SundhedPræparater

Anmeldelser: "Xylen" for børn og voksne. Sammensætning og egenskaber af lægemidlet, mulige bivirkninger, forbrugeranmeldelser

Rhinitis er et problem, som hver person har oplevet mindst en gang i sit liv. Og i nogle tilfælde har patienter brug for særlige vasokonstriktormedicin. Sådanne stoffer hjælper med at eliminere stuffiness, og det bekræftes af anmeldelserne. Xylen er en af de mest populære stoffer med lignende egenskaber.

Fremstillingen "Xylen": sammensætning og form for frigivelse

Denne medicin er tilgængelig i form af dråber til næsen. Løsningen er anbragt i en plastflaske-dråber eller en flaske mørkt glas med en speciel dyse. Der er også Xylen-sprayen, som også er placeret i plast- eller glasflasker, men med en speciel sprøjtedyse. Den vigtigste aktive komponent her er xylometazolin. Lægemidlet kan have forskellige koncentrationer af dette stof. For eksempel er 0,1% opløsninger egnede til voksne. Der er også 0,05% dråber - dette er stoffet "Xylen" til børn. Feedback indikerer, at det er virkelig effektivt. Som et hjælpemiddel i lægemidlet er der renset vand, benzalkoniumchlorid, natriumdihydrogenphosphat, dinatriumedetat, såvel som natriumchlorid og nogle andre komponenter.

Hovedegenskaber af medicinen

Faktisk hjælper den terapeutiske virkning af xylometazolin at løse mange problemer, som det fremgår af anmeldelserne. "Xylen" har en vedvarende vasokonstriktiv effekt. Straks efter at være faldet på slimhinden i næsepassagerne, indsnævrer stoffet karrene og derved fjerner hævelsen og hyperæmi i nasopharynx. Således lindrer lægemidlet næsestop og forbedrer nasal vejrtrækning. Desuden reduceres mængden af slim under påvirkning af opløsningen. Det skal bemærkes, at lægemidlets virkning kommer næsten øjeblikkeligt - næsetiltrækning bliver lettere efter 3-5 minutter efter indånding. Virkningen af proceduren varer op til 8-10 timer. Hidtil er der ingen videnskabelig dokumentation for, at de aktive stoffer i lægemidlet trænger ind i det systemiske kredsløb.

Indikationer for brug

Det skal bemærkes straks, at dette værktøj klare mange problemer. Først og fremmest er det foreskrevet for forkølelse, der forekommer på baggrund af virale luftvejsinfektioner. Derudover hjælper det perfekt med bihulebetændelse af forskellig oprindelse. Læger ordinerer ofte dette lægemiddel til akut allergisk rhinitis. Sammen med andre lægemidler anvendes dråber eller spray "Xylen" til behandling af betændelse i mellemøret, da det hjælper med at reducere hævelsen af nasopharynx. Vasokonstriktorer er også nødvendige til endoskopisk undersøgelse af næsepassager og nasopharynx, da de hjælper med at lette proceduren og forbedre synligheden. Men det er værd at forstå, at stoffet "Xylen" kun klager med ødem og rhinoré, derfor er det ofte kun en del af den komplekse behandling af en bestemt sygdom.

Hvordan anvendes medicinen korrekt?

Doseringen og regimet bestemmes af den behandlende læge. Ikke desto mindre er der nogle anbefalinger fra producenterne. Som regel rådes voksne og børn over seks år til at grave i 2-3 dråber (eller en sprøjtespray) på 0,1% af lægemidlet i hver nasal passage to eller tre gange om dagen. Børn i alderen 2 til 6 år er vist 1-2 dråber (1 sprøjtning) på 0,05% opløsning i hver nasal passage 1-3 gange om dagen. Du kan tage medicinen i højst fem dage.

Kontraindikationer og bivirkninger

Selvfølgelig har dette lægemiddel nogle kontraindikationer. Det bør især ikke tages til personer med overfølsomhed. Desuden indbefatter kontraindikationer nogle lidelser i arbejdet i det kardiovaskulære system, herunder alvorlige former for atherosklerose, takykardi og hypertension. Lægemidlet er heller ikke anbefalet til patienter med glaukom, thyrotoksikose og atrofisk rhinitis. Lægemidlet tolereres normalt godt af patienter, i det mindste så siger testimonials. "Xylener" forårsager undertiden brændende fornemmelse i næsepassagerne, øget tørhed i nasopharynx og hyppig nysen. Langvarig brug af lægemidlet er fyldt med hovedpine, hævelse af næsehulen, såvel som arytmi og forhøjet blodtryk.

Spray og dråber i næsen af Xylen: forbrugeranmeldelser

Den tøsede næse er et meget ubehageligt fænomen, især når det drejer sig om et lille barns helbred. Og på grund af dette stof er for det meste positive anmeldelser. "Xylene" er et lægemiddel, der hurtigt fjerner finesser. Lægemidlet letter nasal vejrtrækning, hvilket naturligt påvirker trivsel og søvnkvalitet. Derudover er vasokonstrictor-dråber i nogle tilfælde simpelthen nødvendige, for eksempel for at skylle næsepassagerne med noget andet lægemiddel. Bivirkninger registreres sjældent. Ja, og prisen glæder køberne, da dette stof er flere gange billigere end dets analoger med de samme aktive stoffer. Ikke desto mindre er der et problem i dette tilfælde, hvilket bekræftes af feedbacken. "Xylene" med langvarig brug kan være vanedannende, hvorefter tilbagetrækning af lægemidlet er yderst ubehageligt. På den anden side er en sådan overtrædelse ikke optaget meget ofte og er i de fleste tilfælde forbundet med langvarig medicinering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.