Kunst og underholdningKunst

M.A. Vrubel, "Violet": analyse og beskrivelse af billedet

Mihail Aleksandrovich Vrubel er en af de mest ekstraordinære og elskede russiske kunstnere. Han skabte landskaber og billeder afslører den vidunderlige verden, der er som grænsen mellem det banale og magi. Bedst af alt dette flygtig virkelighed afslører "Lilac" - en af de fabelagtige "Nocturnes" Vrubel, der er så glad for offentligheden.

Eventyrverden Vrubel

Mikhail Vrubel havde en utrolig mangesidet kunstnerisk gave, som indikerer templets vægmalerier, dekorative paneler, farvet glas, skulptur, staffeli malerier og grafiske design. Dedikation til kald og fokusere på det arbejde Vrubel lov til at skabe en masse store arbejde, men den "Nocturnes" mest foretrukne er hans fabelagtige serie - en serie af malerier, der forestiller de magiske tegn på baggrund af natten eller tusmørke landskaber.

Unik talent Vrubel var en markant vision om mytologiske og eventyrlige figurer og grunde. Satyrer og dryader, gudinder og havfruen, og den dæmon fangenskab prinsesse - dem alle i malerier af kunstneren præsenteres ikke hvad de ser ud på den offentlige mening og de sædvanlige beskrivelser. Ud over at være begavet Vrubel "russiske ånd" næsten alt det rører hans pensel, kunstnerens fantasi var utroligt rige og selvforsynende, og derfor ikke har behov for tips og fordomme.

Mikhail Vrubel, "Lilac": beskrivelse af billedet

En af de mest subtile og delikate "Nocturnes", som nogensinde skrev Vrubel - "Lilac" - skaber et lille område, som er blandet med ægte fabelagtig. På grund af en spreder lilla busk i det øjeblik, hvor skumringen falder på natten, ligesom en skræmt pige flyder bud. Langt hår er helt skjule hendes figur og påklædning, og hud afspejler måneskin, hvilket skaber en magisk billede af en havfrue eller en fe skov.

Vrubel skrev lilla palet kniv (og blade og knopper), og den kvindelige figur - en børste, så billedet skabt af volumen tekstur af blomster og blade, som står i kontrast til de glatte og bløde form piger. På baggrund af lyse, ligesom friske blomster dame, overdækket scene lange sorte hår, fusionerer med skygge og gerne titter ud under dække af natten, forsøger noget at se.

Vrubel, "Lilac": billedanalyse

Mange kritikere tilskrives "Lilac" med et andet billede Vrubel fra serien "Nocturnes" - "Pan". I en langhåret skønhed, de gætter nymfe, der var forelsket satire. Denne antagelse bekræftes af ordene fra Mikhail Vrubel, der sagde, at de "Lilac" er den bogstavrim af navnet på den meget nymfe, som hed Syrinx.

Samt Pan, nymfen Vrubel mere russisk end den græske. Ud af det den lethed og sindsro iboende i de klassiske mytiske dryader og Najader. Vævet af tusmørke, og skjult i tætte blomsterstande Syringa mere som en slummer, en havfrue eller en anden repræsentant for Nauvoo; som Vrubel Pan - mere russisk djævel end den græske Satyr.

Indstillinger "Lilac"

Når du nævner maleri Vrubel "Lilac" er næsten altid den første til at komme til at tænke maleri, skrevet i 1900 og er beskrevet ovenfor, men det er ikke det eneste billede af kunstneren, hvor frodige lilla blomster vises. Der er også to værker Mihaila Vrubelya med samme navn, hvoraf den ene forfatteren mulighed for at fortsætte.

I begyndelsen af det XX århundrede, kunstneren har besluttet at vise verden sin vision om Tatyana Larina fra et digt af Pushkin s "Eugen Onegin". Vrubel planlagt at skildre den pige, der sad på en bænk i en frodig lilla busk. I 1900 blev han færdig skitse til maleriet, som også kaldes den "Lilac".

I 1901 Vrubel påbegyndt arbejdet med det store billede, plottet som var en pige igen, skjult i skyggen af en blomstrende syren busk. Desværre har kunstneren ikke har tid til at afslutte arbejdet på lærredet, og publikum kunne ikke se, hvad der var Tatyana Larina i repræsentationen af den store maler. Men i figuren, kropsholdning og obskure portræt skitser gættet foretrukne model Vrubel - hans muse og hustru Nadezhda Zabela-Vrubel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.