HjemlighedHavearbejde

Drivhus på Mitlayderu egne hænder: tegning metode, foto. Vegetabilsk af Mitlayderu

Ønsker du at modtage en hundrede så mange grøntsager, så de har nok til en familie på fire, og havde endda at sælge? Lyder fantastisk, er det ikke? Men lægerne Mitlaydera metode hævder, at det er virkeligt. Hvordan man kan opnå et sådant resultat i min have - læs videre.

Hvem er forfatter til den metode, og hvorfor det er der?

Dr. Dzhekob Mitlayder, en verdenskendt amerikansk ekspert om landbrug, foreslog en ny form for private haver, som absorberede 55 års erfaring i branchen, og er testet i 27 lande.

Efter 20 års voksende blomster og grøntsager i kommerciel skala, videnskabsmanden gik på en lang rejse for at udforske kost af mennesker i udviklingslandene, og løse problemet med sult. Han opdagede, at sygdom, skadedyr og jordbundsproblemer i alle lande ens. Så kom han til den konklusion, at de kan løses i overensstemmelse med anbefalingerne fra eksperter og brug af videnskabelige dyrkningsmetoder.

Så han udviklede en grøntsag for Mitlayderu - nem-at-bruge samling af instruktioner, der gør det muligt for avlerne at producere store afgrøder af grøntsager og andre afgrøder på næsten enhver jord og i ethvert klima.

karakteristiske træk

Hvad er de grundlæggende forskelle mellem den konventionelle metode og havearbejde Mitlaydera?

 • Lethed ved fremstillingen. Du behøver ikke at bruge tid på særlige kurser, læring en stor mængde litteratur, de opnåede resultater ved trial and error. Du skal blot følge instruktionerne omhyggeligt kalibrerede.
 • Traditionel havearbejde i første omgang sætter kvaliteten af jorden. Men Mitlayderu er ikke så vigtigt, det er muligt at forbedre udvælgelsen af kompetente gødning.
 • Mange planter udvikler vandret, og derfor kræver mere plads. Men mitlayderovskih haver er meget udbredt støtter og komprimerede afgrøder. Hvis anlægget kan vrides (agurk, ærter, squash, meloner) så er det nødvendigvis nødt til at give en sådan mulighed.
 • Ved normal gartneri besluttet at plante frøene, når jorden varmes op nok. Men den gode drivhus (ved Mitlayderu) - er nøglen til at opnå en rigelig høst 2-3 gange per sæson. Ikke nødvendigvis hele tiden at dyrke planter i det, nogle gange bare nok til at få en stærk frøplanter. Her er drivhuset på Mitlayderu (billedet vist nedenfor):

 • En anden afgørende forskel - det er den type af jordens fugtighed. For at spare på vand og strøm påføres direkte til rødderne af drypvanding.
 • Også den amerikanske videnskabsmand metode hævder, at den succesfulde udvikling af planter i jorden nødt til at gøre 16 typer af næringsstoffer, og gør det regelmæssigt.
 • Nå, en anden interessant feature - beskæring. For træer er det sædvanlige procedure, men til grøntsager - eksotisk. Fjernelse af unødvendige plader eller andre plantedele, kan du foretage væsentlige ændringer i mængden af afgrøden.

Pro og con

Selvfølgelig kan man ikke sige, at den metode Mitlaydera - den perfekte måde at Vegetabilsk.

Dens fordele er:

 • Det er muligt at dyrke et stort antal planter i et mindre område.
 • Drivhus på Mitlayderu giver sin tidlige høst eller kvalitet kimplanter høje.
 • Betydelige vandbesparelser.
 • Behøver ikke at være i overensstemmelse med sædskifte, t. Til. Opretholdelsen af en høj grad af jordens frugtbarhed opnås gennem anvendelse af gødning.
 • Et minimum af indsats fra ukrudtsbekæmpelse.
 • Teknologien kan anvendes i forskellige klimatiske forhold og forståeligt selv for begyndere.

mangler

 • Finansielle omkostninger til indkøb af plantning mix, gødning, bygning af kasser til voksende planter. Også for gode resultater har brug for Galicien. Ifølge Mitlayderu omkostninger vil være hyppigere end med konventionelle grøntsager.
 • Selv om denne fremgangsmåde anses for at være en organisk, mange af dens elementer forårsage en heftig debat om dette emne (f.eks overflod af kunstgødning). Også tilfredsstillende næsten fuldstændig opgivelse af naturlige økologiske processer i jorden: det bruges kun som en fysisk grundlag for vækst af rødder, men ikke til fødevarer.
 • Mitlaydera fremgangsmåde beskyldes for overdreven kommercialisering. I USA er der hele virksomheder, der er involveret i salg af undervisningsmateriale til denne type af vegetabilsk vokser, den "rigtige" af blandingen til plantning, gødning, drivhus strukturer, etc.

Hvordan til at plante?

Med denne metode, havearbejde er der tre muligheder for plantning:

 1. Senge :. Smalle, forhøjede, bredde 45 cm, længde 9 m ofte Dette er en enkel og billigste mulighed for begyndere.
 2. Særlige kasser af træ eller beton, fyldt med en blanding af sand og savsmuld (hvad enten ny eller gammel, men under alle omstændigheder ikke møtrik). Denne blanding giver planterne næsten ingen strøm, og derfor kræver intensiv gødning, men det giver fremragende dræning og luft adgang til rødderne af planterne.
 3. Drivhus på Mitlayderu. Selvfølgelig er denne metode kræver investeringer, men du får fordele såsom:
 • Årlige besparelser på udplantningsplanter;
 • Stærke og sunde planter til udplantning;
 • opnå friske grøntsager i løbet af en længere periode.

Drivhus på Mitlayderu egne hænder

Vælg først størrelse (afhængig af størrelsen af området og dine behov), samt en plads i det. Her er det nødvendigt at tage hensyn til følgende faktorer:

 • Rummet under drivhus skal være glat, med mulighed for yderligere ekspansion.
 • Stedet skal være godt oplyst, uden skygge.
 • I den nordlige halvkugle drivhuset skal rettes til enderne af øst og vest, således at alle planterne er ensartet belyst.
 • God drivhus opretholder den optimale temperatur for planternes vækst.

Men en anden vigtig faktor er ventilation. Planter har brug for en konstant tilførsel af frisk luft. I den våde uventileret rum hurtigt begynde at udvikle sygdommen, som kan ødelægge hele plantemateriale.

Design funktioner

Konventionelle drivhuse beror ofte på en bue eller firkantet støtte. Dette er en enkel og billig konstruktion, men det giver ikke tilstrækkelig luftcirkulation, og store anlæg skal installeres fans.

Lad os nu se, hvad det ligner en klassisk drivhus på Mitlayderu. Tegning forsiden af strukturen (bredde 6 m, længden af 12,2 m, højden 2,6 m ved det højeste punkt) er vist nedenfor.

Drivhuset består af to dele med forskellig højde. Rektangulær eller runde form af støtterne er ikke afgørende. Gavl tag med en forskel i højden og store ventilationsåbninger til ventilation - dette er sandsynligvis den største fordel af drivhuset.

Høj hældning bør være orienteret mod nord, for at forhindre indtrængen af kold luft i bygningen, og det laveste - i syd.

Trinvis arbejde på følgende måde:

 1. Det er grundlaget for tykke træ.
 2. Konstrueret sidevægge.
 3. At gå til endevægge stolperne.
 4. Er installationen af ventilationskanaler på vægge og døre.
 5. Tagarbejde.
 6. Dækker drivhuse. Afhængigt af dit budget, kan du give præference til konventionel polyethylen film i to lag eller multi-væg polycarbonat.

Byggeri tårnhøje løbet container jord at dyrke planter - et andet krav, som skal svare til drivhuseffekten for Mitlayderu. Tegning bilateral midterdel (183cm bredde, højde - 72 cm, længde - afhænger af dimensionerne af strukturer):

Det ser således ud:

meningsdannere gartnere

Denne praksis med voksende planter af Dr. Mitlaydera teknologi er gentagne gange blevet testet i mange lande rundt om i verden. Selvfølgelig, hun havde sine glødende fans og modstandere. Hvilken slags evaluering fås fra de avlere høje senge, skuffer og et drivhus på Mitlayderu? Anmeldelser kan inddeles i tre grupper:

 • Entusiastisk. Mange mennesker først fik en afgrøde på marginale jorder og hævder aldrig at vende tilbage til den traditionelle måde at arbejde i haven.
 • Negativ. Ovenfor har vi listet ulemperne ved metoden, og skeptikerne give dem så deres argumenter, støttet af mange teoretiske dokumentation. Men de fleste af dem er testimonials af mennesker har aldrig prøvet at anvende disse anbefalinger.
 • Moderat positiv. Tiden står ikke stille og ren Mitlaydera metode ikke anvendes af mange. Imidlertid blev gartnere inspireret af hans arbejde og aktivt anvende nogle ideer: drypvanding, vertikal vækst af planter, det usædvanlige, men meget produktiv form for drivhuse og mere. Også, de fleste mennesker give op helt af kunstgødning og erstatte dem med naturlige - kompost, gødning, osv ...

Derfor, hvis grøntsager på Mitlayderu i sin rene form ikke passer dig, kan du være i stand til at anvende nogle af sine principper for at opnå et højere afkast på dit websted.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.