TravelingHoteller

Costa Blu Hotel 4 * (Corfu, Grækenland): beskrivelse, fritid og anmeldelser

Hotel placering Costa Blu Hotel 4 - en malerisk bakke i den østlige region af øen Korfu i Grækenland. På grund af det faktum, at hotellet er placeret på en bakke af værelserne tilbyder en vidunderlig udsigt over havet. Selve hotellet er bogstaveligt nedsænket i det grønne, som sit område vokser en masse træer, blomster og buske.

Vacationers ofte erkendt, at det indtryk er skabt som hvis du rejser på et kæmpe krydstogtskib, der langsomt skærer gennem havvandet.

kvarter

Turister, der opholder sig i Costa Blu Hotel, anbefaler en tur rundt på øen, for at stifte bekendtskab med dens seværdigheder.

Jo mere, der går videre ikke nødvendig - mange gamle arkitektoniske strukturer er placeret i 3-10 km væk. Afstand fra den nærmeste lufthavn ligger 9 km til centrum af Korfu - 11 km.

Området hotel og dens beskrivelse

Costa Blu Hotel 4 Hotel Den dækker et areal på ca. 22 000 km 2. Sidste eftersyn blev gennemført i 2013. For at holde forberedt 64 komfortable Lux klasselokaler (standard og superior), og hver har en balkon eller terrasse.

I huset (4 to-etagers bygning) har en elevator. De værelser med moderne møbler, der er en madras med ortopædisk effekt, eget, et bidet og toilet, samt de nødvendige tilbehør. Strygebræt og strygejern er tilgængelige efter anmodning.

Arbejde individuelt kontrolleret aircondition, telefon, kan du aktivere opvarmning. Et TV, Pay sikker og mini-bar. Antallet af par med et lille barn barnesenge, hvis nødvendigt. Daglig rengøring.

Hotellet kan bo ferierende, fysiske evner er begrænsede. For handicappede på hotellet specielt kørestole (på forespørgsel).

Sport og underholdning

Hold dig i god fysisk form er bedst i fitnesscentret eller gymnastik, som ligger på det område, Costa Blu Hotel 4 (Grækenland). Der er udendørs swimmingpool, som ligger i nærheden af stole og parasoller, og en nærliggende bar en lækker cocktail eller frisk.

Massage (massage kursus bog i forvejen), sauna og dampbad. Operating vejafgift tennisbaner, er bustrafik købes separat.

Så vidt angår tilslutning til internettet, så WI-FI koster at turister EUR 20 per dag eller EUR 10 per time på fælles betingelser.

Slap af på stranden

Costa Blu Hotel (Corfu) er i tæt nærhed til havet, på den første linje. Der er en privat sandstrand, rejsende er forsynet med liggestole og parasoller. Her hviler et par mennesker og steder er ikke nok. Selvfølgelig, nogle turister opsøge netop sådan en ferie, men stranden er ganske tilfredsstillende stand. I udtalelsen fra turister, der er ved siden af hotellet ikke udstyret strand. Men udstyret sted for en badeferie ligger 500 meter fra hotellet. Der er også et brusebad og omklædningsrum. På 800 meter fra hotellet er et vandsportscenter.

food tjenester

En on-site Costa Blu Hotel (Grækenland) til morgenmad og aftensmad, tilbyder mad til "buffet" type middag - halvpension. En restaurant, 2 barer. Området omkring de mange spisesteder, hvor du kan spise lækker og nærende.

Den største restaurant serverer internationale og græske køkken. Baren på terrassen byder aftenshows. en hyggelig bar, der serverer gode drinks og snacks i lobbyen. Cafeen, i haven, kan du nyde kaffe, te og kager.

Familieferie med børn

I, Costa Blu Hotel har alt for de yngste campister: legeplads for aktiv leg, en lavvandet børnebassin, kan du bruge babysitter (mod betaling). Restauranten har en mulighed for at bestille mad fra børnemenuen, efter anmodning fra den ansatte vil bringe høj stol.

yderligere tjenester

En konferencesal, hvor du kan organisere begivenheder for 150 personer. Dette er en meget bekvem service for dem, der planlægger en corporate ferie eller kommer til at forhandle med partnere. Der er en tør rengøring og tøjvask, så tøjet er let at rengøre. I dette område, gratis parkering, bagageopbevaring.

For resten er en skønhedssalon, en frisør. Modtagelse opererer døgnet rundt, her er det muligt at udveksle valuta. Det skal bemærkes, at dette hotel er ikke egnet til at hænge hektisk, men alle, der vælger en afslappende ferie, få sand fornøjelse.

Interne regler og regler for ophold

Overnatning, Costa Blu Hotel begynder ved 13.00. On er nødvendigt afrejsedagen i forvejen for at pakke sammen og forlade lokalet indtil 12,00 (det er nødvendigt at sikre, at personalet måttet ændre sengelinned og bringe rummet for at befolke de følgende campister). Hotellet får lov til at slå sig ned med børn i alle aldre, med børn, der endnu ikke er 2 år gammel, en barneseng og indkvarteres uden beregning.

Værelserne kan placeres ekstra senge (senge er reserveret på forhånd). Tjenesten kræver betaling i mængden af 30 til 50% af værelsesprisen per nat for en gæst. Mere end en ekstra seng i rummet, kan ikke installeres. Det er forbudt at bo hos kæledyr. Hotellet accepterer plastikkort MasterCard, Visa.

sightseeing ferie

Grækenland har længe været betragtet som vugge menneskets historie. Korfu, mange attraktioner, som hver især fortjener særlig opmærksomhed af turister.

Hotellet tilbyder guide tjenester og besøge mange interessante steder. Dette er den byzantinske Museum, Museum for asiatisk kunst, Kloster Vor Frue Platitera, Regent Palace og Museum of Kapodistrias. Sørg for at besøge Gastouri og se slottet Achilleion.

Det er værd at besøge fæstningen siden middelalderen, i Cassiopeia, og Gardiki Paleokastritsa, en sejltur på Pondikonisi ø, hvor der er en fantastisk kirke fra det 13. århundrede værd.

I nærheden af hotellet, 50 meter, ligger busstoppested, og en hvilken som helst retning, du kan lære på egen hånd.

anmeldelser

Costa Blu Hotel er i overensstemmelse med den angivne serviceniveau. Turister siger, at vejen fra lufthavnen tager 40 minutter. Det holdt temmelig detaljerede instruktioner for en god ferie.

Stærkt anbefale at acceptere promonomera grund af det faktum, at de er placeret næsten i kælderen, og nedstigningen af vand har været nogle lugt, fugt og endda myg.

Generelt turisterne opmærksomme på den fremragende placering af hotellet, ren swimmingpool, samt imødekommende og venlige personale. Måltider varierede, maden er altid frisk. Under gåturen rådes til at være sikker på at besøge byen Benitses, til fods sti, som tager op til 10 minutter. På trods af den gode mad på hotellet, turister foretrækker at prøve det lokale køkken, som tilbyder mange restauranter omkring området.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.