Kunst og underholdningKunst

Tegning lektioner. Hvordan man kan trække Prinsesse Celestia

Animeret serie "My Little Pony" vinder flere hjerter af børn og voksne. Hvem elsker ikke en sjov oplevelse, utrolige mirakler og historier om ægte venskab og loyalitet! Små fans ponyashek søge at bringe en lille smule af et mirakel i deres dagligdag, så det legetøj, tøj, papirvarer og andre elementer med attributter af min lille pony er så populære. Producenter af børns produkter tilbyder et stort udvalg, men du kan deltage i skabelsen og undrer sig. Især fordi det er så spændende og nyttige for udviklingen af kreative evner af barnet. En af de nemmeste måder at have en hånd i at skabe deres egen ponyashki - er at lære at tegne det. I vores lektie bare om dette og vil blive drøftet - vi lærer hvordan man tegner en prinsesse selv Celestia.

Historie af karakter

For at få et realistisk billede, er det værd at vide om Celestia mere. Børnene sikkert allerede ved alt om det, men de voksne før lodtrækningen Prinsesse Celestia, har brug for en lille krybbe. Så Celestia - en af hovedpersonerne i den tegneserie, daglig pony. Og hun er den mest usædvanlige "hobby" i verden - det står for solopgang og solnedgang. Hos prinsesse har et kæledyr ved navn Phoenix.

Etnicitet Celestia

Vær opmærksom på alle eksterne features, før du begynder at bygge et billede. Pony prinsesse Celestia har en usædvanlig manke, iriserende pink, turkis og lilla. Hendes hale er den samme farve og samme lange, udviklende. Hendes bagdel viser en lille gylden sol, og snehvide hud Celestia. Og, selvfølgelig, man kan ikke ignorere så vigtige detaljer, ligesom hornet på panden og vinger på ryggen.

Hvordan man kan trække Prinsesse Celestia etaper

Vi går over til processen med tegningen. Det første skridt er at forberede alle nødvendige: et hvidt papir, en blyant, et viskelæder. De materialer, som vil blive malet mønster, er det ønskeligt at bestemme før lodtrækningen prinsesse Celestia. Egnede farvede blyanter, farveblyanter, akvarel og gouache maling, farvede penne, farveblyanter.

1. For at starte, skal du gøre det layout. Chef i Celestia aflange, næsten trekantet. Kroppen af hovedet er større, oval. For meget pres på blyanten er ikke nødvendig - hjælpeledning vi derefter fjerne viskelæderet.

2. trækker ansigtstræk. Celestia har store øjne med lange øjenvipper. Tegn en lang snoet horn, og bag det - kronen. Næse pony lille mund i et halvt smil. Glem ikke øre.

3. Det næste skridt er at tegne en lange krøllede manke, der forbinder hovedet til kroppen, tilføje et flagrende vinger. Celestia på halsen - en lille halskæde og dens funklende krystal krone.

4. Introduktion til benene og kroppen detaljer Celestia. Hendes ben er forholdsvis lange, slanke, med tykke kløer. En anden krystal placeret på en halskæde - tilføje det.

5. forlod hale. Han er meget lang, udvikling, krøllet. spidsen af halen spredes langs jorden.

6. Afslut arbejde. Fjern forsigtigt viskelædere markeringslinier, med angivelse af de dele af kroppen, ansigt. På hove tegne et mønster. Og glem ikke det vigtigste - på krydset af Celestia er sit eget tegn. Denne lille klare sol - og hvad der ellers kunne være på Lady solopgange og solnedgange? Hovedlinjerne gøre klarere og mere udtryksfuld.

Tilføj lidt farve!

Når farve Celestia skal følges meget nøje. Efter fuldstændig hvide hest! du kan ikke male kroppen i almindelighed. Men det er bedre at dække det med hvid maling eller kridt til at farve hvid. Med manke at være en vanskelig opgave at male smukke farveovergange.

Det er alt. Ved første øjekast kan det synes, at den lektion om hvordan man tegner Prinsesse Celestia, er ganske kompliceret, men den omhu og nøjagtighed til at hjælpe med at håndtere denne opgave.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.