Hjem og familieBørn

Early Childhood Development eller hvordan man lære et barn at tale

"Hvordan til at lære et barn at tale?" - dette spørgsmål angår helt for alle mødre. Med den rigtige tilgang, forældre kan klare, synes det en vanskelig opgave. Og eksperthjælp kræves kun i at identificere abnormiteter i dit barns udvikling.

Lær et barn til at tale er nødvendigt helt fra fødslen. I første omgang, at barnet opfatter lyden af omverdenen, og først senere begynder at udtale dem. Fra de første dage af livet barnet stifter bekendtskab med stemme kære (mor, far, bror eller søster). Lidt senere, begynder det at opfatte andre mennesker at skelne intonation, ansigtsudtryk og fagter.

I hvor mange børn begynder at tale?

Forskere har konstateret, at mens at vænne sig til den indfødte tale, barnet går gennem flere stadier af udvikling. Lad os betragte dem:

 1. "Gülen". Det starter som regel med 2 måneder. På dette tidspunkt, at barnet lærer at sige første lyde.
 2. "Det første ord." Fra 7 til 9 måneder, at barnet først begynder at ytre enkle ord (Mama, baba). Dog kan barnet endnu ikke relatere de talte lyde med objekter.
 3. "Skyllet væk ordene." Denne fase begynder efter 9 måneder. På dette tidspunkt barnet lægger lyden af nogle fortjeneste.
 4. Efter et år med barnet kan tale forenklede sætninger (Mor endnu yum-yum). Det er værd at bemærke, at et barn op til 1,5 år, husker de forenklede navn poster.

Hvorfor et barn ikke taler?

På dette fænomen kan være påvirket af flere faktorer:

 1. Bevæget intrauterin hypoxi (iltmangel) eller virkninger af fødsel traumer.
 2. Forsinket udvikling af tale, mental retardering forårsaget af et barn.
 3. Ufuldstændig graviditet eller svækkelse af kroppen efter en vanskelig sygdom.
 4. Nederlaget for høringen.
 5. Arvelighed. Hvis barnets forældre også er begyndt at tale senere. Men hvis barnet er tre år kan ikke lave en simpel sætning, denne mulighed er ikke til revision.

Hvad hvis et barn ikke talte?

Det første skridt er at besøge følgende specialister:

 1. Børnelæge vil udstede påbud til specialister.
 2. Talepædagog, ved hjælp af simple tests for at bestemme niveauet af udvikling af barnet.
 3. Laure med en særlig inspektion vil afgøre, om barnet har en høring problem.
 4. Neurolog at indstille den korrekte diagnose vil kontrollere barnet og spørge min mor om graviditet og fødsel.

Sådan lære et barn at tale om?

Den første ting du nødt til at begynde at lære - er et fælles visning af bøger, genstande eller dyr tegninger. For eksempel undersøger ører, øjne eller hår af dyrene i billedet samtidigt forklare og vise dit barn, hvor de er. anbefales mere voksen fortæller børnene, hvor der er vist drengen, som en hund siger, fisse, ræv osv

Sådan lære et barn at tale i en tidlig alder? Ledsage barnets handlinger med enkle, iørefaldende ord. Her bader dig - "glug glug" spise - "yum-yum" eller gå "top-top".

En fælles læsning af rim bidrager til at udvikle auditive hukommelse. For at gøre dette, udstødte den velkendte vers, pause, hvilket vil fremme barnets egen add mangler ord. Disse øvelser stimulerer taler.

Sådan at lære dit barn at tale med enkle instruktioner? Spørg dit barn til at bringe enhver legetøj eller objekt. Gradvist komplicere klasser.

Fælles scener med marionetter vil hjælpe dit barn lære ordene og lære at tale. For eksempel kan du fortælle dit barn, at bjørnen ønsker at sove og bede om at ryste den. Vis, hvordan faldne dukke, og så sige, at det gør ondt. Spørg dit barn til at tørre tårer dukke og fortryde det.

Husk, at regelmæssig motion et par minutter om dagen vil bringe din baby er ikke kun nyttig, men også sjovt. Læg ikke barnet, ellers hele spillet kan hurtigt kede sig med det. Prøv at slå de forskellige eksempler og omstændigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.