Kunst og underholdningKunst

Repin malerier med titler, historie, historie

Ilya Efimovich Repin - Russisk portrætmaler, en mester i indenlandske og historiske scener. Repin malerier med titlerne tillade os at forstå portrætter af mennesker, han skabte. Efter nogle helte malerier kendt som efternavne, sociale status den anden giver dig mulighed for at se billedet navn.

"Pramdragere ved Volga" (1870-1873 gg.)

Til denne hans monumentale værk, kunstneren var et par år. En eller anden måde, at være på bredden af Neva-floden, så han bådsmænd, trækker en pram. Ikke langt fra dette sted slentre herrer i festlig påklædning. Kontrasten var så stor, at maleren har besluttet at videregive sine indtryk af, hvad han så på lærredet.

Først, han ønskede at bygge en historie på kontrasten - rige herrer og trække store byrder lastbiler. Master gjorde en masse skitser. Den endelige version af Ilya Yefimovich besluttede at fange den Volga-floden, på hvis bankerne er trætte lastbiler, der opererer på deres hårde arbejde.

De trækker stropper, der er bundet til prammen. Ifølge de lavvandede egen båd kunne ikke passere, så folk slæbte ham på denne måde. Det kan ses, at de er meget små for sådan et arbejde som bådførere tøj længe har været i laser. Faces sort af solen og hårdt arbejde.

Bit fordrive sorg af at se glædesløse liv bådsmænd iriserende farver, som skildrer himmel og hav.

Men ikke alle Repin med navne så triste illustrationer af fortællingen "Sadko" mere optimistiske.

"Sadko i Underwater Kongerige" (1876)

I 1871, kunstneren malede en skitse til eventyret "Sadko", kalder det en "kvinde med en dolk." Det viser en stolt orientalsk skønhed i semi. Pigen nationale hovedbeklædning og tøj. Lang sort hår falder på hans skuldre. Pige holder kappen, det er afslappet og koncentreret - ved den mindste fare ville få dolk og bruge det som et våben i forsvaret.

I årene 1875-1876 er der andre Repin med titler på emnet. I 1875 skabte han skitsen til lærredet "Sadko". Men ansigterne på de piger, der bor i den undersøiske kongerige, der er subtil. Men allerede færdig billede synlig selv de mindste ansigtstræk havet skønheder. Underwater konge ønskede at gifte sig med Sadko en af dem, og at de unge mænd præsenterede sig selv et par hundrede unge Piger.

Kunstneren formået at formidle selv de refleksioner af vand, pålideligt repræsentere luftbobler. Når du ser denne kunstværk seeren kan synes, at han, sammen med hovedpersonen er i den undersøiske verden.

"Tigger" (Pigen-fisker) (1874)

Oprettelse af den store russiske maler kan ses i Tretyakov Gallery og andre museer rundt om i landet og verden. For ikke at gå så langt væk, kan du se billeder taget med de originale malerier.

Repin realistisk skildret, hvad han så. På sine lærreder evigt forblive ikke kun billeder af adelsmænd, men også folk, der ikke har næsten ingenting. Repin malerier med titlerne hjælpe med at finde ud af, hvem var disse mennesker i det nittende århundrede.

Tigger pige tilsyneladende boede nær floden og var en fiskerkone. Fra historien om skrivning af dette mesterværk er det klart, at barnet boede i den franske by Wehle. Pige udgør for kunstnere og dem, der tjener deres brød. Ifølge Ilya Yefimovich, tegne det ikke var let, fordi pigen grimasser og konstant drejede. Men en time skibsføreren var i stand til at fange hendes tanker, følelser, indre tilstand.

Naturen på lærredet afbildet som om livløse farver, er al opmærksomhed henledes på barnet: solblegede øjenvipper, øjenbryn, hår, sprukne hænder. Repin var i stand til at selv de mindste detaljer til at formidle et fattiglem tøj girly.

Mange kunstnere, kritikere siger, at ved at skrive dette maleri blev Repin først holdt som en stor portrætmaler.

Repin (foto) med navnene på

Men kunstneren fortsætter, til at arbejde i forskellige genrer. I samme år, er der andre kendte malerier fra Repin med titler er "Portræt af Elizavety Mamontovoy", "Portræt af Ivana Sergeevicha Turgeneva", "ukrainsk kvinde ved hegnet," samt en lille maleri "Vejen gennem den smalle passage" og andre malerier.

Maleriet "Vejen gennem den smalle passage," forfatteren skildret den smalle sti, og på begge sider af den maleriske natur af bakkerne - lyse blomster på en baggrund af grønt græs.

I Paris

Mens der bor i Frankrig, har jeg oplevet en bølge af inspiration Ilya Repin. Billeder med titler, han har skrevet her, er det ikke kun den "Pauper" og "Sadko i Underwater Kongerige", men også "Vejen til Montmartre i Paris", "Paris Cafe" og andre.

I "Paris Cafe" (1875), ser vi rige og stilfuldt klædte mennesker. Hvis den parallelle Se flere billeder og forarmede piger, vil kontrasten være betydelige. Café damer og mænd velsmagende spise, drikke, hvile.

I forgrunden viser en velplejet kvinde i en sort kjole. Man kan se, at hun er meget sikker, fordi han ved om deres tiltrækningskraft. Ved nabobordet sad en mand, blev han så tabt i kontemplation af skønhed, der ikke lytte efter anmodning fra sin datter. Måske kun denne pige, der sad ved siden af hende barnepige med et rødt bånd i håret og en ung mand læser avisen, virkelige, levende person. Alt det andet er ligesom voksfigurer, som ikke har reelle menneskelige følelser.

"Uventet"

Men en masse følelser kan ses på lærredet, maleren skabt i 1884-1888 år. Apropos hvor der er malerier af kunstneren Repin med navne kendt af alle, er det umuligt ikke at huske dette.

Først kunstneren ønskede at overbringe den tid til at vende tilbage til familien fra skole pige pige studerende. Denne version, skrevet i 1883, forblev også, web har en lille størrelse.

I 1884, kunstneren malede basisversionen af billedet. Det forestiller en eksil der vendte tilbage til sin familie. En ældre kvinde i forgrunden steg fra stolen for at møde sin søn. Boy sidder ved bordet, glad fars ankomst. Pige ser mistænkelig, fordi de ikke anerkender denne mand min far. Måske hun var en baby, da hans far blev forvist til Sibirien, så glemte sine funktioner. Kvinde ved klaveret, tilsyneladende hans kone ankom, ser forundret på ham og glæde.

Billedet er fyldt med luft og lys, der fremhæver det positive indhold. Ligesom andre store malerier af Repin, det er meget realistisk og sand til alle begivenheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.