FinanserKonstruktion

Udskiftningsbænken - frelse for soldater

Dugout - et felt husly, udfører den funktion at beskytte militæret fra de skadelige faktorer af våben af fjenden, samt et sikkert sted at hvile og søvn. Den er lavet som en fordybning i jorden. Det gulv, vægge og loft er lavet af flade træplanker eller brænde (log). Men hvis der ikke er nogen træer i nærheden, spredning af stammebåd sten. Top struktur beklædt beskyttende metalplade, som er i stand til at modstå en fuldtræffer af et projektil, og for at redde soldaten fra forestående død. Alt dette konstruktion belagt med et lag af tørv til maskering.

Af møbler i stammebåd er til stede det meste køjesenge, et stort bord og lange bænke, som er bygget af de samme plader, der blev brugt til opførelse af beskyttelsesrum.

Blindazh kan levere elektricitet, ventilation og opvarmning enhed. Men ethvert forsøg på at gøre det mere behageligt for levende soldater reducerer procentdelen af beskyttelse, for eksempel fra radioaktivt nedfald efter eksplosionen. En oversvømmet vinter brændeovn til varme den underjordiske rum forræderiske sort røg på den hvide sne fortælle fjende læ placering soldater. Tætheden vilje udskiftningsbænken, pålideligheden af konsekvenserne af eksplosionen beskyttelse, så det ikke har nogen vinduer eller døre. Fra det kan du ikke skyde eller bruge plads til militær handling, kan det kun skjule.

materiale

Som regel en militær bunker - en hastigt bygget husly, der bruger materiale til rådighed i nærheden af de militære operationer. Moderne læskure lavet af færdige materialer, for eksempel stålplade i en bue form, som i den samlede tilstand er af en cirkel. Vær psykologisk vanskeligt at læ metallet: en følelse af trykken, den forseglede på alle sider af graven.

Afhængig af antallet af personer, der er involveret i opbygningen af sin skabelse kan tage fra to til fire dage.

Gulvbelægning, Beskyttelsesfunktioner, lavet af stål eller et hvilket som helst holdbart materiale, der kan modstå en kraftig eksplosion.

kapacitet

Den maksimale kapacitet af lejligheden, som regel op til otte personer pr læ. Disse er meget små strukturer, som bygger 20-30 enheder på linje for kontakt med fjenden. Afstanden fra den ene bunker til et andet - et par meter. Med hinanden, de er ikke forenet, og outputtet fra hver udskiftningsbænken placeret i den mest beskyttede fra fjenden side.

Oprindelse af ordet

Betydningen af stammebåd (blindage) går tilbage til Frankrig. Oversat fra fransk, betyder det "at dække Barrier". Bunkers er altid anvendes i militære konflikter på begge sider af fjendtligheder. De blev bygget til ikke blot at dække de stridende soldater, men de havde i marken hospitaler, militære hovedkvarter, pakhuse med ammunition og mad.

Ved type byggeri af krisecentre kommer i to varianter: skjult i jorden og begravet halvdel. Hovedsageligt vi byggede den første mulighed, så fjenden kunne ikke finde ly, hvis placering blev anset en militær hemmelighed til den modsatte side. Fjenden var ikke meningen at vide hvor er de krisecentre for at undgå risikoen for målrettede bombardementer.

Bunkers i at opbevare ammunition væk fra krisecentre bygget til afslapning soldater.

Fundet skattejægere

Indtil videre i de tætte skove, kan du finde ly, bevaret fra de tider af Anden Verdenskrig, som stadig er et spørgsmål om tid. Tysk bunker blev bygget fra stærkere materialer og til tider dobbelt armeret beton gulv, så disse asylansøgere er perfekt bevaret i sin oprindelige form, på trods af årtier.

Metal horder af fans reagerer ofte på de jern skeen, thermoses, kugler og dekorationer, begravet i bunkerne af tyske soldater. Til denne dag, er resterne af lagre - tidligere bunkers ammunition, som straks begynder at arbejde sappers.

Russisk bunker - det er mindre robust konstruktion, i modsætning til tysk, fordi det blev bygget i 2-3 dage, og ofte allerede i færd med at kæmpe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.