BilerBiler

"Honda Airveyv": tekniske specifikationer og anmeldelser af ejerne

"Honda Airveyv" - en kompakt vogn, produktion af som varede fra 2005 til 2010. Maskinen producerer en kort tid, men over 5 år er det allerede er blevet et populært valg blandt folk, der ønsker at købe smart og praktisk udenlandsk bil for lidt penge.

Hvad er der under kølerhjelmen?

Universal "Honda Airveyv", som tilbydes potentielle købere både fra forsiden og firehjulstræk. Men under kølerhjelmen alle versioner af at blive kun én motor. Og det var en 1,5 liter 110 hk injektorenhed. Han kunne ikke prale af magt, men anderledes robusthed. Han let indtages som den 95-th og 92 th benzin. Emballeret variator CVT.

Men dynamikken i bilen med motoren stadig var. Han kunne blive spredt op til et maksimum på 170 km / t. Og da den "Honda Airveyv" placeret som en bybil, ejerne af denne hastighed var det nok.

"Appetite" bilen er moderat. Når fredelige karakter af kørsel brugt lidt mere end 8 liter 95 oktan benzin på 100 "urbane" kilometer.

udstyr

Universal "Honda Airveyv" produceret i et beskedent konfiguration. Det har imidlertid været inkluderet i alle de mest nødvendige for grundlæggende komfort.

Listen over udstyr omfatter xenon forlygter, fabrik toning, ruder med UV-beskyttelse, stort soltag, hækspoiler, optrækkelige sæde med højdejustering, fjernbetjening nøglefri, elruder, fører og passager airbags, og ISOFIX beslag til barnestole. Bortset fra ovenstående, indgår i emballage aktive nakkestøtter, antiblokerende og hjælpesystemer, aircondition, kabine filter, radio.

Mere var tilgængelig cd-afspiller, en DVD-audio, navigation, indbygget hukommelse opbevaring, fuld-farve LCD-skærm, parkeringssensorer, en ede kamera og anti-tyveri system.

chassis

Som det kan forstås ud fra de alsidige "Honda Airveyv" egenskaber er ikke særlig imponerende. Men her er chassiset, i henhold til anmeldelser af de reelle ejere, bilen er fint. Dette bekræftes af selv de bilister, der kan være i forhold til andre biler i samme klasse.

Suspension er ikke dårlig, samlinger og ujævnheder udglattes blidt, forbliver usynlige for føreren og passagererne. Det er rart at overraske mange. Transmission af defekte vejstrækninger kan findes kun på "fårekyllinger" hård plast.

Flere folk siger opmærksomt tilstrækkelig afstand. 16 centimeter for bykørsel nok, og parkering i "lommer" og værfter ikke forårsager ubehag. Ingen grund til at bekymre sig om at snuble på forsiden af grænserne.

mangler

Bilister forlader om touring "Honda Airveyv" anmeldelser, fejre tegner ikke kun fordelene ved denne maskine, men også ulemper. De har det også tilgængelig.

Mange sørgeligt kvalitet af plast. Nogle ved ikke engang med at sammenligne det med den, der blev anvendt i udsmykningen af "Lada".

Den side spejle er meget lille, hvilket påvirker synlighed. Det er for snæver en standard dæk. Maskinen holder vejen godt, er det nødvendigt at ændre hjulene.

Også negativt punkt er dårlig isolering. Det skal stoppe motoren i vinteren, som i kabinen det næste øjeblik bliver det meget koldt. du kan føle ved høje hastigheder, som vinden blæser gennem døren. I sommeren henholdsvis skal klimaanlægget køre kontinuerligt at køle ned det indvendige rum. Støjisolering, selvfølgelig, lader også meget tilbage at ønske.

Der er forskellige meninger om variatoren. En klar fordel er dens omkostningseffektivitet. Men at maskinen ikke er nogen mærkbar vibration og efterfølgende gennembrud starter ikke, der er problemet.

Andre nuancer

Det skal bemærkes, opmærksomhed på et par punkter om denne bil som "Honda Airveyv" billede, som er givet ovenfor.

Mange ejere siger, at den tidligere nævnte problem med CVT elimineres, hvis flere gange for at ændre væsken i PPC. Desuden er det ikke anbefales at køre i "kick-down", da det kasse går i nøddrift. Og også du skal ikke glide. Motor arbejde godt ved høje hastigheder. Men for at gnide maskine straks graver. Derfor køretøjet ikke er egnet for beboerne i de regioner, hvor den overflod af sne i flere måneder er normen. Og ikke kun på grund af gnidning. På glatte veje bilen opfører sig underligt. Undgå drivende virker ikke. Det kan spare en fire-hjulstræk, ikke er tilgængelig på alle versioner. Men han hjælper ikke ud, når du trækker væk på isdækket anledning. Så denne maskine vil være en god mulighed kun for bilister, der bor i de "tørre" og varme områder.

udgifter til

Endelig et par ord, jeg ville sige om prisen. Lave omkostninger er en af de ydelser, som vognen er stadig populære. B / å indstilling i god stand kan købes for omkring 350-400 tusind rubler. Bilen ser godt ud, forskellig kapacitet og effektivitet. Så hvis du har brug for et budget bybil, "Honda Airveyv" kan være en god mulighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.