BilerBiler

"Renault Fluence": tekniske specifikationer og en gennemgang af modellen 2013

Under Auto Show i den tyrkiske by Istanbul, debut af den opdaterede bil "Renault Fluence". Tekniske egenskaber for modellen (med indvendigt og udvendigt), sammenlignet med den tidligere version er blevet væsentligt ændret.

Standard farve løsninger til nye poster blev blændende hvide og lyse rødt. På samme tid for et bestemt gebyr (omkring 10 000 i den nationale tilsvarende), kan køberen vælge farven på næsten alle andre. At "Renault Fluence", som er placeret under fotoet, afhængigt af det installerede udstyr hjul radius på 15 til 18 inches.

Foran de nye elementer i øjet i første omgang det rammer en stor krom logo på fabrikanten, som effektivt ser på baggrund af en opdateret kølergitter. Generelt har det ydre af biler blive mere karismatisk og meget motiverede. Krop "Renault Fluence" tekniske egenskaber som beskrevet i det følgende, forskellige bløde glatte linjer og store døråbninger med høje vindueskarme.

Salon opdateret modifikation af bilen har også gennemgået nogle ændringer. Interiør efterbehandling bruges mere blød og behagelig at røre ved plastik. Polstringen sidder i sædet påført med en tæt materiale struktur. Instrumentbordet af bilen er blevet digitalt. Blandt andet det nye produkt dukkede også en elektrisk parkeringsbremse, som aktiveres automatisk. Den nye "Renault Fluence" i maksimale konfiguration kan prale tilstedeværelsen af de farvede touch-screen skærme. De er designet til at understøtte navigationsudstyr og kontrol multimedieenheder. Nyttevolumen af bagagerummet er 530 liter. På bagsiden sæderække kan ganske komfortabelt rumme tre voksne.

Specifikke ord fortjener fornyet "Renault Fluence" specifikationer. I rollen som standard motor her handler benzinmotor på 1,6 liter. Dens kapacitet er 115 hestekræfter. Som for drivaggregatet, det nye produkt bruger en avanceret CVT X-Tronic CVT. Denne kombination førte til en meget beskeden brændstofforbrug på 6,4 liter i den kombinerede cyklus. Vi må ikke glemme, at bilen vejer mere end 1,2 tons. Det kan også være udstyret med en 106-stærk enhed, der arbejder i tandem med en pistol på fire faser, samt 138-hk to-liters motor med CVT CVT.

Der er også taget til dieselmotoren og en ny 'Renault Fluence'. Tekniske installation egenskaber gør det muligt at udvikle 130 "heste" og forbruge lidt mere end 4,5 liter brændstof pr "hundrede". Denne motor, desværre, vil ikke være til rådighed for russerne. Køretøj kan prale komfortabel affjedring og den suspension, som giver en jævn kørsel selv i en ujævn vejoverflade.

Med hensyn til udgifter til nye emner, vil dens pris være ikke meget forskellig fra den nuværende version. Udgifterne til maskinen som standard (med ringe eller ingen personlige) starter med et mærke på 600 tusinde, mens det maksimale for version bil kommer til at betale omkring 860 tusind rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.