BilerBiler

"Volkswagen Caravelle" model T5 - perfekte assistent

"Volkswagen Caravelle" T5 model - en kraftfuld, pålidelig og komfortabel bil designet til transport af mennesker i de små og store afstande. Denne model er en værdig efterfølger af den legendariske slags en familie af tysk minibus "Volkswagen". Over hele perioden af sin eksistens, at maskinen formået at forelske sig i en masse af hjerter, og se det på de russiske vidder kan ofte være. I denne artikel vil vi forsøge at finde ud af at ændre det sidst opdateret minibus "Volkswagen Caravelle" T5 model, og hvad han var i stand til at erobre verdensmarkedet.

design

Udenfor bilen skiftede hans udseende til det bedre, men stadig i nogle dele af kroppen kan spores muterede dele fra andre modeller af "Volkswagen". Selvfølgelig, ser på det ydre af nye emner, ikke at sige, at hendes udseende - ren rip-off, selv tværtimod - bilen er helt unik og stilfuldt design. Opdateret minivan "Volkswagen Caravelle" har fået et nyt design og form af den forreste kofanger, som nu er i harmoni med linjerne i kølergrillen. Forlygter gennemgået også en række ændringer, og nu kan de ses indlejret LED lysstofrør. Hele form af bilen er mere moderne og dynamisk.

bekvemmelighed salon

Inde i "Volkswagen Caravelle" T5, sammenlignet med andre modeller af mærket, har det en mere rummelige interiør, som er et stort plus for en familie bil. I modsætning til 4-serie nyhed har større plads: bredden af kabinen er nu lig med 150 cm, er afstanden til loftet øget til 135 centimeter, og den bageste række passagersædet og gjorde en 2-målerum. Alle 6 separate rækker af sæder er ganske behagelig side og lændestøtte samt efterbehandling materialer kunden kan vælge mellem normalt væv og læder. Desuden vil et stort udvalg af blomster give din minivan maksimal individualitet.

"Volkswagen Caravelle" - specifikationer

Bilen har en meget rig vifte af motorer, der hovedsagelig består af diesel enheder. Alligevel den første omtale benzinmotor, som er den eneste i den nye linje af motorer. Når det er i arbejdsvolumen på 2 liter det er i stand til at udvikle en effekt på 115 hestekræfter. Dieselmotorer til samme arbejdsvolumen (2,0 liter) har en kapacitet på 140 hestekræfter og 180 hhv. Afhængig af kundens behov, kan udstyres med en minibus mekanisk femtrins manuel gearkasse eller automatisk transmission 4 stoppesteder. På grund af de mange tekniske raffinementer, ingeniørerne var i stand til at øge den maksimale hastighed af køretøjet til 174 kilometer i timen.

pris

På det russiske marked en ny "Volkswagen Caravelle" 2013th lineup i basisversionen vil koste omkring 1 million 350 tusind rubler. For den dyreste komplet sæt med en 180-hestekræfter turbo dieselmotor og automatgear bliver nødt til at betale 1,75 millioner rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.