Af teknologiElektronik

Fuelless generator

I slutningen af det nittende århundrede blev opfundet vekselstrøm system, der stadig bruges i dag. Dette brændstof-fri generator. Dens forfatter - Nikola Tesla. Konstruktionen fungerer uden nogen brændstof. Objektet var Tesla kondensering energi ligger mellem jord og den øvre atmosfæriske lag. Yderligere - omdannelse af den modtagne energi til en elektrisk strøm.

Generatoren har en høj omdannelse koefficient af ti til halvtreds ganges forholdet det tilgængelige antal vindinger af den sekundære vikling til antallet af vindinger på primærviklingen. Udgangsspændingen af anordningen kan således nå flere millioner volt. Svarende til resonansfrekvensen af spændingen kan skabe i luften, kraftige elektriske udladninger (op til flere meter i længde).

Den enkleste brændstof-fri generator Tesla er til rådighed til at lave din egen. Dens funktioner omfatter et par spoler uden en fælles kerne. Den primære vikling omfatter tre til ti vindinger af tyk tråd. Den sekundære vikling af det samme, er der omkring tusind omgange. Når beslutningen om at oprette et brændstof-fri generator med dine egne hænder, skal du vide, at det sværeste er at levere den primære vikling. For at gøre sådan en generator er relativt enkel, men dyrt. Først skal vi nødt til at tage nogen spændingskilde (ikke mindre end halvanden kilovolt). Det skal være forbundet til kondensatoren ved den spænding der kræves. Fuelless generator sådan variant har en meget simpelt kredsløb. Proceduren fungerer således:

1. Slut til den valgte kilde spænding der kræves til nogen eksisterende kondensator.

2. Kontroller, at diodebroen grund af den store kapacitet af kondensatoren. Det anbefales dog, at eksperimentere med små kapaciteter.

3. Forbind hele gnistgabet til primærspolen.

De nøgne enderne af trådene i den samme retning. Kløften mellem dem bør justeres ved at bøje leder kabel. Den maksimale spænding er altid højere end den oprindelige, som vekselstrøm. Derfor, for at skabe en sekundær vikling sving et hundrede og halvtreds nok. Hvis det gøres korrekt, vil processen arbejde i den kategori af en centimeter (hvis coil terminaler er tæt på hinanden). Hvis konklusionerne at opløse i hånden, får du en mærkbar bue. Lavere produktion af spolen skal jordforbindes.

I forbindelse med en fast kondensator kredsløb justering kapacitans foretages ved at justere den primære vikling resistens. Dette ændrer tilslutningspunktet til det. Hvis indstillingerne er korrekte, vil den øverste del af sekundærviklingen har en tilstrækkelig høj spænding. Dette vil medføre højere niveau i luften. Hvis vi sammenligner de konventionelle transformatorer, er det muligt at lave en konklusion: forholdet mellem omgange af viklingerne (primære og sekundære) har ingen effekt på spændingen.

Fuelless generator kan samles i henhold til den foreslåede i Technical Reference-ordningen. På internettet kan du også finde nyttige oplysninger. Nyankomne proces kan virke kompliceret i første omgang. Arbejde spole kan opnås ved at lave små betalinger. Det vil også hjælpe guide fagfolk.

Fuelless generator kan også samles ved anvendelse af følgende komponenter: en aluminiumsfolie, en kondensator med en spænding på 160 - 400 volt, en modstand, en metal pin, wire, ark af fiberplade eller pap. Fremstillingsprocessen er som følger:

1. Vurdering metalstift i jorden.

2. Sæt den ene ende af ledning til benet.

3. Fastgør den anden ende af ledningen til kondensatoren.

4. Sæt foliearket til et ark af karton eller fiberplade og forbundet dertil en ledning går til kondensatoren.

5. Solder begrænsning modstand til kondensatoren for at undgå dielektrisk.

Før producere brændstof-fri generator Tesla uafhængigt rådes til at læse sikkerhedsforanstaltningerne, når der arbejdes med høj spænding.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.