HjemlighedHavearbejde

Viola. Plantning og pleje af planter.

Pansy, bratsch Wittrock eller bare viola - blomster, dyrkning af hvilket behager menneskelige og enkelhed, og skønhed. De var en broget vifte af farver set og kender alle. Grow denne vidunderlige blomst i sin have, en vase eller blomsterbedet bare nok. Og hvis du ønsker at sprede din blomsterhave, tilføjer et strejf af lethed, farve, kan du hjælpe i denne bratsch. Plantning og pleje af spirerne ikke kræver særlige færdigheder, alle de elementære enkel.

Funktioner, der bedre tager højde

For det lykkelige liv af planten har brug for lidt. Viola blomst kan ikke lide direkte sollys. Hvis du lander det på den åbne-lit rum, er det muligt vil åbne kronblade og vise sin skønhed, men hurtigt mister sin dekorativt udseende. Anbefalede stedmoderblomster plantet i frugtbar jord og passende fugtighed. Det er bedst at starte plantning i det tidlige forår, så de planter i et par måneder allerede modnet, og det kan udføres i en have. Blomster bedre outsource juli varme, hvis du var omgivet af nogle andre planter. Der er en anden mulighed: bratsch vokser godt under buske, fordi der vil være nødvendig for at hendes skygge, og kronbladene vil holde lysstyrken.

reproduktion

Gang disse blomster frø. Frøene af stedmoderblomster skjult i en kasse, men det er næsten umuligt at indsamle. Når boksen er moden, det skyder sit indhold i forskellige retninger. Det er så spændende racer bratsch. Plantning og pleje af en hel del lettere, men hvis du stadig ønsker at indsamle frø, eksperter foreslår at sætte på kasser gaze poser, så udbrud, er frøene ikke spredt. Der er en anden måde at få en ny fabrik. Hvis dine blomster vokser under buskene, så efter kimen til deres osyplyutsya, vil du se små spirer af nye stedmoderblomster. Meget skrab omhyggeligt de spirer og transplantation til en permanent plads, for eksempel på et blomsterbed. Så viser det sig, at i blomsterbed du vokser kun kimplanter, og når den mister dekorative, du fjerner disse planter. På dette tidspunkt vil du have frø, hvorfra man kan vokse en ny bratsch.

Plantning og pleje

Stedmoderblomster blomstre i det andet år efter plantning, så det er meget praktisk, når del gengiver farver "selv-såning." Men uanset hvor og hvordan de vil blomstre, denne toårige planter kræver regelmæssig vanding og gødskning. Det er bedst at bruge denne komplekse mineralsk gødning, i hvilken struktur er der allerede, og nitrogen, og kalium, og sporstoffer. For hurtigere vækst af kimplanter kan anvendes ammoniumnitrat og superphosphat gødning. Watch out for bushen under blomstringen, tid til at fjerne blomsterne, som er falmet: de vil kun ødelægge udseendet af blomsterbede og føre til for tidlig ældning af andre farver.

Anvendelse i landskabet design

Landskab designere også gerne bruge for deres arbejde sådan en smuk blomst, ligesom bratsch. Plantning og pleje for hende, som du allerede forstået, er virkelig simpelt, men dens skønhed, farverige kronblade af forskellige farver, interessant form, forædle enhver blomsterbed eller Stenhøjen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.