Hjem og familieBørn

Udviklingen af barnet i 2 måneder

Den tredje levemåned er karakteriseret ved hurtig og intensiv udvikling af forskellige organer i baby. Vægtøgning for måneden er omkring 800 gram, og væksten af barnet vil tilføje omkring 3 centimeter. Udvikling af barnet i 2 måneder er præget af ikke mindre aktive end i de første måneder, vækst og udvikling af børns organer.

Udvikling af åndedrætsorganerne fører til en fordobling af mængden af inhalerede luft per minut i forhold til de nyfødte krummer. Fordøjelsessystemet er også væsentligt lykkedes i udviklingen af maveslimhinden, nåede tredobling. Celler og væv kan henføres til centralnervesystemet, også har slående på hastigheden for udvikling hastighed. Cellerne er ansvarlige for analyse og regulering, dens udvikling afhænger af arten af babymad. Børn, der er i denne alder af amning, er karakteriseret ved en gunstig udvikling af nervesystemet.

Bedste mad en baby i to måneder er stadig ammer. Ingen af de kunstige blandinger i deres sammensætning kan endnu ikke konkurrere med modermælken. Hvis ammer barnet får op til fire forskellige komponenter, indeholder den kunstige blanding næppe mere end 40 elementer. Langt størstedelen af børnelæger mener, at i denne alder barn nummer, hvor meget skal spise baby-2 måneder, ikke afhænger af appetit af barnet, og hvor meget hans krop har brug for mad til fuldt ud at udvikle. I perioden fra to til tre måneder, er den anbefalede enkelt fodring dosis er ikke mere end 160-180 gram for de børn, der er på kunstig fodring. Kontrollere mængden absorberet af barnet er ganske vanskeligt, mens ammer. Så min mor skal kontrollere, først og fremmest, at graden af fylde dit barn, ikke at forglemme at tilføje til mad D-vitamin, som beskytter mod engelsk syge udvikling.

Mental og fysisk udvikling af barnet 2 måneder også i fuld gang. Barnet lærer at mestre sine egne hænder, og deres bevægelser bliver mere frihed. Den knægt er i stand til at bringe de tilfangetagne legetøj til munden og rakte ud efter dem. Toddler spredes på maven, og han lærer at stole på sine albuer, underarme, og selv forsøger at sætte sig ned, hvis han bliver holdt i røven.

De to-måneders barn kan have til at henvende sig til den side fra bagsiden, det har en tendens til at holde hovedet højt. Psykologiske og fysiske udvikling af barnet til 2 måneder indbefatter dannelse kroppens reaktioner udlæses lodret akse. Disse processer er vigtige for udviklingen af barnet bevidsthed separatismens fra omgivelserne af sin egen krop. Barnet, der på dette tidspunkt ikke har lært at rulle over, har svært med begrebet deres egen "I".

Den første indikation af, at barnet begynder at realisere rum bliver en drejning hoved side, hvor legemet er spændingen på den modsatte side fra drejetappen hoved.

Udviklingen af barnet i de 2 måneder beskriver også forsøg på at trække i min mund alle, der får ham i pennen. Ofte i denne alder kan ses ønsket om at tygge din egen baby eller mors fingre, legetøj, sut. Det ser ud til, at barnet begynder at få tænder. Imidlertid tænderne i 2 måneder Fænomenet er temmelig enestående. Der er spekulationer om, at denne vgryzanie tandkød forårsaget af udviklingen i aktiviteten af spytkirtlerne. En anden grund kan være stomatitis. Så bør være opmærksomme på, om barnet sår i munden.

De to-måneders barn, som i 1 måned, bør besøge børnelæge og speciallæger. Årsagen til denne omhyggelige holdning er forestående i den nærmeste fremtid en alvorlig vaccination.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.