Mad og drikkevarerHovedret

Char (fisk): nyttige egenskaber, de bedste opskrifter

Hvad er en char? Fisk af laksen familien. Fiskerne fanger hende i mange hav: Japan, Okhotsk-havet og Beringshavet. Udøvet fiskeri Kunja primært Japan og Rusland. I den første af disse lande de fleste af sin fangst til forbrug på deres hjemmemarkeder, samt handel i Østasien. Disse fisk er ikke avlet på særlige bedrifter. Som de fleste laksefisk, den har brug for både marine og ferskvand. Og det kan ikke opnås på nogen gård, der har været i dyrkning.

beskrivelse

Char - en fisk stor nok. Det kan nå en længde på en meter og veje op til elleve kg. Fisken kan ikke forveksles med nogen anden: det har en mørk tilbage, sølv mave og en brun krop med lyse pletter. Han lever op til ti år.

Kødet af denne fisk ligner smagen af ørreder. Det er mørt og saftigt. køkkenpersonale i restauranter respektere denne form for fisk. Smag det som et stigende antal mennesker. Fans af fisk betragtes ikke med produktets pris, og det er ganske håndgribelig.

Char (fisk): nyttige egenskaber

Læger, anbefaler ernæringseksperter herunder det i din kost til alle mennesker. For dem, der tabe sig, også anbefalede retter fra det. De, der er bekymrede for deres figur og den ekstra vægt forgæves bekymret som char - kalorie fisk.

Hvad er grunden til populariteten af det? Mest sandsynligt, at den brune ørred - fisk, kød nyttige egenskaber, der adskiller det fra alle medlemmer af familien.

Alle ved, at det er meget vigtigt at have et stærkt immunsystem. Efter alt, at den eneste måde konfrontere en række alvorlige sygdomme. Blot et hundrede gram af disse fisk udgør den daglige normen af C-vitamin, som understøtter immunsystemet i den menneskelige krop. Og det er overflødigt at sige, at den nødvendige jern, magnesium og niacin, der findes i fisk, bidrage til at styrke hår og negle? Den person, der bruger den Kunja mad, der sikrer en lang ungdommelig hud. Efter alt, det indeholder vitaminer fra gruppe B.

Char fisk: opskrifter

Sådan koge det? Kunja kan bages i ovnen. Tag fisken, en leder af løg, salt, peber og olie. Først skal du forberede fisken, fjerne indvolde, finner, hale og hoved. Dens farve af kødet afhænger af tidspunktet på året, hvor jeg blev fanget bækørreder. Fisk fanget i foråret, har en hvid papirmasse. Efteråret vil også være lyserød. Dette påvirker ikke smagen og næringsværdien af fisk.

Renset og forberedt Kunja bør sættes på folien, smurt. Drys med løgringe, tilsæt salt og friskkværnet sort peber. Fisk, tæt pakket med folie, er det nødvendigt at sætte på en bageplade i en forvarmet ovn. Endvidere bør det overlades til bage i fyrre minutter. Når du er klar kød farve bliver grå. Indtil fiskene dannede en gylden skorpe, og hun kommer op til fuld beredskab, er det muligt at udarbejde en side parabol: kogte kartofler med krydderurter. Ved servering, tilsæt friske grøntsager.

Fiskeretter er altid besat en særlig plads i russiske køkken. Tiderne har ændret sig, men de vaner forbliver de samme. Fiskeri lever i floder og hav af fisk er blevet langt mere forskelligartet. Her for eksempel, få har hørt før om en fisk med en interessant navn char. Selvom ud af det kan tilberedes mange lækre retter.

Derfor vil den følgende metode behage fans af saltet fisk.

For at skære fisk bør være den samme som i den foregående opskrift. Slagtekrop bør skylles under en stråle af koldt vand. At skære for at opnå to halvdele (skåret på langs). Forbered saltlage og sted at fiske. Det fremstilles som følger: en liter koldt vand tilsættes firs gram salt og en spiseskefuld af granuleret sukker. Put præforme til en dag i køleskab. Nu er det tid til at forsøge at få resultatet. For en smuk klippe, før cut, saltet fisk anbragt i fryseren.

forbruger udtalelse

Til salg nu, kan du finde nogen produkt, men butikken er sjældne char (fisk). Feedback fra dem, der har beskæftiget sig med dette synspunkt, den mest godt. Ren fin knogle lidt, smagen er forbløffende. Egnet til enhver opskrift. Fra det kan du tilberede dit øre, kan du tilføje salt, røg, bage og yngel.

stegt

Apropos stegt fisk er at tale for sig. Lad os se på en opskrift på det. For stegte hvid-plettet char, undtagen fiskene får brug vegetabilsk olie, mel og salt. Du skal forberede fisken den traditionelle gammeldags måde: ren, vask, skåret i portioner. Hver dekorere tværgående indsnit på begge sider. Krydr med salt og lad det suge salt.

Det vil tage tredive minutter. Nu godt rulle i mel. Olie varme, sætte fisk i panden og steges over medium varme. Skiver skal steges på begge sider til de er gyldne brune.

En anden ret

Den nemmeste opskrift retter af røget fisk. Vi har brug for to pærer, der er skåret i halve ringe.

knogler fjernes fra fisken. Den resulterende pulp skæres i smalle strimler og blandes med det hakkede løg. Alle klædt med vegetabilsk olie og sat i en selodochnitsu. Så tjente til tabellen med kartofler og creme fraiche.

En usædvanlig opskrift - Kedgeree med Kunj

Du skal medbringe en dåse dåse Kunja, nogle ris (et glas), løg - ét stykke, to kogte æg, vegetabilsk olie og to kopper vand med salt og peber. Dåse fisk bør ælte. Når du har brug for at koge ris. Næste, skræl og steg løg, hakkede æggehvider, æggeblommer male.

Alle undtagen den sidste ingrediens nødvendig mix, sat i en salatskål. Dette efterfølges af fadet dekorere æggeblommer og greens.

udtalelse fra fiskere

Fishers som char (fisk). Anmeldelser sige følgende: det har en stor smag, ret store, og, som vi ved, ikke hver lystfisker glad for små fisk. Hvis vi skal fange, således at vægten af fiskene var. Fascinerer dem og endnu et faktum, at fisk - et rovdyr. Den lever af små fisk, fordi det er let nok at finde. Bagatel går jambs - et sikkert tegn på, at den næste vil være at jage bækørred. I forhold til antallet af individer fanget det vil være lidt, men vægten kan udføre planen hurtigt.

konklusion

Nu ved du, hvad der er den char (fisk), de opskrifter af dens fremstilling beskrevet i detaljer i artiklen. Vi håber, at oplysningerne var nyttige for dig, og du kan tilberede disse retter derhjemme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.