Sport og FitnessFodbold

Andzhelo Perutstsi - Italiensk målmand af sidste århundrede

Når det kommer til den italienske målmand, alle straks tænke på Gianluigi Buffon, som beskytter holdet og "Juventus" porten i lang tid og er flere gange blevet kåret som den bedste målmand i verden. Men i Italien der var andre målmænd: Buffon eller til, eller være i hans skygge. Andzhelo Perutstsi - at målmanden, som var en af de første ledere i Italien, men derefter faldt i skyggen af stigende til toppen af Buffon. Men man får karriere en fodboldspiller? Andzhelo Perutstsi formået at spille i forskellige klubber, hvoraf nogle ikke er opnået megen succes, i andre næsten blev en legende. Samlet set var det en af de mest succesfulde italienske målmænd i sin tid.

Tidlig karriere

Den store fodbold Andzhelo Perutstsi kom i 1988, da en alder af atten underskrev sin første professionelle kontrakt med den italienske klub "Roma", som var en elev. Året før han fik sin debut udseende i det første hold, og i sæsonen 88/89 har holdt i tyve kampe, hvoraf den ene, selv i en international turnering. Men da klubben blev oplevet Franco Tancredi, og vigtigst af alt - romerne underskrevet Giovanni Cervone. Derfor er en ung og lovende målmand, blev sendt til leje i mindre klub "Verona". Der var den vigtigste målmand Peruzzi og havde en meget succesfuld sæson, spille tredive spil. Vender tilbage fra lejemålet, alle målmanden viste sig lige til bænken - for et helt år, han spillede kun fem kampe. Det er ikke tilfredse, og alle så, hvad en utrolig talentfuld spiller, så det blev besluttet at sælge den. Naturligvis blev køberen fundet næsten med det samme, og i 1991, 21-årige målmand flyttede til Torino "Juventus".

Klatring i "Juventus"

Perutstsi Andzhelo har ikke umiddelbart fået en plads i det første hold trup - for den første sæson, han gik ud på marken kun 12 gange - seks i ligaen og seks i Cup. Så slog klubben frem for en anden ung målmand - Fabio Markoro. Men næste år, Peruzzi har bevist, at han er værdig kun af den grundlæggende struktur, så straks spillet 45 kampe for "Juventus" - alle på én gang indså, at det var for denne spiller kommandoer fremtiden. Derefter brugte Perutstsi Andzhelo seks succesfulde sæsoner i det mindste i Torino klubben, men besluttede derefter at overlade det til at flytte til Milano "Inter".

Mislykket overgang til "Inter"

Naturligvis den 29-årige målmand, for hvilke det er blevet betalt en masse penge - 19 mio €, fortjent en plads i startopstilling. Han spillede 37 kampe i skjorten, "Inter", men han var ikke glad ved denne klub. Derfor er hans ophold der var yderst kortvarig - et år senere Andzhelo Perutstsi, hvis biografi var stadig langt fra er afsluttet, forlod Milano klub til at flytte til den romerske "Lazio". For hans overførsel til "Inter" har modtaget 18 millioner euro, der er en million euro mindre end det betalt for det foregående år.

Det sidste trin i "Lazio"

Målmand med et stort navn, naturligvis, behøvede ikke at kæmpe for en plads på basen. Efter alt, det var den samme Andzhelo Perutstsi. Mål, han sjældent gik glip af en egen skyld, og alle vidste, hvor stærk han er. Men hans berømmelse aftaget i denne 2000, da skinnede i "Parma" Dzhanluidzhi Buffon. Men dette betyder ikke, at Peruzzi ikke arbejdede på holdet - han spillede en anden fuld syv sæsoner af "Lazio".

Forestillinger for landsholdet

For Italien havde Peruzzi 32 kampe - det er ikke meget, men en tilsvarende tal kan forklares stærk konkurrence, der herskede i lejren, inden målmand Gianluigi Buffon. Dette kan synes overraskende, men debut af 25-årige Peruzzi i 1995 gjorde ikke venlige, og den officielle kvalifikationskamp mod Estland. Ved 1996 var EM Angelo den vigtigste målmand i det italienske landshold og spillede alle tre puljekampe før Italien pludselig fløj ud efter gruppespillet, tabe til tjekkerne og ikke at kunne snuppe sejren fra tyskerne. Desværre, det var den sidste store turnering i målmanden - han fortsætte med at deltage kun i venskabskampe og kvalificerende spil. Den sidste kamp for landsholdet Peruzzi brugt ti år senere, i 2005 - det var den kvalifikation til VM 2006 og italienerne slå slovenerne. Ved VM målmand, var han til stede, men kun som en backup.

bytte

Andzhelo Perutstsi karriere kan beskrives som meget vellykket, da han samlet en masse trofæer. Sammen med "Juventus", han tre gange mester i Italien, engang vandt Cup og den italienske Super Cup to gange. Desuden er der i 1993 vandt han UEFA Cup og derefter i 1996, den mest prestigefyldte klub trofæ i verden - Champions League. Herefter "Juventus" var i stand til at vinde og UEFA Super Cup og Intercontinental Cup. Senere, sammen med "Lazio" Peruzzi i 2000 vandt han den italienske Super Cup umiddelbart efter overgangen til klubben, og derefter i 2004 blev han mester i Italien. Som for holdet, der Peruzzi vandt VM-guld - bare at den seneste i 2006, hvor han deltog som en erstatning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.