Af teknologiElektronik

Webasto - hvad er det? Tilslutning Webasto. Kørsel, fotos

Vinter forvarmer betydeligt gøre livet lettere for bilister. Måske, "Webasto" modeller der er mest populære. Måske er det derfor mange mennesker tror, de have hørt Ordet Webasto, det forvarmeren. I virkeligheden er det - navnet på den berømte tyske virksomhed, der udvikler en bred vifte af udstyr.

Firma navn Webasto ikke ved et uheld blevet et kendt navn til at henvise til en hel klasse af varmeanlæg. klimaoptimering i transport firmabiler tog en af de første. Fluid varmeapparater til busser og biler er produceret siden 1935, lastbil - siden 1939. Siden 1950, mestrer produktionen af selvstændige varmeapparater. Siden 1965 producerede klimaanlæg til lastbiler, busser. Siden 1995 er stor opmærksomhed på komplekse klima-systemer for tunge lastbiler, busser, særlige maskiner.

Webasto - hvad er det?

Grundlagt næsten et århundrede siden, det tyske firma "Webasto" er førende inden for produktion af bil tage og HVAC-udstyr. Navnet på grundlæggeren af virksomheden og navnet på byen Stockdorf nær München, hvor der siden 1907 har sit hovedkvarter, dannet forkortelse: WilhElm BAier + Stockdorf = WEBASTO.

I produktionen af klimaanlæg og varmeapparater bruges avanceret teknologi. "Webasto" - første producent af glidende tagene med sol batterier. Miljøvenlig teknologi sparer energi køretøjer. Den teknologiske udvikling på dette område spodvignulo ingeniører til at skabe innovative glidende kroppens elementer - især, dørsystemer og spoilere i det nye design.

referencenumre varmeapparater

Webasto varmer hurtigt og effektivt varme op motoren. Det sparer ikke kun tid, output af motorens driftstemperatur, men også reducerer skadelige emissioner. Varm motor slid mindre, sjældent mislykkes. På grund af den varmer hurtigt tø forruden, og chaufføren i kulden ikke har det rengøres. Det varmeapparater "Webasto" ekstra transportbånd monteret i bilen "Mercedes S", Range Rover, Audi A6 / A8, Volvo S80, VW Phaeton, Maybach, Land Rover.

Høj kvalitet opnås ved en storstilet test. I en særlig klima kammer test, hvor hurtigt varme op motoren og interiør. På tribunerne mellem fiasko, når der arbejder med en fuld last simulerer driften af varmeapparatet, svarende til 15 år. Kontrolleres for korrosionsbestandighed og saltvand spraytåge.

Bør ikke være bange for øget brændstofforbrug. En time enhed brænder i gennemsnit 0,6 liter brændsel. Men det opvarmede motor bruger mindre brændstof (dieselolie) for at kompensere for tab.

Webasto varmeapparater har flere fordele:

 • Dimensioner og vægt bliver mindre, og opvarmningen - effektivt og stabilt.
 • Forskning i den akustiske laboratorium viser, at støjniveauet under opvarmning - minimum.
 • Før samling, korrespondancen af dimensionerne af hver del så grundigt på en speciel 3D-målemaskine Webasto, at denne garanti for fremtidige resultater.
 • Ved tilslutning varmelegeme kun til opvarmning indvendige forruden helt optøet i 30 minutter.
 • For hver bilmodel er udviklet et optimalt sæt grundlæggende sæt, kontroller og monteringssæt. I dette tilfælde, til montering på de fleste modeller af bilen er egnede og standard sæt.
 • Håndtering af fjernbetjening eller programmeret digital timer.

virkemåde

 1. Varmeren er forbundet til kølesystemet af køretøjet.
 2. Den opvarmer kølevæsken.
 3. Pumpes gennem regelmæssig varmer radiatoren.
 4. Den varme væske pumpes gennem motoren også, at varme det.

Tilslutning Webasto

Det er ganske vanskeligt, ansvarlig, omhyggelig proces. I første omgang, før bilen skilles ad. Derefter fjernet nogle komponenter og moduler hætte plads, for bedre at montere varmelegeme. Installation af brændstoftanken til varmeapparatet udføres uafhængig brændstof sti. Du behøver kun at bruge den højeste kvalitet komponenter, især høje krav til slanger. Forkert installation er fyldt med tændingen af bilen!

På trods af den tilsyneladende enkelhed start forvarmere Webasto, skal installationen udføres i de certificerede centre. Arbejdstagere skal uddannes, og centret skal have en tilladelse. Når selv-installation (eller ikke-bekræftede værksteder) kan sige farvel med en garanti på bilen og på det installerede udstyr "Webasto".

Kørsel installationen køretøj eksempel "Harmony Prior"

 1. Valgt montering placering (for eksempel batteri).
 2. Monteringsbeslaget er monteret på motor mount puder.
 3. Eftersom brændselsrøret vil forstyrre installationen, er det nødvendigt at skifte til siden.
 4. Til en tidligere fremstillet metallisk plade monteret kedel.
 5. Om PPC installeret udstødningsrøret, derefter fikseret divider.
 6. En forbindelse til varmeren brændstofsystemet, "Lada". Til dette brændstof pumpen er monteret på stilethæl ABS enhed og slangerne er knyttet til den almindeligt brændstof linje. Dernæst feedback tie-in brændstoftilførslen rør.
 7. Kedlen varmelegeme leverede kølesystem og ledninger. Fjernes først rør, som forbinder termostaten med ovnen og er forbundet med indløbsfittingen på kedlen. Derefter bundtet med varmerør forbundet til montering af termostaten. Efter installationen anbefales det at fjerne luftsluse.
 8. Kabinen er indstillet på timeren.
 9. Den sidste fase - forbindelsen til batteriet.
 10. Fordi i systemet af akkumuleret luft fra den første indretning ikke kan tjene. Måske for første opstart tager et par forsøg.

Air Top 2000

Ud over de præ-operative varmeovne, selskabet berømt for vnutrisalonnoe varmeapparater førerhuse af lastbiler, varevogne, autocamper, bus, kahyt små fartøjer. Vinter optimale løsning problemer - økonomisk kompakt bil varmer kører på brændstof. En af de mest populære er Webasto Air Top 2000 Det virker umiddelbart efter opstart eller ved en programmerbar timer. Desuden funktion kan medtages uden motor.

Enheden tilsluttes direkte til strømforsyningen og brændstoftanken. Egnet til køretøjer med enhver form for køling. Varmere luft er designet med en maksimal grad af beskyttelse. indvendige luft ikke anvendes til forbrænding.

udgifter til

Det skal forstås ved at erhverve Webasto, at udstyret af højeste kvalitet. Derfor er dens værdi er høj nok.

model

Den pris, RBL.

Effekt kW

Air Top 2000 (diesel)

40379

2

Air Top 2000 (benzin)

43.589

2

Air TopEvo 3900

59.506

3.5

Air TopEvo 3900 Komfort

63.941

3.9

Air TopEvo 5500

77.164

5

Termo TopEvo 4

31833

4

Termo TopEvo 5

42.265

5

Termo Pro 50

44.353

5.2

Termo Pro 90

70560

9.1

Termo E 200/320

53.529

20/32

Dette er ikke den endelige omkostninger ved de Webasto modeller, prisen afhænger af ekstra tilbehør. Mini-timere, kontrolpaneler, enheder, der understøtter drift med en mobiltelefon - alt sælges separat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.