Kunst og underholdningLitteratur

Writer Dzhon Boyn: biografi og personlige liv

Dzhon Boyn - forfatter, hvis navn er på grund af hans arbejde er kendt over hele verden. Han modtog anerkendelse ikke kun læserne af hans værker blev tildelt de mest prestigefyldte priser i verden af litteratur.

Livet sti: tidlig karriere

Dzhon Boyn blev født i Dublin (Irland) 30 April, 1971. Her, i hovedstaden, begyndte han sin uddannelse. Den Trinity College med entusiasme og glæde den unge skribent begyndte sin bekendtskab med engelsk litteratur. Boyne studerede værker af britiske forfattere, som derefter havde en positiv effekt på hans arbejde.

College graduering, han fortsatte sine studier ved Norwich University, som er beliggende i det østlige England. Det var her, at Dzhon Boyn begyndte at lære det grundlæggende i kreativ skrivning. Skæbnen gav mennesket opfylde moderne klassiker af engelsk litteratur Malkolmom Bredberi (nu afdøde). Desuden var han sin lærer, som deles med hans discipel alle hemmelighederne.

Som en universitetsstuderende, blev Boyne tildelt sin første store præmie ved navn Curtis Brown. Denne pris uddeles kun til de studerende til det bedste arbejde skrevet i prosa.

tidlige værker

Som allerede nævnt, Boyne begyndte at skrive, mens du stadig en studerende, og med stor succes. Han blev berømt som forfatter af interessante historier. Det er med denne genre, og begyndte sin forfatterskab. Aktivt offentliggjort, begyndte han i en alder af 20 år.

Den første af hans historie med titlen The Entertainments Jar er blevet bemærket og nomineret til den irske Hennessy Award. Mere end 70 værker blev skrevet efter Dzhon Boyn, hvis biografi er ligesom den berømte forfatter blev hurtigt fyldt med nye kreative projekter og prisuddelinger.

Den hidtil ukendte, som bragte verdensomspændende berømmelse

"The Boy in the Striped Pyjamas" - så den roman, som fortalte verden om sig selv forfatter. Det var en af de første værker i denne genre Boyne. Romanen udkom i 2006 og fik straks to priser Irish: Irsk Book Awards og Bisto Book of the Year. Boyne nomineret til flere priser i verden af litteratur. Takket være disse resultater roman blev kåret til den bedste bog af året.

Men det er ikke alt: så meget som 80 uger, "Drengen i den stribede pyjamas" førte listen over de mest læste bøger i Irland, bliver den bedst sælgende bog. Bogen blev oversat til 46 sprog i verden, da det blev læst af mere end 5 millioner mennesker. På bogens popularitet henledte filmskabere, og romanen lavet til en film selskab "Miramax". Det er bemærkelsesværdigt, at filmen også blev hædret med flere prestigefyldte priser i verden af biografen.

Mate Zell - favorit helten af forfatteren

Genre fiktion indtager en særlig plads i arbejdet i John Boyne. Han debuterede med produktet "Thief of evigheden." Det er i denne roman først dukkede Mate Zell. Denne helt er udødelig: født i 1743 og bliver 256 år, han ser efter meningen med sit lange liv. Længe så mange ting: OL, den franske revolution, den store udstilling, som var i 1851, og meget mere. Som enhver mand, han drømmer om en ren og lyse ægte kærlighed.

Det er bemærkelsesværdigt, at denne helt med misundelsesværdig frekvens vises i andre romaner af John Boyne, og de havde otte.

Dzhon Boyn: kærlighedsliv

På dette tidspunkt forfatteren bor i sin hjemby Dublin. Hans personlige liv, omhyggeligt skjuler han fra pressen, men foretrækker at tale kun om sit arbejde.

Og det virker meget og aktivt. Nu forfatteren holder stillingen som koordinator i en boghandel i Dublin kaldet Waterstones. Hans ansvar omfatter afholdelse af bogen udstillinger, møder med forfattere, fortrolighed butik besøgende med den nyeste litteratur.

Have på én gang en god kreativ skrivning evner, er han nu villig til at dele deres viden med håbefulde forfatter, har undervist på University of East Anglia (det var her, at han har modtaget et tilskud i 2005).

I forfatterens arbejde omfatter at skrive boganmeldelser, så han arbejder regelmæssigt med bogen selskaber, The Irish Times, The Irish Boganmeldelse.

Forfatteren ikke skjul på, at ud over at skrive (og det er stadig arbejder på hans nye værker), han elsker at læse. Blandt hans foretrukne forfattere Charlz Dikkens, Patritsiya Haysmit, Tobias Wolff, Filip Rot, Dzhon Irving.

Dzhon Boyn - den mest populære romanforfatter. Den kreative arv af denne geniale mand mange historier, noveller og romaner for både børn og voksne. Hans seneste værker: "Stop, og derefter gå" for børn og "Dette hjemsøgt hus" (for voksne) kun steget hans popularitet.

Beundrere af John Boyne ivrigt afventer frigivelsen af nye værker, at fordybe sig i en verden af fantasi og usædvanlige oplevelser, nyde de nye og spændende historier, vidne til fødslen af nye helte. De forsikringer om forfatteren, i den nærmeste fremtid, vil fans kunne gøre dette: nye værker allerede er på vej. Vi ønsker John Boyne kreativ inspiration!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.