Hjem og familieBørn

Hvorfor gymnastik for børn?

Motion terapi for børn - er en metode til terapi, der hjælper med at genoprette barnets motorik og forhindrer forekomsten af komplikationer. Træning er tildelt eliminere virkningerne af traumer, alvorlig sygdom, dårlig immunitet. Hertil kommer, at denne metode bidrager til udviklingen af nye motoriske færdigheder og en positiv effekt på alle organ systemer. Anvendt øvelsesterapi på alle alderstrin.

Fysisk terapi øvelser for børn udvælges således, at barnet var i stand til at opfylde dem. Belastningen bør beregnes på grundlag af kapaciteter knægt. Øvelser bidrage til forbedrede energi processer i kroppen og dens delvis tilbagebetaling. Effektiviteten af denne metode til behandling og genoptræning afhænger ikke kun af belastningen, men også om den formelle rigtighed af komplekset, varigheden af dens virkning.

Som for motion terapi for børn, kan det være morgen gymnastik, doseret gåture, motion i vandet og i gymnastiksalen. Meget ofte brugt denne metode til genvinding af børn i sanatorier og rehabiliteringscentre. LFK omfatter flere hovedgrupper af øvelser: sport og ansøgning, fitnesscenter og udendørs spil. Desuden motion, medicinske komplekser omfatte andre wellness-behandlinger. For eksempel åndedrætsøvelser, som er statisk, men bidrager til at forbedre blodcirkulationen og stofskiftet. Gymnastik komplekser har deres egne karakteristika: kan klassificeres efter graden af muskel indsats på anatomiske træk, på patientens aktivitet. Endvidere kan øvelser være aktiv eller passiv (hvor de producerer en instruktør).

Motion terapi for børn har næsten altid en musikalsk akkompagnement. Det faktum, at melodien gør det komplekse mere interessant og hjælper med at holde en bestemt rytme. Hertil kommer, at musikken har en beroligende eller styrkende effekt.

Vand øvelser øvelse terapi for børn, ikke blot slappe muskler, men også at træne dem, og hærde kroppen. Komplekset af poolen. Vandtemperaturen i dette tilfælde bør være i området 25-27 ⁰S hvis nødvendig for at behandle luftvejssygdomme, det cardiovaskulære system og metabolisme. Hvis der anvendes øvelserne at eliminere de spastiske fænomener, er det nødvendigt at gå ind i et varmt miljø (36 grader). I et sådant vand er bedst til at udvikle leddene. Gymnastik kan være en gruppe eller individuelt.

Gymnastik elementer til førskolebørn kan indarbejdes i uddannelsesprogrammer i børnehaver. For eksempel kan i metoderne til doseringen anvendes under fysisk uddannelse eller gymnastik morgen gåtur, sport spil. Naturligvis skal hele belastningen doseres, afhængigt af barnets alder. Sådanne systemer ikke blot bidrage til at behandle mange sygdomme, men også bidrage til forebyggelse heraf.

LFC kan anvendes i næsten alle sygdomme, men der er visse kontraindikationer: akut feber, alvorlig betændelse, forværring af kroniske sygdomme, hjerte- og lungesvigt, tromboembolisme, blødningstendens, maligne tumorer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.