SundhedMedicin

Hvordan at bringe ned temperaturen hos børn: den mest effektive og gennemprøvede måder!

Den høje temperatur i barnet - en meget almindelig årsag til behandling forældre til lægen.

I almindelighed kan en forhøjet temperatur betragtes som ovenfor 37,5 grader. Men alle individuelt til et bestemt barn og alder.

Temperatur selv er ikke livstruende tilstande, hvis det ikke er mere end 41. Det sker, at temperaturen i børn kan være et symptom på alvorlig sygdom, men det er mere ofte et tegn på banale infektioner. I den menneskelige hjerne er der hypothalamus, det var han involveret i kontrollen af vores kropstemperatur. Og det var ham, der hæver temperaturen til din krop kunne producere de stoffer, der er nødvendige for at bekæmpe sygdommen.

Men forsøger at hjælpe barnet og på en måde lindre hans lidelse, forældrene ofte gøre mange fejl. De forsøger at løse problemet, hvordan man kan bringe ned temperaturen i børn, hver gang det er den mindste stigning. Men bemærk, at, som du er, tværtimod, gælder for børns krop skader, fordi det er ved hjælp af temperatur den er i stand til at håndtere en bred vifte af bakterier og vira.

Små børn tåler varme meget lettere end vi voksne. Ofte endda op over 40, er det ikke en trussel mod dem. Der er de børn, der stille og roligt fortsætte med at spille, selv når termometeret omkring 39, men det sker, at temperaturen er kun 37,5, og barnet næsten mister bevidstheden. Bare så, og kan ikke være en form for universel anbefalinger, hvor meget længere du har brug for at vente, og efter at eventuelle målinger på termometeret til at begynde at handle. For at gøre dette, observere opførslen af barnets tilstand, og hvordan den reagerer på temperatur.

Temperaturen stiger til tider farligt, fordi et barn kan have en sygdom i nervesystemet, medens den høje temperatur er i stand til at udløse den kramper.

Spørgsmålet om, hvordan man kan nedbringe temperaturen i børn, kan du begynde at beslutte, om et af de punkter:

- sygdomme i nervesystemet;

- temperatur over 39;

- dårlig tolerance på høje temperaturer barn (uartig, ikke sover, kan ikke finde et sted, kramper, nægter mad og drikke).

Tre problemer ved børn af forældre med en høj temperatur står:

- at reducere kropstemperaturen til et acceptabelt;

- for at undgå dehydrering;

- overvåge status for barnet hele tiden, for ikke at gå glip af en farlig eller alvorlig sygdom.

Jo lavere temperaturen børnene vælge, hvad antipyretisk?

Oftest, læger anbefaler brug af stearinlys. De handler hurtigt og uerstattelige, når børnene nægter at drikke medicinen. Ældre børn foretrækker sirup. Med hensyn til virkningen af lægemidler - er bevist ibuprofen (Nurofen) og paracetamol (Panadol, dofalgan, kalpol, dolomol, meksalen, Tylenol, efferalgan). I dette tilfælde er den første af dem har addition og smertestillende virkning (når det er kontraindiceret i de første seks måneder af barnets liv). Taler om paracetamol, vi konstatere, at denne medicin er unik i sin sikkerhed. Men det er kun effektive, hvis SARS. Og igen, forsøger at hurtigt at løse problemet, hvordan man kan bringe ned temperaturen i børn, huske på, at give paracetamol kan ikke være mere end 4 / dag og ikke mere end 3 dage. række.

Hvis du er en tilhænger af homøopati, så afhængigt af symptomerne, kan du sænke temperaturen af Aconite eller belladonna. Dette spørgsmål vil hjælpe dit helbred homøopat.

Forældre hvordan man opfører sig og hvad man skal tage høje temperaturer dampe

Ved høje temperaturer, vi er nødt til at gøre noget for at miste kropsvarme. Dette kan gøres på to måder - når køleluft indåndes barnet og fordampning af sved.

Derfor er det nødvendigt at udføre to obligatoriske betingelser:

- kold luft ind i lokalet (16-18 C.);

- overdrevent drikkeri - der var noget for ham svede.

Hvis begge betingelser er opfyldt, visse krop klare temperaturer op til legemet 39 uafhængigt.

Hvordan at bringe ned temperaturen hos spædbørn: hvad man skal drikke?

Prøv at holde barnet drak mere end normalt. Optimal drik til spædbørn, afkog af rosiner, og for ældre børn - en kompot af tørrede frugter.

Husk, at hindbær te fører til øget svedtendens, så du nødt til at give ham til at drikke noget andet (fx frugtkompot).

På trods af den lange praksis at anvende citroner Kalina-hindbær, sur kontraindiceret ved højere temperaturer på grund af surheden af organismen i sådanne tilfælde og således forbedret.

Hvis barnet er uartig (ønsker ikke noget andet), så lad dem drikke meget noget: saft, bouillon hofter, te, ribs, end ikke drikker.

Men husk på, at du har brug for at drikke en varm (ikke varmt eller koldt). Da den kolde ikke suge maven af barnet, indtil det varmes op, og for varmt - så længe en god kølig.

Hvordan køle kroppen

Husk, at barnets krop i kontakt med koldt der er vasospasme af hans hud. Forsinker blodgennemstrømning, nedsat sved og varmeafgivelse. I dette tilfælde huden temperaturen falder, og de indre organer, tværtimod, steget, hvilket er yderst farligt!

Du kan ikke bruge varmeapparater med iskolde lavementer, kolde våde ark i hjemmet og så videre. D. Under opsyn af en læge, og bolnitse muligt, fordi før tildele for eksempel et lavement, en læge giver medicin eliminere kutan vaskulær spasmer. Derfor gnide kroppen med opløsninger af eddike eller alkohol, samt fans ikke tilladt!

Du kan ikke forestille dig, hvor mange børn der betales med deres liv for sådan slibning!

Efter alt, hvis barnet propotel derefter selv temperaturen falder. Og hvis du begynder at gnide tør hud - du laver en gal handling, fordi efter den sarte hud af dit barn, hvad du har det malet at suge blod. Gnider alkohol - føje til sygdom og endda alkoholforgiftning, eddike - tilføje syre forgiftning. Konklusionen er klar - aldrig ikke gnide barnet!

Simpelthen befugte overfladen af legemet omhyggeligt (især lemmer og pande) med almindeligt vand.

Hvad kan der gøres for at sænke temperaturen

At reducere temperaturen kan stadig anvendes kølebad (temperaturen af vandet bør i overensstemmelse med normal, normal legemstemperatur).

Hvis barnet temperaturen var for høj, behøver ikke at stole på sin fuldstændige tilbagegang. Det ville være lige nok til at sænke temperaturen. Men hvis varmen vil vare lang tid, og derhjemme for at banke det mislykkes, tilkald straks en læge. Da dette kan være mange grunde, der truer barn en stor fare.

Gåture i denne tilstand er strengt forbudt!

Når årsagen "hurtig" eller lægen bør straks:

- krummer til 6 måneder;

- Er du antyder, at barnet er dehydreret;

- forekomst af anfald;

- på kroppen af et barns lilla udslæt eller blå mærker;

- vejrtrækning bliver overdrevent forsinket, hindret, eller for hurtigt;

- ændringer i bevidstheden. Kid søvnig, apatisk, reagerer ikke på ethvert forsøg på at vågne op;

- kraftig hovedpine, ikke kontrolleres af antipyretika og analgetika;

- vedvarende opkastning.

Tilstedeværelsen af mindst et af symptomerne på en baggrund af øget temperatur kræver øjeblikkelig behandling til lægen!

Jeg håber, du vil hjælpe disse tips, og nu er spørgsmålet om, hvordan man nedbringe temperaturen i børn, vil ikke være et problem for dig. Hold dig sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.