Kunst og underholdningKunst

Information belastning bæres af farve sølv

I umindelige tider mennesker har tilknyttet hver nuance af forskellige arrangementer og fænomener. Farve sølv ligner måneskin. Hans indflydelse på den menneskelige psyke er blevet undersøgt i lang tid. Konklusionerne af disse undersøgelser kan betragtes mere detaljeret.

oversigt

I mytologien blev denne skygge er forbundet med en sølvtråd, der forbinder livslang sjæl med kroppen. Når det bryder, og slutter med den jordiske menneskelige eksistens.

Denne farve ligner en månelys sti på vandet, men stadig er forbundet med et udtryk som Moondust. Derfor har det en effekt af mystik, stilhed. Han beroliger, bremser bevægelse, glat flyder.

En anden af hans indflydelse er, at sølv farve befriende følelser og mindsker stress. Ligesom vand, det er i stand til at trænge ind overalt.

Lindrer aggression, angst og giver drømmeri, evnen til at drømme.

negative egenskaber

Fra de negative displays, som har sølv farve, skal det bemærkes, fejl og bedrag. Det er ligesom han adskiller fra virkeligheden og gør livet en ikke-eksisterende verden. Det skyer sindet.

Falder ind under dens negative indvirkning, er den person ikke ønsker at løse de daglige problemer og leve en realitet. Du kan altid søge tilflugt i en fantasi og en sikker, men, ak, den uvirkelige verden af fantasi.

Manglende evne til at træffe beslutninger og tage ansvar fratager kræfter, gør personen hjælpeløse over for alvorlige udfordringer.

positive egenskaber

I visse situationer kan denne farve have en positiv effekt på psyken og endda være terapeutiske egenskaber.

Dens beroligende effekt er i stand til at pacificere den vrede, aggression, og at etablere en mere fredelige aktiviteter. Med øget angst og endda depressive stemninger farve terapi ved hjælp af denne skygge er i stand til at frigøre sindet, lindre spændinger. De gavnlige virkninger af farve sølv er på nervesystemet, normaliserer endokrine processer, og forbedrer også nyrefunktionen.

Kombination med grå farve

Den grå farve er grundlæggende for denne farve. Men på den værdi, de er udstyret med de forskellige enheder. Grå er på grænsen af sort og hvid. Han var agterstavnen, ensom og praktisk. Til gengæld er den sølv tone begavet med glans, evne til flyvninger på fancy. Han frigør følelser og grå, tværtimod, deres lænker.

I kombination, disse to farver ser harmonisk, da de har en lignende oprindelse. Ofte en kombination af sølv og grå farver fundet i tøj, indretning. På grund af deres multi-retningsbestemt kombination af disse nuancer blødgør, supplerer hinanden. Sølv-grå farve er ikke så strenge og følelsesløs som en nuance af grå, og sølv giver en følelse af virkelighed. Imidlertid har begge disse farver er kolde, så kombinationen vil være den samme.

Kombinationen med den hvide farve

Hvid er forbundet med renhed, ro. Det er både en afslutning og en begyndelse. Det definerer slutningen af tvivl og accept af en veldefineret måde. Derfor er han rolig og blottet for al unødvendig. Det er farven begyndelsen. I baggrunden farverne ser lysere. Er ingen undtagelse, og en sølv nuance.

Hvid fremhæve sølv glans. Til gengæld sølv nuance giver denne kombination en rig glans, gøre det mere interessant. Dette er en meget god kombination, der kan bibringe renhed, som har en hvid farve. Sølv dermed blive endnu lysere og lysere. Denne kombination ligner en glinsende sne kølig dag. Det viser sig den kolde glød har en vis ædel og uplettet.

Kombinationen med den sorte farve

Sort som natten selv, det skjuler alt. At være det modsatte af hvide, er det forbundet med uendeligheden og mørke. Nogle gange er det forårsager negative følelser, anvendes derfor i sin rene form er ret sjældne. Det er koncentrationen farve, ensomhed og det skjulte arbejde, der går forud for genfødsel.

Kombinationen af sort med andre farver skaber en kontrast effekt. Denne egenskab er også kendetegnet ved en sølv-sort farve. Bright sølv skygge lysere står på en mørk baggrund, og den sorte farve bliver et højdepunkt og mister sin negative dystre kvalitet. Det er en temmelig god kombination, som hjælper med at forbedre den positive virkning af både dets komponenter.

Det skal bemærkes, at ovenstående tandem betragtes som en meget elegant kombination. Interiøret er en kombination af sølv og sort egner originalitet.

Afhængigt af hvilken effekt jeg ønsker at komme på ansøgningen anses for farver og kombinationer, er det valg, i retning af lysere eller mørkere nuance. Farve sølv kan anvendes i ren form, men i kombination med andre kan øge den positive virkning af hvert af medlemmerne af tandem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.