BilerBiler

Funktionsprincippet for indretningen og automatisk transmission (automatgear)

Automatisk transmission - er en af de sorter af bil transmissioner, der overfører motorens drejningsmoment til hjulene. Det vigtigste træk ved denne boks er, at udvælgelsen og gearskifte foretages uden indgriben fra føreren, i overensstemmelse med de aktuelle trafikforhold. I dagens artikel vil vi forsøge at finde ud af alle funktionerne i den automatiske gearkasse, enheden og virkemåde.

Klassisk automatisk transmission består af følgende komponenter:

  • Fluidumkobling. Denne del er den mest komplicerede og uerstattelige i automatgear. At det overfører moment fra forbrændingsmotoren til hjulene. Det er beliggende mellem krop forbrændingsmotoren og transmissionen.
  • Planetary gearkasser. Deres funktion er også i transmissionen af maskineffekt at føre køretøjet. Den eneste forskel ligger i, at planetgearet udføres medieret kapacitet drejningsmomentoverførsel (hydraulisk kobling virker direkte).
  • Friktionskobling. Gears forskydes ved separationsprocesser og stillinger automatiske elementer.
  • Frihjul. Den er designet til at reducere stød i den foregående mekanisme skifte køretøjets hastighed.
  • Tilslutning aksler og trommer.

Funktionsprincippet og automatisk indretning

Denne transmission består af et sæt af spoler, lede strømmen af gearolie til en friktion bremser og koblinger bands stempler. Spole position indstilles ved hjælp af gearstangen. Således, efter en vis omskiftningsmode ( "Drev" for eksempel) gearkassen og trykke på gaspedalen motor overfører sin kraft til hjulene, hvor flerheden af tandhjul er engageret (i afsnittet om den anden foto viser deres struktur). Dette er princippet om driften af indretningen og automatgear.

Også værd at bemærke, er, at den automatisk transmission er opdelt i to kategorier efter princippet om handling:

  • Hydraulisk enhed.
  • Elektronisk.

Den første type har følgende virkemåde og automatisk transmission enhed. Her, en centrifugal regulator af det hydrauliske tryk af en automatisk brugt olie. Regulatoren til gengæld er forbundet til udgangsakslen af den automatiske transmission. Desuden er den hydrauliske olieflow aktiveres ved at trykke på speederen af føreren. Transmission modtager derefter information om sin position, således at omskiftning udføres spoler og enhver yderligere bevægelse af stolen stop.

Med hensyn til den elektroniske automatisering, hvor princippet om drift og automatisk anordning er anvendelsen af solenoider, bevæger spolen af gearhuset. Kabler til disse dele er placeret til den elektroniske overførsel styreenhed. Det sidste element beslutter at flytte solenoiden, under hensyntagen til positionen af speederen, den aktuelle hastighed køretøj og positionen af gearstangen.

Som du kan se, både transmission har et lignende princip om drift og enheden. Og reparation af automatiske gearkasser, ved den måde, også, på samme måde for begge bokse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.