SundhedPræparater

"Viferon 150000": instruktion (stikpiller til børn). "Viferon": ansøgning, pris

Under sæsonmæssige temperatursvingninger forkølelse er normale. Først af alle børn lider af uformet immunitet. Sæt barnet på benene for at hjælpe en lang række antivirale lægemidler. Der er også lægemidler af kombinerede virkning, hvilket ikke kun perfekt rengøres symptomer på sygdommen, men også reducere temperatur, forbedre den generelle tilstand af patienten. Populære drug "Viferon" (stearinlys 150.000 IE). Dette værktøj hurtigt genskaber sundhed af et barn uanset alder. Men før påføring bør du konsultere en børnelæge og omhyggeligt læse instruktionerne.

Emballering, sammensætning og form af

Stearinlys "Viferon" - er et immunmodulerende medikament med antiviral aktivitet. Anvend det er muligt fra en tidlig alder. Den vigtigste aktive bestanddel er interferon. Lægemidlet er tilgængeligt som en rektal stikpille kugle formet let skygge. Lægemidlet kan have en ujævn farve og udsparingen på den langsgående sektion. Suppositorier diameter er omkring 10 mm.

Som anvendes hjælpestoffer i præparatet: α-tocopherolacetat, polysorbat, kakaosmør og vegetabilsk fedt, dinatriumedetat dihydrat, benzocain, natriumascorbat og ascorbinsyre. Disse elementer er helt sikkert for babyer småbørn. Nogle voksne kan udvikle overfølsomhed.

Lægemidlet kan have en anden dosis af den aktive bestanddel. "Viferon 1 150000ME N10» (stearinlys) til præ-skolealderen anvendes oftest. Voksne får tilbudt et lægemiddel på en øget dosis. Apoteker stearinlys sælges uden recept. Du kan købe pakker af lægemidlet fra 10 stearinlys. Også på tilbud kan findes gel og salve "Viferon". Men det er mere tilbøjelige til at bruge stearinlys for børn spædbørn.

Farmakologiske virkninger

"Viferon" - en kombination lægemiddel, hvis virkninger på kroppen på grund af de vigtigste aktive elementer i sin sammensætning. Lægemidlet har en systemisk immunmodulerende virkninger. På grund af denne patienten til hurtigt at genskabe strøm efter en smitsom sygdom, som er viral eller bakteriel art.

Interferon negativ effekt på virus og mikrober. Hvis en sygdom er nu en bakteriel infektion, bør behandlingen fortsætte med brugen af antibiotika. "Viferon" Lys kan kun anvendes som et hjælpemiddel.

Benzoin, som er en del af "Viferon" lægemidlet virker som en lokal antiseptisk. Det er denne komponent er i stand til at reducere permeabiliteten af cellemembraner til natriumioner. Dette signifikant nedsætter risikoen for at udvikle smerte impulser. Endvidere benzocain letter hurtig vævsregenerering og genoprettelse af normal sundhedstilstand af patienten.

vidnesbyrd

Fremragende anti-inflammatoriske virkninger har en gel, salve og suppositorier "Viferon". Instruktionerne på ansøgningen anføres, at lægemidlet kan anvendes i kombination med andre lægemidler til behandling af infektiøse og inflammatoriske sygdomme hos førskolebørn og småbørn (herunder nyfødte og for tidligt). Stearinlys kan også anvendes til behandling af sygdomme, der er bakteriel i naturen. Stearinlys "Viferon" kan tildeles i sygdomme, såsom lungebetændelse, influenza, SARS, meningitis, føtal infektion, sepsis, mycoplasmose, candidiasis.

Medicinen er ordineret til voksne og børn i komplekset terapi af forskellige former for leverbetændelse. Stearinlys hurtigt genoprette den normale tilstand af patientens krop og hjælpe med at bekæmpe infektion. Derudover kan en specialist ordinere plasmaferese og hemosorption. Det stof kan også bruges, og hvis sygdommen er kompliceret skrumpelever.

Voksne med urogenitale infektioner kan også administreres medikament i form af salver eller suppositorier. Drug "Viferon" kan bruges til at behandle gravide kvinder. Sammensætning stof er helt sikkert og ikke påvirker den normale udvikling af fosteret. Ordineret medicin mod sygdomme, såsom cytomegalovirus-infektion, klamydia, vaginal candidiasis, mikroplazmoz, herpes infektion i huden og slimhinderne.

Instruktioner "Viferon" (for børn) rapporterer, at stoffet ikke anvendes som monoterapi. Lægemidlet har kun en ekstra effekt i behandlingen af infektionssygdomme. Yderligere specialist skal tildele præparaterne ifølge form af sygdommen, samt individuelle patientens karakteristika.

Kontraindikationer

Det stof er absolut sikker. Det er ikke tilfældigt det anvendes til behandling af nyfødte og gravide kvinder. I nogle tilfælde kun kan udvikle overfølsomhed over for lægemidlet. Det er manifesteret i form af allergisk reaktion. På huden, kan patienten blive vist udslæt eller nældefeber. Ledsaget af en sådan tilstand oftest kløe. Særlig behandling af allergi kræver ikke, og lad ubehagelige symptomer inden for 72 timer efter seponering af lægemidlet.

I sjældne tilfælde kan patienter synes hævede lemmer eller ansigt. Denne tilstand kræver særlig opmærksomhed. Det farligste er angioødem. Hvis en patient begynder at svulme den tunge eller svælg slimhinde, er det nødvendigt at tilkalde en ambulance med det samme. Når overfølsomhed bør straks ophøre med at anvende "Viferon" (stikpiller). Guide fortæller om de vigtigste symptomer manifestationer af overfølsomhed.

dosering

Lægemidlet kun taget rektalt. Brug stearinlys kan kun være i den komplekse terapi af infektiøse og inflammatoriske sygdomme. Det kan henføres til lægemidlet "Viferon" for børn. Instruktion, brug, dosering - alt dette kan bede en læge. Nyfødte eller for tidligt fødte børn, der er født efter 34 uger af graviditeten ordinere stoffet i en dosis på 150.000 IU. Daglig en suppositorium indgives 2-3 gange om dagen (afhængigt af sværhedsgraden af sygdommen). Behandlingsforløbet varer normalt en uge. Hvis et barn bliver bedre, kan indførelsen af lægemidlet stoppes på femtedagen.

Tidligt fødte børn, der er født før 34 uger af graviditeten, kan doseringen reduceres. Børnelæger anbefaler brug af lægemidlet er ikke mere end to gange om dagen. Hver gang du har brug for at indtaste kun én stearinlys.

Komplekse sygdomme, kompliceres af bakterielle infektioner behandles i flere kurser. For at fjerne symptomerne på lungebetændelse, for eksempel, er det stof taget i 5 dage. Dernæst skal du lave en uges pause og til at starte en fem-dages kursus igen. Dette er forbundet med immunmodulerende lægemidler "Viferon". I første omgang, et lægemiddel baseret på interferon bidrager til at bekæmpe sygdommen, og derefter hjælper med at genoprette kroppens forsvar.

Ved kronisk viral hepatitis kan også tildeles "Viferon" (stearinlys) for børn. Instruktion dosering - alt dette kan diskuteres med børnelæge. Den daglige sats er indstillet afhængigt af patientens alder, såvel som de individuelle egenskaber af organismen. Babyer første leveår udpege højst 500 000 IE pr dag. Børn over syv år dosis bestemmes afhængigt af kropsvægt og kan være 3 Mill. / M2 kropsoverfladeareal. Børn ældre end 14 år er betegnet 5 millioner. / M 2 legemsoverflade. Alt dagskurs kan opdeles i 3-4 receptioner.

Børn, der har kronisk hepatitis kompliceret skrumpelever, før plasmaferese kan også tildeles på grundlag af stoffet interferon. Anmeldelser af rektal "Viferon" 150.000 IE viser, at børnene føler sig meget bedre efter indgrebet. Skal tage medicin for to uger før plasmaferese. Indgivet to daglige suppositorium med et 12 timers interval.

Overdosering og bivirkninger

Til dato er der kun få data om overdosis af lægemidler baseret på interferon. Det kan antages, at anvendelsen af lægemidlet i store mængder kan føre til forøgede bivirkninger. Oftest de optræder i form af allergiske reaktioner. Patienterne kan opleve kløe eller nældefeber. Mindre almindeligt er der hævelse af ekstremiteter, ansigt, mundslimhinden.

Børn i de første dage af at tage stoffet kan være lunefuld og klynker. Men det kan skyldes primært en smertefuld tilstand af barnet. Børnelæger anbefaler ikke uafhængigt bruge nogen medicin til behandling af børn. Omkostninger angive alle de nødvendige oplysninger, før du tager stoffet "Viferon" (bruger, applikation). Stearinlys er sikkert selv, men bør tages i henhold til vejledningen.

lægemiddelinteraktioner

Præparater på basis af interferon er perfekt kombineret med lægemidler, som anvendes til behandling af infektiøse og inflammatoriske sygdomme. Er ingen undtagelse, og antibakterielle midler. På trods af dette, skal patienten konsultere en læge, før behandlingen påbegyndes.

Mennesker, der lider af forskellige kroniske sygdomme, der kræver konstant medicin bør tjekke med din læge alle de nødvendige oplysninger om den "Viferon 1" (stearinlys 150000ME №10). Manuel beskriver ikke skadelige interaktioner med andre medikamenter. Men patienten bør konsultere en læge for at undgå udvikling af bivirkninger.

Om der er analoger?

Børnelæger ofte ordinere "Viferon" (stearinlys) for børn. Instruktioner "Viferon 150.000 IU", at lægemidlet er helt sikker og kan anvendes til behandling af mange smitsomme sygdomme, som er bakterielle i naturen. Hvad hvis en patient kom overfølsomhed, eller det ønskede produkt var ikke på apoteket? Specialisten vil være i stand til altid at tildele en kvalitet analog. Til behandling af infektionssygdomme hos børn ofte bruge stearinlys "Genferon". Det stof sammensætning omfatter kun tre aktive komponent. Denne interferon, taurin og benzocain. Yderligere elementer er brugt som talg, dextran, polyethylenoxid, renset vand, citronsyre, natriumcitrat, emulgator og T2.

Drug "Genferon" kan erstatte medicin "Viferon 150000". Instruktioner stearinlys til børn tilråder at bruge til behandling af nyfødte og for tidligt fødte børn. Hos voksne patienter, anvendes lægemidlet i komplekset terapi til behandling af sådanne lidelser som adnexitis, balanitis, vulvovaginitis, trichomoniasis, mycoplasmose, viral candidiasis, etc. Har en positiv effekt som stearinlys og genital herpes.

Stearinlys "Viburkol" - en anden populær lægemiddel med antiinflammatorisk virkning. Et lægemiddel, der anvendes som del af kombinationsbehandling i behandlingen af bakterielle og virale infektioner for børn. Denne homøopatiske middel. Derfor er der ingen kontraindikationer. Medicin i sjældne tilfælde kan forårsage overfølsomhed. Stearinlys "Viburkol" fuldt ud i stand til at erstatte medicin "Viferon 150000". Instruktioner lys for børn kaldet ikke kun antiviral men også antipyretisk. Allerede næste dag efter starten af behandlingen, at barnet begynder at føle sig meget bedre.

Anmeldelser for lægemidlet "Viferon"

Eksperter anbefaler ofte brug hos børn er stof "Viferon 150000". Instruktioner til stearinlys rådgiver børn at bruge uden frygt, som lægemidlet har minimale bivirkninger og kontraindikationer. Medicinen kan ikke være egnet kun til patienter med overfølsomhed. Mange mennesker, der er tilbøjelige til allergiske reaktioner, som ordinerende læger "Viferon". Nogle af dem er virkelig fejre udseendet af udslæt og kløe. Hvis situationen ikke forbedres, efter at tage antihistaminer, stearinlys Viferon "nødt til at aflyse.

En masse positive tilbagemeldinger om medicinen kan høres fra forældre til nyfødte. I en alder af omkring et år forberedelse er ganske vanskeligt at samle op, hvilket vil have en positiv indvirkning på kroppen og ikke har en masse kontraindikationer. Børn også stor medicin "Viferon 150000". Instruktioner stearinlys til Barnet anbefaler at bruge i en tidlig alder. De egner sig selv til behandling af for tidligt fødte børn.

Negativ feedback kan høres på de fleste af de patienter, der ikke har lært alle de nødvendige oplysninger om den "Viferon" formulering (stikpiller til børn). Instruktioner "Viferon 150000" beskriver, hvordan man tager medicinen korrekt. Du skal overholde alle regler og overholde doseringen ordineret af lægen. Hvis du bruger stoffet i mindre mængder, vil det ikke vise gode resultater i behandlingen af sygdommen. En overdosis kan også føre til udvikling af bivirkninger.

Hvor kan det købes og hvor meget det koster?

Drug "Viferon" uden recept. Derfor, for at erhverve det ikke er nødvendigt at se en læge. For at købe stearinlys immunmodulerende, og lære alle de nødvendige oplysninger om dem, er du nødt til at gå til ethvert apotek. Medikamentet omfatter præparater af en gennemsnitlig pris kategori. Pr pakke med stearinlys "Viferon 15000ME" kommer til at betale omkring 300 rubler.

Godt du kan spare, hvis du køber lægemidler i realtid. Alle kan købe lægemidlet på 15% billigere. I dette tilfælde vil det blive leveret lige til døren. Patientens online-mode kan også rådgive om medicin. Men endnu bedre tillid læger virkelige institutioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.