Hjem og familieBørn

Som forældre er nødt til at ændre deres pædagogiske strategi med ankomsten af sommerferien?

Er det værd at forældre til en eller anden måde ændre deres pædagogiske taktik, når sommeren kommer? Det viser sig, ja. Få at vide situationen nærmere, at dine varme måneder gik komfortabelt og lykkeligt for alle familiemedlemmer.

Finesser af sommeren træning

barn psykologi eksperter mener, at sommeren kræver en anden tilgang til barnet. Du skal dog ikke være bange for, at børnene i sommeren er for afslappet, fordi manglen på en klar struktur i tidsplanen selv kan være det bedste for dem. Moderne børn er meget stram tidsplan, de har en alvorlig pres. Det er derfor, om sommeren skal give dem mulighed for at glemme en lille smule om tidsplanen. De bør være i stand til at gøre hvad de vil, ikke hvad de har brug for. Ikke desto mindre er der problemer. De står mange forældre, så at vide om dem er nødvendig.

Sommer forringelse af

Allerede det fastslået, at ferie noget forringe niveauet af færdigheder og viden, mange børn og unge. Desuden kunne de manglende regler alvorligt undergraver disciplin. Hvordan at slippe af med det faldende niveau af viden og hjælpe barnet opfører sig godt? Lad os se på et par enkle kontrolmuligheder og se på de mest almindelige problemer! Dette vil hjælpe dig med at undgå ubehagelige situation og give dit barn med gode minder om ferien!

sommer tidsplan

Sommer tidsplan er lidt forskellig fra den, der skal følges i løbet af skoleåret, selv om barnet har begge forældre arbejder. Det vigtigste forældre kan gøre - er at diskutere med de børn, der ikke vil ændre sig i løbet af sommeren, og hvad de kan forvente. Måske du beslutter, at daglig søvn ikke bør ændres, kan ikke ændre husholdningen. Børn og unge bør få frihed fra en klar struktur, som bød deres dage i løbet af skoleåret, men nogle af de ting i deres liv bør forblive den samme. Det er denne stabilitet kan hjælpe dig med at slippe af med nogle adfærdsmæssige problemer. Prøv at holde selv den frie tid var en slags plan. Tænk over, når barnet vil være i stand til at engagere sig i deres egne anliggender, til at hæve sine ånder. Tror ikke, at sommeren - det er bare et øjeblik, hvor du kan slappe af på et hundrede procent og bruge eftergivenhed. Det bør også forsøge at diskutere med dit barn, hvad bidrag til gavn for familien, vil han gøre i løbet af sommeren. Sommer - er ikke kun en tid med underholdning og forældrenes indsats, kan børnene også gøre en indsats for at hjælpe familien. For eksempel kan du komme med en opgave, som vil kræve opmærksomhed i flere uger. Så du træner børn til permanens, desuden vil de lære vigtigheden af at arbejde sammen om noget.

Uafhængig introduktion til verden

Børn er det vigtigt at have fri tid til spil hele sommeren, så de kan udforske verden på egen hånd. Men når frihed er overflødig? Hvilke begrænsninger er for strenge? Det hele afhænger af, hvordan modne dit barn. Du bemærkede sikkert, at dine naboer lade børn gå ud at cykle uden ledsagelse. Er det normalt for dit barn? Du kender dit barn, du sikkert kan forestille dig, hvordan det vil opføre sig i en given situation. Uafhængighed af kontrol er meget vigtigt minimum. Du kan bare tage børnene til parken og se dem på afstand. Du giver dem frihed og forventer fra deres ansvar adfærd. Hvis barnet ikke kan klare sit ansvar, forsøge at kontrollere det lidt tættere på.

Spil med større børn

En del af problemet er at gøre det muligt for børn at udforske verden på egen hånd i løbet af sommeren, det ligger i muligheden for, at de mødte de ældre børn. Verdens derefter omdannes, at barnet straks ønsker at gøre, hvad de gør større børn. Det kan være en kilde til problemer. Bedst af alt, børnene kommunikerer oftest med deres jævnaldrende. Børn kan lære en masse af unge, kan teenagere være ekstremt positive rollemodeller for børn, men dette kræver forældre til at være bekendt med disse teenagere og var klar til at forlade deres børn i et sådant selskab. Det bør være et forhold bygget på respekt og tillid til, at alt gik godt. Ellers barnet er ikke nødvendigt at kommunikere med børn, der er meget ældre end ham, da det kun kan bringe negative indtryk.

Overnatning med venner

Om sommeren, mange forældre arrangerer fester for børn med en overnatning. Der er intet galt i at, at gøre det muligt for barnet at deltage, hvis dit barn kan lide det, og du er godt bekendt med sine forældre, med hvem han vil stoppe. Fra denne begivenhed barnet kan lære en masse, for eksempel, vil han forstå, hvordan at tilbringe mere tid sammen med venner og hvordan man opfører sig. Derudover kan du være sikker på, at barnet ikke er bange for samfundet og er aktivt involveret i hans liv. Men husk, at afvisningen af at tilbringe natten i en vens hus - dette er ikke et tegn på et problem. Forældre bør ikke kritisere et barn til en sådan beslutning, som den, der har besluttet at vende hjem midt om natten. Nogle gange barnet er bare ikke klar endnu: nogle kan ikke forlade huset, selv ved elleve eller tolv år. Dette er helt normalt, bare lytte til dit barn og gøre, som vil være mest komfortable til ham og til dig.

Sommer læsning og aktiviteter

Hvor ofte har børn brug for at læse i løbet af sommeren eller gøre matematik? Hvis du er som de fleste forældre, du starter sommeren med en klar plan, men så indser, at det er for svært at holde sig til. Det er svært at få børn til at praktisere matematik, når de kunne spille udenfor eller gå svømning, især når man tænker, at hjemmearbejde ikke er givet til dem. Prøv at blive enige om en minimal mængde tid, der vil blive afsat til at læse og arbejde på andre færdigheder i løbet af sommeren. Vigtig konstant praksis. Til færdigheder børn ikke bliver værre, de har til at beskæftige sig med omkring fire timer hver uge. Prøv at analysere i slutningen af året, i hvilke områder, du særligt vigtigt at beskæftige sig med. Et par timer om ugen - det er ganske lidt, men det er ganske effektiv. En sådan et nummer kan du nemt passe selv i en afslappet sommer tidsplan.

Tiden før skærmen

Så nu ved du, at barnet skal have til at tilbringe fire timer om ugen til lektioner, men hvor meget tid skal udføres med gadgets? Det faktum, at børn lærer ved at bruge gadgets, former for bevidsthed. Dette er et kulturelt problem: børn har brug for stimulation til at fokusere. Prøv at holde barnet ikke brugt dusinvis af timer foran skærmen. Lær dine børn at koncentrere sig, at skabe, læse og skrive - at underholde sig selv uden hjælp fra elektroniske enheder. Hvis barnet er for afhængig af eksterne kilder, bliver det en vigtig færdighed er ikke kede af ham selv. Desuden giver lang tid, før skærmen ikke længere dig til at gå ned på gaden, ridning en cykel eller spille i parken. Barnet er bare at sidde alene i et mørkt rum - medmindre en sådan bør være erindringer om sommeren? Du skal dog ikke bare forbyde dit barn til at bruge gadgets. Vær sikker på at tilbyde ham et alternativ til de andre muligheder for at tilbringe fritiden forekom ham mere attraktiv. I dette tilfælde vil det modtage en masse positive indtryk og vil ikke føle, at du er for hård ved ham på en eller anden grænse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.