HjemlighedKonstruktion

MDF plader - dimensioner. Vægpanel MDF - Mål

Halvhårde fiberplader, Medium Density, eller MDF er alsidige materiale til paneler, let at bearbejde. Talrige typer af plader løse problemet med produktion af kommercielt udstyr, møbler, der anvendes inden for byggebranchen, boligområde.

Hvordan laver MDF?

MDF panel er fremstillet af lignocellulosefibre Softwood Hardwood eller "tør" proces tømmer, dvs. når fiber vandindhold mindre end 20% i formningstrinnet. Fremgangsmåden til opnåelse af færdige genstande passere under påvirkning af temperatur og tryk, med tilsætning af klæbemiddelsammensætningen. Råvaren er affald tømmer, savsmuld og hvirvler, som er knust ved at blødgøre den varme damp ved hjælp af specielle skruer mekanismer. Som klæbemiddel påført ureaformaldehyd og voksemulsion. Tørring af fibrene med en klæbende blanding tvinges udført i lang tid. Den tørre blanding er dannet på en plade med en gradvis komprimering. Hvorefter det dannede plade blev behandlet ved tryk og temperatur, og dens farve skifter fra lys tone til chokolade. Efter afkøling hvert panel skæres til den ønskede størrelse og poleret.

Da væggen bruges paneler?

Dekorative trim paneloverflader tillade deres anvendelse til partition enhed. Bruges til at skabe skind til vægpaneler MDF. Målinger præsenteres i et meget bredt område - en længde på 900 til 3660 mm, en bredde på 600 til 1800 mm. Standard plade til bred anvendelse i interiør arbejder fås med en tykkelse på 1,8 til 60 mm. Modsætning til de fleste andre materialer træ og plader helt sammenpressede materiale, fordelingen af tykkelsen af fibrene gør det nemt at håndtere og anvende MDF forskellige belægninger, som skaber visse anvendelsesområde plade. Med værktøjer til nemt at passe panelet til den ønskede størrelse eller at anvende den tilgængelige størrelse og tykkelsen af pladen. Coating af forskellige metoder gør det muligt at fremstille genstande, der stærkt retningsbestemte egenskaber - fugtighed, brandtekniske. Dekorative funktioner for mangefacetteret grund pulverlakering, flerdimensionelle plader.

Muligheder og muligheder MDF plader

Standard dimensioner er blevet anvendt med succes til fremstilling af bordplader, dørpaneler og kasser, kabinetter eller profilerede overflader. Den glatte og stabil overflade MDF giver fremragende materiale til maling, anvendelsen af dekorative film eller træfiner. Stabilitet, god bearbejdelighed og høj styrke MDF skabe muligheder for anvendelse som et alternativ til massivt træ vægpaneler og dekorative partitioner. Designet til brug i møbelindustrien standard MDF er i stigende grad anvendes til fremstilling af udstyr salgsområder, udstilling skærme, foring, arkitektoniske elementer, og mere, som du kan bruge utrolig mulighed MDF - fugt modstand, høj tæthed, brandsikkerhed, kompatibilitet med andre materialer.

Særlige formål

For reparationer og dekoration bruges MDF plader. Deres størrelser varierer afhængigt af funktionerne i rummet, personlige præferencer. Vandtætte plader anvendes til væg efterbehandling bad, døre og andre interne elementer, hvor vigtige krav er resistens over for et fugtigt miljø eller periodisk befugtning.

Brandsikkert plader anvendes i stigende grad til de indbyggede møbler, døre og paneler i private hjem, i offentligt tilgængelige bygninger eller i andre områder, hvor vigtige brandsikkerhed regler.

MDF høj densitet forbedrer forarbejdningen og mekaniske egenskaber derfor anvendes til fremstilling af dekorative elementer, køkkenmøbler, døre, lister, forskellige detaljer, som traditionelt fremstillet af træ.

melanin belægning

pulverlakeret panel - er et element, som kombinerer funktionalitet og alsidighed. Colors of MDF plader præsenterede metallisk, perle og forskellige andre nuancer af paletten. Designet til at skabe originale interiører i boligområder eller kommercielle projekter. Foruddannet MDF-board overtrækkes med jord, der er designet til den yderligere pulver sprøjtning på overfladen på begge sider. Pulverfarven af forskellige farver påføres ved varme og giver en solid, glat overflade, som ikke adskilles fra høj temperatur og fugtighed. Pulverlakering er en ideel løsning til efterbehandling af bearbejdede komponenter og pap, skaber en problemfri finish og sikre designfrihed til en økonomisk pris. Hertil kommer, at holdbarheden af pulverlakering garanterer en lang levetid og lave omkostninger af MDF-paneler tjeneste. Dimensioner fiberplader er næsten ubegrænsede. Med sådan færdig specielt fremstillet til enhver panel projekt til rådighed for alle.

MDF design

MDF plader bruges til at skabe et unikt billede af rummet, størrelse og stil, der lader dig vælge fra en bred vifte af muligheder, der er egnede for dig. Limede paneler, slids, der består af flere elementer, som udgør den gennembrudt panel stof til at skabe partitioner er almindeligt brugt til zoneinddeling af bolig eller kontorlokaler. Finish såsom produkter er anderledes - melanin belægning for maleri, en film, ensidig og tosidet.

Panel tegning figur og den efterfølgende laminering oprindeligt beregnet til møbler, men nu er de anvendes som en væg i børnehaven, i køkken, badeværelse, soverum. Der er ingen restriktioner, fordi disse tegninger kan på forhånd vælge eller bruge et bredt udbud tilgængelig i handelen.

Dekorative paneler MDF volumetrisk tredimensionelle dekoration i form af tråd bølger geometriske volumen tal nylig ofte bruges designere. Sådan efterbehandling materiale virker samtidig som et varmelegeme og isolerer ekstra støj.

Hvad bestemmer prisen på MDF plader til væggene? Prisen på disse plader varierer på grund af størrelsen og teknologi i behandlingen. Men det her er meget billigere end massivt træ, lettere at håndtere, har en naturlig oprindelse og en bred vifte af designløsninger, kræver ikke konstant vedligeholdelse efter installation.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.