnen til at skabe et mikroklima i lokalområdet. Meget praktisk at når der er slukket for strømmen, kan du bruge automatisk reset, som vil genoprette de tidligere anvendte indstillinger. Sådanne væg conditioners har et filter Neoclima kold katalyse, som tillader fjernelse af lugte og luft sterilisering. Under drift eliminerer dette udseende og proliferation af mikrober i systemet, som også er tilvejebragt ved tilstedeværelsen af det selvrensende funktion. Det kører fra tid til anden og er designet til at tørre den indendørs enhed varmeveksler af overskydende fugt. Du kan bruge dvaletilstand under de første timer efter aktiveringen vil blive hæve rumtemperaturen med 1 ° C. Under den anden time, temperaturstigningen i yderligere 2 ° C, øge niveau af komfort, og effektforbruget reduceres.

Funktioner af drift af modellen Luna DC Inverter Series

Hvis du er interesseret Neoclima balsam, er anmeldelser om dem opfordres til at læse. Så er du i stand til at vide, at vi ikke bør udvide kablet, og bruge flere stik ved brug af maskinen. Dårlig kvalitet elektrisk forbindelse, forkert installation eller højere end den anbefalede spænding kan forårsage brand. Producenten anbefaler ikke at udsætte kroppen til reduceret udsættelse for kold luft i længere tid, kan dette medføre hypotermi. Placer ikke nogen genstande eller fingre i luftindtaget. Du bør ikke foretage uafhængige forsøg på at reparere, ændre klimaanlæg design. Hvis en sådan behovet opstod, skal du kontakte servicecenteret. Du bør ikke trække i stikket, holde kablet. Fra udløbet stikket skal fjernes, fast holdes i bundpladen. Hvis vi ignorerer denne henstilling, kan du støder på et problem med kabel skader. Neoclima aircondition, bør ikke anvendes brug af vejledning som er fastgjort til kittet i vådrum, herunder vaskeri, badeværelser eller toiletter.

Karakteristik af klimaanlægget mærket NS / NU-HAL12

Denne model er en split-vægsystem, som kan fungere i én af to grundlæggende tilstande - en køling og opvarmning. Den maksimale luftstrøm på 8,83 m3 / min. I kølemodus strømforsyningen når 3700 W, mens i opvarmningsdrift, er denne værdi 3800 watt. Som ekstraudstyr kan du vælge ventilation mode, der opererer uden opvarmning eller køling, automatisk vedligeholdelse af en bestemt temperatur, samt selvdiagnostik. Ved at købe denne klimaanlægget Neoclima, bør du være opmærksom også på de funktioner, såsom plasma-filter, evnen til at justere retningen af flow, samt indstilling af memory funktion.

Betjeningsvejledning

For vedligeholdelse er nødvendig for at frakoble udstyret, og rengøring - tørres af med en blød klud. Det anbefales ikke at anvende slibende eller chlorholdige stoffer. Hvis du har brug for at rense den indendørs enhed, skal du afbryde strømforsyningen. Hvis du opdager, at på det indenlandske enhed har oparbejdet en stor mængde af snavs, der kan bruges til at rense klud, der er fugtet i koldt vand. Overfladen skal aftørres med en tør klud. Brug ikke et stof, der er blevet behandlet med kemikalier. Det er også nødvendigt at udelukke anvendelse af klude til rensning af støv blok.

Conditioning Neoclima bør ikke rengøres med varmt vand, hvis temperatur er over 40 ° C. Dette gælder også for frontpanelet, som når de udsættes for en sådan temperatur overflade kan deformere eller mister farve.

Rengøring luftfilter

Rengøring af klimaanlægget af brugeren kan udføres uafhængigt i dette arbejde bør omfatte pleje af luftfilteret og filter forfriskning. Hvis disse elementer blev tilstoppet, kan køleeffekten af enheden reduceres markant. Produce skal rengøres en gang hver anden uge. For at gøre dette, den indendørs enhed panelet stiger op til en vinkel, indtil du hører et klik. For nogle modeller anvendes suspension gennemlæser, som tillader støtteelementerne. skal holdes Håndtag luftfilter, hæve det langsomt til muligheden for at fjerne filterholderne. Det næste trin er stramning element. Luftfilteret kan fjernes fra indendørsenheden, og derefter renset. Dette kan gøres med en klud fugtet med vand eller en støvsuger. Aftagelig del efter rengøring skal tørres på et køligt sted.

Rengøring af filteret forfriskning

Rengøring klimaanlæg for at forbedre effektiviteten af deres arbejde. Hvis du har brug for at rense filteret forfriskning, så det bør fjernes fra støtterammen. Desuden er denne komponent af designet indbefatter et plasma filter, sølvionen filter, biofilter, og luftrensningsfilter. For at rengøre denne del af din klimaanlægget en gang om måneden, og at foretage udskiftningen skal være hvert femte måned. Oprensning kan opnås ved en støvsuger efter filteret efterlades i et køligt sammen for at færdiggøre tørring. Rør ikke ved plasma-filter inden for 10 minutter efter, at frontpanelet er åben, ellers kan du står over for problemet med elektrisk stød. Belysning filter skal monteres på plads efter rengøring, som er anbragt på den bageste overflade.

Anmeldelser af kassetten balsam PROF-serien

Kassette balsam Neoclima også meget almindeligt blandt forbrugerne som et glimrende eksempel overveje en model, der hører til serien PROF. Udstyret arbejder med særlig teknologi, der giver maksimal fordeler luft i hele rummet. Indretningen har innovative rørledninger, som består af kobberrør skåret i den indre overflade. Dette fremskynder strømningen af kølemiddel og forøger varmeoverførslen nyttevirkning på 50%. Som brugere hævder, hvis det er nødvendigt, du kan i høj grad reducere omfanget af fugtigheden i rummet, dette blev gjort muligt takket være den tørre tilstand. I dag, fabrikanten garanterer, at udstyret har tjent så længe som muligt. Som bevis på dette er de kundeanmeldelser der nævner om den japanske kompressor, det ikke kun forlænger levetiden af enheden, men øger også pålidelighed.

konklusion

Hvis du beslutter at købe klimaanlæg Neoclima, hvis prisen kan variere afhængigt af modellen, er det værd at være opmærksom på de ovenstående muligheder. Som et eksempel, kan omkostningerne kan identificeres model NS / NU-HAL09, som bliver nødt til at betale 22.800 rubler. Men Neoclima NS-07W koster kun 9800 rubler. Det er i stand til at tjene værelse område til 72 m2. Betal for Neoclima NS-07W vil have lidt mindre end omkostningerne ved denne løsning er 9000 rubler. Denne vægmonterede klimaanlægget kan betjenes i opvarmningsdrift, en kølekapacitet på 7200 watt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.