BilerKlassisk

ZIS-115 - Stalins pansret limousine

Den æra af pansrede køretøjer for de første personer i Sovjetunionen blev lanceret i 1935. På dette tidspunkt i USA for at kammerat Stalin blev bragt en gave - en pansret Packard hvid. Ikke nomenklatur maleri ikke straks faldt til lederen i smag og er blevet ændret til sort, for dermed at lægge standarden for fremtidige køretøjer af de første personer. Farve - det er nok det eneste, der ikke passer Stalin, og i flere år i Sovjetunionen blev leveret flere partier pansrede Packard til servicering de højere rækker af SUKP (b). Og alligevel, som den sande "far til folket", Stalin betragtes som et dårligt eksempel, at de højere rækker drevet udenlandske biler. I 1942 blev det besluttet at udvikle sin egen konklusion pansrede limousine. Således begyndte historien om ZIS-115.

Pansrede bil til leder

På trods af flere prototyper med succes afprøvet i 46-47 år, blev den første pansrede præmie bil udgivet i drift i 1948. ZIS-115 blev foretaget af Moskva Automobile Plant opkaldt efter Stalin, senere Likhachev. Samlebåndet kom ud et begrænset antal kopier, i henhold til den særlige rækkefølge af regeringen for Sovjetunionen, ifølge nogle skøn, er det samlede antal ikke overstige 32 enheder. ZIS-115 - Stalins pansret limousine fik sit navn til dels takket være det faktum, at lederen selv var en af de første mennesker, hvilket betød bilen.

Regeringen bil æra netop afsluttede krigen var simpelthen tvunget til at legemliggøre den fuld kraft og effekt af sovjetisk land. Ifølge anbefalingerne i vejledningen, blev ZIS-115 formodes at være ikke kun behageligt køretøj værdig af de højere rækker, og en uindtagelig fæstning, i stand til at yde den størst mulige grad af sikkerhed. Et af de vigtigste mål for designerne var at gøre Executive pansrede bil ikke skiller sig ud fra den generelle masse transport, tiltrække unødig opmærksomhed.

Neutral FOS med en hemmelig

Således ZIS-115 udseende næsten umulig at skelne fra en seriel ZIS-110. De særlige kendetegn var: ekstra tågelygte søgepersonens på den forreste kofanger montere flag, uden øget dæk hvide dæksider, buler hætter og grumset glas. Resten af køretøjerne er identiske, bortset fra en særlig sikkerhedsudstyr, som designerne forsøgt. rustning tykkelse ZIS-115 varierede fra 4.0 til 8,6 mm og kan tilvejebringe pålidelig beskyttelse mod kugler og splinter. bildøren undladt at bryde en af håndvåben. Med hensyn til den samlede vægt af køretøjet portrætteret i forskellige visninger, forskellige kilder angiver værdier i området af fire til syv tons. Fremdrift til at øge tjente denne sværvægter 160-hk motor fra VMS 110, som er clocket denne passager pansrede op til 120 km / t brændstofforbruget for næsten 30 liter pr 100 km.

Egenskaber

På maskiner, der er bestemt til at arbejde på højhastigheds-tilstande i midten bandet etablerede EU-smøring kølesystem. Overvågning blev udført under anvendelse af det ekstraherede på instrumentbrættet af termometeret med sektoren grænser. På biler ZIS-115, beregnet til drift i et bjergrigt område, indstiller forstærkningen af vand kølesystem, der giver øget arbejde vandpumpen ved den øgede blæserhastighed. Systemet omfatter en modificeret remskiver, særlige fans og ekstra generatorer.

sikkerhed

Stalins ZIS-115 limousine havde en unik gang i sin reservation system, der gør det tættere på kampvogn end for personbiler. Kapsel-reservationssystem er en integreret shell, dækket med kropsdele. Denne fremgangsmåde gør det muligt for udenfor er ikke specielt anderledes end almindelige køretøjer ikke er allokeret i transportstrømmen, er meget kraftfuld forbehold skjult for øjnene af almindelige borgere. Bronekapsuly produceret separat på en ammunition fabrik i nærheden af Moskva under etiketten "Product №100». Hvert skrog af forarbejdet enkeltvis for en specifik instans af ZIS-115, som vist ved antallet af specielle tilbehør, og afprøvet på en hær træningsområde for penetration. Samlingen af pansrede køretøjer udføres i en separat værksted med en speciel individuel gennemløb system.

Skudsikre glas 75 mm tyk. På grund af den enorme vægt (ca. 100 kg) til at løfte det anvendte glas særlige gidropodemny mekanisme, og for at iværksætte en særlig lam og vinduer er sænket maksimalt halvdelen. For at forhindre utilsigtet eller uønsket åbning af døren på farten, er de udstyret med specielle kæder. Stalins ZIS-115 var ikke udstyret med en skillevæg mellem førersædet og interiør. Denne funktion af basen bil ZIS-110 pansret bil lavet ret store sedan, ikke en limo. Ifølge nogle rapporter fraværet af skillevægge var ønsket af Joseph Vissarionovich, motiveret af det faktum, at han havde ingen hemmeligheder fra folket.

komfort

Biler ZIS-115, omend selektivt, udstyret med aircondition. Installation huse i bagagerummet, luftkanalerne er på begge sider af bagsædet. Til stopning sæder brugte edderfugl ned, dyre stofbetræk, er forsæderne trimmet med hånden hud.

Én maskine - god, men bedre sent end aldrig

Der var ingen sag for Stalin bruges til at rejse den samme bil to gange i træk. Nummerplader herunder på grund af de ekstra lys var kun installeres bagfra, altid ændret efter hver tur. Ingen af de ansatte i Kreml garage og endda en sikkerhed, indtil det sidste øjeblik vidste ikke hvilken af bilerne vil forlade. Det samme gælder for ruten, der, som sædvanlig, kunne ændre næsten i sidste øjeblik.

legendariske bil

Den æra af sovjetiske pansrede køretøjer til medlemmer af regeringen endte med Stalins død. Stalins ZIS-115 Legendary bil blev irrelevant. Den blev afbrudt. Flere forekomster af Stalins pansrede køretøjer blev doneret til partilederne i socialistiske lande, resten destrueres under opsyn af særlige kommissioner og med underskrivelsen af de nødvendige dokumenter. Årsagerne til, at det blev besluttet at udnyttelsen af ZIS-115, det er for visse ikke kendt, men ifølge nogle skøn, er kun otte af disse unikke køretøjer bevaret i forskellige samlinger. Den mest almindelige opfattelse af begrundelsen for ødelæggelsen af Stalins pansrede køretøjer, er det faktum, at interessen for disse køretøjer ved den nye partiledelsen var nul, og overførsel af sådan teknologi til tredjemand, der ikke var mulig, fordi der var "klassificerede".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.