BilerBiler

Volkswagen Sharan, anmeldelser og features

Volkswagen Sharan - bil produceret af den tyske Volkswagen-koncernen siden 1995. Maskinen leveres med både benzinmotorer i 1,8-2,8 liter og diesel på 1,9-2,0 liter. Installeret transmission kan være både mekanisk (fem eller seks) og 5-automatisk. Den nye generation af modeller kan udstyres med en 7-trins robotiserede gearkasse.

Volkswagen Sharan, de særlige kendetegn ved den nyeste generation af modeller med motoren i VR6 24V

Denne bil er tilgængelig som en fem-dørs syv-sæders MPV. Dens længde er 463.4 cm, bredde - 181 cm og højde -. 173 cm frihøjde af maskinen er 150 mm, rotation diameter -. 9,9 m egenvægt Volkswagen Sharan bil er 1752 kg, den samlede vægt af passagerer og gods ikke overstiger 2470 kg. Den mindste mængde bagage er 256 liter. Benzintank maskinens kapacitet - 70 liter, forbrug af byernes 14,6-16,6 liter (afhængigt af typen af PPC). På den forstæder track maskine bruger omkring 8,3-9,2 liter pr hundred kilometer af vejen, og på den kombinerede cyklus, var tallet 10,6 liter.

Køretøj eksisterer i tre sæt: basen Trendline, Comfortline og maksimum Highline.

Volkswagen Sharan: anmeldelser

Den største fordel ved denne bil - en stor salon. Det kan nemt, komfortabelt passer 5 personer, hvis du ønsker at antallet af pladser til passagerer kan øges til 7. Børn med førskolebørn kan roligt stå inde uden foroverbøjet. Høj og massiv nok plads til passagererne, både i bredden og i højden. Stor kuffert - en anden fordel Volkswagen Sharan bil. Når alle pladser er sat på plads, er det ikke meget store, men hvis du forvandle den plads og fjern den bagerste sæderække, de volumen øges tifoldigt. Med hensyn til brændstofforbrug model er ganske økonomisk. Anstændigt frihøjde bilen giver god flotation Volkswagen Sharan. Maskinen let klatrer kantsten, kørsel på en snedækket vej. Meget stabilt ved lave hastigheder, især i en travl salon. Denne model kan prale god håndtering, det underdanigt ændre retning, når du drejer på rattet. Fremkomsten af en temmelig solid. Volkswagen Sharan har ikke den elegance af personbiler, men ser moderne, selvsikker og selvhævdende på vejen. På grund af de særlige dimensioner og udseende er ikke populær hos biltyve, der kan ses på vejen. Et andet plus - en god opstart i koldt vejr.

Der bilen og ulemper. Først og fremmest ejere siger, at dens pålidelighed er dårlig. I det første år af brug, de er gentagne gange blevet konfronteret med små og mellemstore nedbrud, med reparation koster en smuk krone, påvirket af den høje pris på reservedele og dyre serviceeftersyn. Dynamikken i bilen acceleration, også, især ikke rose, det går støt og langsomt, picking up mere end 160 svært. Ved negative temperaturer Volkswagen Sharan varmer langsomt - påvirker et stort indvendigt volumen. Klag ejere og fårekyllinger, som oftest opstår under den kolde årstid. Ikke en dårlig standard lydsystem med en god lyd. Bilen er helt krævende på kvaliteten af benzin, det bruger en masse olie.

Generelt er det en komfortabel, rummelig og off-road køretøjer for hele familien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.