BilerBiler

Motorolie "Toyota 5W30»: anmeldelser, specifikationer

Sådan laver du din bil motor "strakt" til eftersyn så længe som muligt, så du får det minimum af problemer? Selvfølgelig, for at fylde høj kvalitet motorolie! "Toyota 5W30», anmeldelser, som vi nu overveje det så er.

grundlæggende oplysninger

Fabrikanten meddeler, at smøremidlet designet specielt til at operere køretøjer ved forhøjede temperaturer. Det hører til den tredje klasse (ifølge international specifikation), dvs. en høj renhed olie, opnået ved hydrokrakning metode. Det skal bemærkes, at japanerne ikke ned til niveauet for mange europæiske mærker og ikke skrive på pakken "syntetiske". Af den måde taler, i dåser af "Europæerne" ofte sprøjt er en tredje gruppe (i bedste fald).

Ofte olien sker, og den anden gruppe, som justeres til den ønskede "stand" på grund af for høj kvalitet additiv. Yourself kan forestille sig, hvad der sker med motoren, forudsat at det er lang tids brug. Især moderne motorkøretøjer, hvis konstruktion har en masse meget "sarte" dele. Så du skal ikke forsøge at købe de godt -known mærker! Du vil betale ikke kun for mærket, men også for den efterfølgende dyre eftersyn af motoren!

Tilsætningsstoffer og især produktion

Et særligt kendetegn er en pakke specielt designet tilsætningsstoffer, som ikke kun øger motorens levetid, men også reducerer mængden af brændstof, der forbruges. Men selve driverne sige, at forbruget faktisk at tabe alt for lav til dette var det muligt at tale alvorligt.

Fremstillet den hydrokrakning. Kendetegnet ved pragtfulde antioxidant egenskaber, er det optimalt egnet til brug i motorer i moderne biler, som kun kan forbruge en maksimal kvalitet motorolie "Toyota 5W30». Anmeldelser tyder på, at netop dette helt giver utrolig nem start af motoren ved alle temperaturer og klimatiske forhold i miljøet.

Hvad er formålet?

Egnet til både benzin og diesel varianter. Det kan anvendes i turboladede motorer og neturbirovannyh.

Som for de typer af biler, alt er det samme, uden begrænsning: du kan hælde fedt i biler og i lastbiler. I indenlandske brugere ikke har nogen oplysninger om effektiviteten af brugen af olien i motorer af store lastbiler, men når de anvendes i små varevogne det vist sig med den bedste hånd. Den drivere rapport, der reducerer støjen fra motoren, er smøremiddel forbrug stærkt reduceret, selv når drives under svære betingelser.

På tidspunktet for udskiftning

Producenten garanterer (afhængig af udskiftning timing) velfungerende forbrændingsmotor komponenter i løbet af deres levetid. Den anbefaler at skifte olie i motorerne med turbiner hver 5 tusind km, uden dem -. 10 tusinde km ..

Det er stærkt anbefales ikke at bryde anbefalingen, da ellers kraftigt reduceret evne tilsætningsstoffer til at modstå oxidationsprocesser. Det skal bemærkes, at alle hydrokrakning olier lidt værre end de syntetiske stoffer, vedhæftning til motordele. Hvis vi forsømmer den anbefalede udskiftning, i slutningen alt for din bil og tegnebog dårlig.

tekniske egenskaber

Det samme er præget af motorolie? "Toyota 5W30», anmeldelser hvoraf taler for sig selv, har følgende karakteristika:

 • Densitet ved en temperatur 21-23 grader er 858 kg / m3.
 • Kinematisk viskositet ved 40 grader - 66,97 cSt.
 • Samme indikator, men når temperaturen hæves til 100 grader er 10,3 cSt.
 • Dynamisk viskositet, forudsat at temperaturen sænkes til -30 grader er 5665 mPa * s.
 • Alkalinitet (base nummer) - 7,35 KOH / g.
 • Flare temperatur - mindst 217 grader Celsius.

Selvfølgelig bunden antallet af antallet af små, men det er en funktion af alle japanske olier. Dette skyldes ikke til nogle særlige forhold i den lokale mentalitet, og det faktum, at Japan har en meget høj kvalitet benzin. Producenter ingen mening at forsøge at forbedre dette tal.

Hvorfor er det så vigtigt er det tal?

Det skal bemærkes, at smøremidlet med en høj værdi af denne indikator er forholdsvis godt kæmper med konsekvenserne af brugen af brændstof med dårlig kvalitet. Det er derfor, vi sat fokus på denne egenskab.

Baseret på de ovennævnte egenskaber, kan vi roligt konkludere, at dette fedt refererer til de meget høj kvalitet motorolier. Bemærkelsesværdigt og dens ekstremt lave askeindhold er kun 0,92%. Sammensætningen har en "friktionsmodificerende" præsenteret af organisk molybdæn. Dette tilsætningsstof er at reducere friktion, og derfor forlænger levetiden af næsten alle de vigtige dele af motoren.

Andre positive aspekter

Der er også en god detergent reagens, calcium 2600 ppm. I denne motorolie "Toyota 5W30 SN», vi overveje de karakteristika, som kan anvendes til 'genoplivning' bilmotorer, der drives i lang tid under strenge betingelser. Eksperter fra de tankstationer, siger, at i dette tilfælde er det ønskeligt at vaske motoren, hæld fedt, og fem tusinde kilometer til at udføre udskiftningen igen.

Selvfølgelig vil den nye motor ikke være, men dens ydeevne er væsentligt forbedret. Især vil det fungere meget glattere og mere stille. Bekræftet af indenlandske bilister!

I samme som motorolie, bilisternes Toyota 5W30 »? Anmeldelser siger, at selv på ældre maskiner med udslidte motor formår at øge intervallet før den første sovs fedt til 5000 kilometer. Hvis køretøjet drives under milde betingelser, nødt til at tilføje olie, stort set ingen.

praktiske anvendelse

Mange bilister rådes til ikke at være særlig opmærksom på producentens anbefalinger vedrørende olieskiftintervaller, som tilbyder at ændre det efter fem tusinde kilometer. Vi har allerede drøftet motorolien "Toyota 5W30 SN» (egenskaber, for at være præcis). Du har sikkert bemærket tallene TBN. Hvad følger heraf, og hvor gjorde en sådan udtalelse?

Faktum er, at på grund af den dårlige kvalitet af den indenlandske brændstof (86 th sted i slutningen af 2013) klassiske hydrokrakket olie hurtigt mister sine beskyttende egenskaber. Hvis du fylde dem i motoren noget uprætentiøse (VAZ, for eksempel), så intet at bekymre sig om, vil motoren stadig føle sig normal. Men med moderne biler dette trick vil ikke fungere.

Dette gælder især som tiden japanske biler, i motoren design der omfatter en stor mængde af aluminium og dets legeringer. Brug af disse motorer i lav-grade smøremidler fører ofte til alvorlige nedbrud, der meget ofte resulterer i betydelige økonomiske omkostninger for bilejere.

Eller du (et mirakel, ikke mindre) vil opdage tankstationen med en virkelig høj kvalitet brændstof, eller vil ændre motorolie "Toyota 5W30» lidt oftere. Mange bilister er skuffede i smøremidlet skyldes at følge producentens anbefalinger, uanset hvor paradoksalt denne påstand kan synes. At se på nogle sjap vendte deres olie efter 11-12 tusinde kilometer, de ikke tænke på kvaliteten af de ting, der dag hældes i benzintanken af sin bil!

Pas på efterligninger!

I princippet ofte de uerfarne (og erfarne) bilister "udført" på indskriften: "Motorolie" Toyota 5W30". Syntetiske stoffer". Anmeldelser tyder på, at i sådanne tilfælde er det den mest frustrerende i forbindelse med produkter af lav kvalitet. Og de ting er, at japanerne sjældent producerer rene syntetiske olier muligheder. Næsten alle produkterne fra det pågældende land opnået ved hydrokrakning, så om eventuelle syntetiske og ikke taler! Kort sagt, dobbelttjekke at købe olie og hæld i en bilmotor falsk!

Endnu en gang er vi advaret om, at man altid skal være opmærksom på de særlige forhold i regionen, som dette blev udviklet og fedt! Anyway, "Japanske" giver en absolut garanti for, at i fem tusinde kilometer motoren er i perfekt orden. Og det er meget bedre, end hvis det skulle plaget af tvivl efter at hælde den næste "vidunder-ended."

Ikke for et land af isbjørne ...

Det er kun med temperaturen karakteristika olie motor "Toyota 5W30» mere pumpet op ... Det udtrykkes i det faktum, at der ifølge mange bilister, at bilen vanskeligt at starte ved temperaturer under -21 grader Celsius. Mest sandsynligt, det er sandt: man behøver blot at se på de særlige kendetegn for den dynamiske viskositet ved -30 grader.

Så erklæringen producent af "all-sæsonen" er tydeligvis sandt undtagen Japan selv, hvor en sådan koldt vejr - en stor sjældenhed. Så foreslog ikke at erhverve, baseret på den hårde vinter motorolie "Toyota 5W30». Features det simpelthen ikke svarer til sådanne driftsbetingelser.

Beskytter din bil mod falskmøntneri

Der er også nogle andre detaljer, som du skal huske på. Her undersøgte vi motorolien "Toyota 5W30" (data) ... Jern Bank - er langt fra en garanti for køb er virkelig "indenfor" af den japanske olie designet specielt til deres biler. Hvad er der i vejen?

Erfarne brugere af den japanske bilindustri er godt klar over, at udseendet af smøremiddel markedet er mærkevarer Slot. Foretagsomme borgere falsknere ikke kender det, men fordi det er en falsk gå under navnet "Toyota". Hvis du ikke er sikker på sælgeren integritet, se bedre ud end "ren" motorolie "Toyota 5W30 SN». Anmeldelser sige, at det ofte er meget sikrere at købe slottet 5W30. Det er det samme, men sandsynligheden for at løbe ind i falske lidt lavere.

Andre tricks

Og endnu en henstilling om kvalitetssikring. Det er muligt, eller hvis der er en god nok køleskab eller i koldt tid af året. Tag en lille mængde olie og inspiceres for et par timer at sætte det i fryseren (eller gaden) ved -20 grader Celsius. Denne hydrokrakning smøremiddel skal blive uklar. Hvis det ikke gør, så beholderen - naturligvis ikke japanske produkter.

Hvad andet har den "Toyota 5W30» motorolie anmeldelser? Belgien, samt andre olieproducerende lande bruger ofte japanske produkter som reference under nogle tests. Det viser ikke kun den høje kvalitet af deres smøring, men også indirekte bekræftes af, at der i de nyeste modeller af biler fra europæiske producenter af biler er det muligt at udfylde den japanske olie.

Ifølge resultaterne af faktiske kørsler ...

Erfarne bilister er følgende kvaliteter i den japanske olie af mærket:

 • Den mineralske olie komponent på 70-90%.
 • Som for hydrokrakning, kvaliteten af disse smøremidler er fremragende.
 • Alle deres tilsætningsstoffer designet specielt til forbrændingsmotorer Toyota.
 • Gennemsnitlige karakteristika ved drift ved lave temperaturer.
 • På grund af organisk molybdæn reducerer faktisk lyden af motoren og øge dens levetid.
 • Lad brændstoføkonomi og elendige, men det virkelig er.
 • Hvis ændringen i fem tusinde kilometer, vask derefter fedtet ikke styre noget, men der er endnu minimale indskud.
 • Omkostninger mindre væsentlig del af den europæiske "syntetisk", og kvaliteten af dens meget overlegen.

fund

Med hensyn til det sidste udsagn: hvad er den bedste motorolie "Toyota 5W30»? Syntetisk fra nogle europæiske producenter, som vi allerede har nævnt i starten af selve artiklen, og er ikke tæt på at være som tiden er tæt "relativ" produktion "Toyota". Kort sagt, du betaler for "hands-free" mærke og af europæisk oprindelse, og få alle de samme produkt hydrokrakning, og endda dårlig kvalitet.

Mange nationale lokomotivførere, tog fem eller seks års sådanne olier og forundres over den stadigt stigende strøm af smøring og reducerer ressourcerne i motoren, efter omplantning til produktionen af "Toyota" som om fanget i en helt anden bil. At dømme efter de anmeldelser, motoren er virkelig stille kører, og behovet for efterfyldning af olie i mange tilfælde, og det helt elimineret!

Selvfølgelig skal man ikke lægger megen vægt "mytisk" tanke om "urealistisk brændstoføkonomi," men selv de mest erfarne ejere og faktisk evince hans beundring! Således at motorolie «5W30 SN Toyota", og fuldt ud retfærdiggør sin relativt høje pris. I øjeblikket har sin pris allerede overskredet 2,5 tusind rubler per fire liter, men dette fedt er det værd!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.