SundhedPræparater

Antifungale præparater med et bredt spektrum af virkninger

For at bekæmpe vira og forkølelse i medicin anvendes anti-influenzalægemidler, som undertrykker vital aktivitet og spredning af patogener. Når man vælger et middel, er det nødvendigt at give præference for den, hvis effektivitet er bevist ved videnskabelig forskning.

Influenzavirus: Hvad er faren?

En af de vigtigste opgaver inden for medicinsk videnskab er udviklingen af lægemidler til bekæmpelse af influenzavirus. Denne smitsomme sygdom i mangel af passende og rettidig terapi kan betydeligt skade kroppen og fremkalde komplikationer. De mest udsatte er dem med svagt immunsystem. I fare er børn og ældre. I løbet af sygdomsperioden kan meningitis, inflammation eller lungeødem, bronkitis, lungebetændelse udvikle sig. For dem, der lider af kroniske patologier, rammer influenzaviruset et svagt punkt, og sygdommen forværres, hvilket kan føre til døden.

Virusen konstant muterer, nye stammer opstår, og det er svært for den menneskelige krop at klare en ukendt "fjende". Pandemier ("Spanier", Asien, Hongkong, svin type) tager mange menneskers liv, og derfor forbedrer stoffer til behandling af influenza konstant for at opnå den mest effektive effekt.

Anti-influenza betyder: virkningsmekanisme

Ved behandling af influenza er det vigtigt ikke kun at fjerne symptomerne på manifestationen af sygdommen, men også at udrydde virussen fra kroppen. Antiinfluenzamedicin er rettet mod at undertrykke patogenet, beskytte cellen mod at trænge ind i virussen og sprede sig yderligere. Der er stoffer, der er egnede til behandling af influenza, og dem, der udelukkende anvendes til forebyggelse.

Ved virkningsmekanismen skelnes midlerne:

  • Inhibering af processen med sammensætning (syntese) af tidlige proteiner;
  • Undertrykkelse af syntese af nukleinsyrer af DNA og RNA-type;
  • Inhibering af "samling" af protein og nukleinsyre (dannelse af en virion);
  • Forøg cellernes evne til at modstå virus.

klassifikation

Narkotika med bevist effektivitet mod vira er opdelt i to grupper: M2-kanalblokkere (foreskrevet til behandling af influenza A) og enzyminhibitorer fra virushudet neuraminidase (påvirker influenza A og B). Der er også en gruppe af interferon - human og syntetisk.

Afhængigt af typen af sygdom klassificeres antivirale lægemidler i følgende kategorier:

  1. Antiinfluenzamedicin (Amantadin, Arbidol, Rimantadin, Tamiflu).
  2. Antiherpetic Drugs (Valaciclovir, Gerpevir).
  3. Anti-cytomegalovirus (Foscarnet, Ganciclovir).
  4. Narkotika anvendt i immundefektviruset og hepatitis C ("Phosphonoformate", "Zidovudine").
  5. Antivirale (antiinfluenza) præparater med et bredt spektrum af virkninger ("Interferon", "Amiksin").

Interferoner - stoffer med et bredt spektrum af handlinger

Interferon er et protein (protein) fra form af cytokiner, som produceres af immunsystemet, når de er i kontakt med "fremmede" mikroorganismer. Der er tre typer interferon: alpha (α), beta (β) og gamma (γ). Hver af dem har visse egenskaber og påvirker specifikke sygdomme. Anti-influenzalægemidler med et bredt spektrum af handlinger bekæmper effektivt ikke kun med viral, men også med bakterielle infektioner. Det er etableret, at human og syntetisk interferon skaber en beskyttende barriere i patologiens vej og forårsager immunceller (især makrofager) til at virke.

Interferonpræparater kan være i forskellige former: injektioner (intravenøs og intramuskulær), salver til ekstern brug, dråber, tabletter, suppositorier. Naturlig interferon kan forårsage bivirkninger på grund af andres protein i sammensætningen, så de mest populære syntetiske antiinfluenzamidler af en ny generation. Du kan finde det rette middel ved hjælp af en læge.

Hvilke antivirale lægemidler er egnede til børn?

Barnets organisme er mere modtagelig for infektion med viruset, fordi immunsystemet i modsætning til voksne endnu ikke er stærkt nok til at give en værdig tilbagekaldelse af patogene mikroorganismer. Sygdommen overvinder hurtigt en lille person og er i stand til at give komplikationer til organerne i det øvre luftveje. Blandt moderne lægemidler findes der anti-influenzalægemidler til børn, der må bruge fra fødslen. Dette kan være homøopatisk ("Viburkol") og midler fra gruppen af interferoner. Blandt de sidstnævnte er stearinlys især respekteret af forældre : "Viferon", "Anaferon", "Kipferon". Disse er anti-influenzalægemidler, anmeldelser om hvilke er mere positive.

Antifungale stoffer af syntetisk oprindelse - "Tamiflu", "Arbidol", "Rimantadin" - er kun effektive, hvis de gives i de første timer med sygdommens manifestation. Selvom stoffet er givet til tiden, kan det stadig ikke være lettelse. Dette skyldes kapaciteten af det aktive stof: influenzatype A kan ikke behandles med et middel til type B. Det er værd at afstå fra at købe lægemidler, der ikke er klinisk testet: Panavir, Cycloferon og andre.

Derfor er det bedre for et barn at give en rigelig drik, før symptom og antivirale lægemidler fjernes (antiinfluenza, antiherpetisk) før en børnelæges ankomst. Det bør kun være midler med dokumenteret effektivitet, og de skal gives strengt i henhold til vejledningen.

Anti-influenza medicin og graviditet

Under graviditeten svækkes kvindens immunforsvar og let "passerer" patogene mikroorganismer. De fleste stoffer er ikke tilladt i første trimester for ikke at skade det udviklende foster, men influenzavirusen bærer en fare for barnet og den fremtidige mor. Tilladte antiinfluenzamidler til gravide og under amning: "Viferon", "Tamiflu", "Ocillococcinum". Før behandlingens begyndelse er det obligatorisk at konsultere en gynækolog, der er gravid og kender funktionerne i den fremtidige moders organisme.

Forebyggelse er den bedste måde at beskytte mod en virusinfektion. Derfor bør den fremtidige mor tage sig af hendes helbred og forbedre hendes immunitet. I perioden med epidemiske udbrud er det nødvendigt at begrænse besøg på offentlige steder og ikke at kontakte den inficerede person. For at reducere risikoen for sygdommen kan du bruge midlerne på basis af interferon, som vælger den behandlende læge.

Oprettelse af ny generation af stoffer

Forskere er konstant på udkig efter en ny livreddende vaccine og stoffer, der kan bekæmpe den muterede influenzavirus. Desværre har ikke alle nye generations anti-influenzamedicin, der blev til salg, tid til at gennemgå forskning om effektivitet. Der er fare for høje toksiske virkninger på kroppens celler og bivirkninger.

Narkotika til behandling af influenza og forkølelse med klinisk dokumenteret effekt kan anvendes uden frygt. Positive forskningsresultater for agenterne "Ingavirin", "Derinat", "Tamiflu", "Amiksin", "Kagotsel", "Relenza".

Hvordan vælger man et anti-influenza middel?

Populære annoncerede retsmidler hjælper ikke alle med at komme af med sygdommen i løbet af få dage. Først og fremmest afhænger genopretningen af det menneskelige immunsystems tilstand, og hvis der er plads til udmattelse, så må det positive resultat af lægemiddelterapi vente længe. Det er også vigtigt, hvor hurtigt de begyndte at tage anti-influenza medicin. Listen over anbefalede lægemidler er stor nok, men dem, der kun virker på inficerede celler og ikke forårsager toksikologisk skade på hele kroppen, anses for at være effektive.

Apotekstællere er fulde af forskellige antivirale lægemidler, men valget skal inddrages bevidst før rådgivning med den behandlende læge. Det er svært at bestemme et egnet præparat uafhængigt og at planlægge et behandlingsregime. Det er også nødvendigt at tage hensyn til kontraindikationer og mulige bivirkninger, der forekommer i gruppen af neuraminidasehæmmere.

Viferon: Kort information

"Viferon" refererer til syntetiske interferoner (α-2b) og har vitaminer C, E. Det er et komplekst middel til en lang række handlinger, der anvendes til behandling af forkølelse, influenza, gynækologiske patologier og forskellige infektioner. Ofte foreskrives "Viferon" som en profylakse og styrkelse af immuniteten. Udgave i form af salver, gel og suppositorier.

Afhængigt af alderen vælger læger den nødvendige koncentration af lægemidlet. Overgå den anbefalede dosering er forbudt! Produktet er helt sikkert for gravide og ammende kvinder. I pædiatri foreskrives antiinfluenzamiddel til børn, hvis der er visse indikationer. Lys med det mindste aktivstof (150.000 IE) anvendes med succes til at behandle spædbørn. For ældre børn og unge kan koncentrationen af Viferon være større.

Lægemidlet blev testet og næsten ingen bivirkninger. I sjældne tilfælde er en allergisk reaktion mulig, der ikke kræver behandling.

"Ingavirin"

Ny generation anti-influenzalægemidler er blevet genopfyldt med en anden udvikling af forskere kaldet "Ingavirin." Den antivirale og antiinflammatoriske virkning strækker sig mod influenza A, B, respiratoriske infektioner, parainfluenza. I en kapsel af lægemidlet indeholder 90 mg aktiv ingrediens vitaglutam. Immunostimulerende virkning bidrager til produktionen af interferon.

De undersøgelser, der blev gennemført, viste en lav toksicitet af lægemidlet og et positivt resultat af antiinfluenzabehandling allerede en dag efter begyndelsen af at tage "Ingavirin". Bivirkninger i form af allergisk udslæt forekom sjældent. På trods af de gode resultater af forsøgene må lægemidlet ikke anvende kvinder i staten, under amning og børn under 18 år.

"Amiksin"

Syntetisk inducer af alle typer interferon, stoffet i form af tabletter "Amiksin" ("Tiloron") har kun vist sig fra den positive side. Antivirale egenskaber strækker sig til forkølelse, influenza, hepatitis (B, C, A), herpes og cytomegalovirusinfektion.

Interferoninduktoren anbefales at blive taget som en profylakse under epidemier. Behandlingsforløbet og doseringen bestemmes af den behandlende læge. Kontraindikationer er individuel intolerance af komponenter, alder til 7 år, graviditet og amning.

"Lipoferon"

Nye apotekstællere udvikler sig generelt godt af både børn og den voksne generation. "Lipoferon" er et liposom baseret på den rekombinante interferongruppe a (alpha), som indeholder antioxidant vitaminer E og C. Fordelen ved interferon i liposomer er bevarelsen af biologisk aktivitet under indtagelse i mave-tarmkanalen. Succesfulde var medicinsk undersøgelser af lægemidlet, hvilket viste effektiviteten og fraværet af bivirkninger.

Ligesom mange antiinfluenzamidler frigives "Lipoferon" i form af et pulver med en anden koncentration af interferon. Pædiatrics tillader brug af midler, hvis barnet er 3 år. Under graviditet, laktation og med allergisk intolerance af bestanddelene er det forbudt at tage det.

Skal jeg tage influenza-medicin?

Lægernes meninger var opdelt på behovet for at ordinere antivirale (antiinfluenza) lægemidler til patienter. Der er tvivl om deres effektivitet og hos mennesker, der har oplevet disse midler. Immunologer, børnelæger og terapeuter anbefaler ikke at tage selvmedicinering og tager kun de medicinske lægemidler, som lægen har ordineret. Listen over lægemidler af denne art præsenteret på et gratis salg er virkelig fantastisk, men den største præference er stadig givet til interferoninducerende stoffer med mindst kontraindikationer og bivirkninger.

For bedre effektivitet af lægemiddelbehandling og forebyggelse er det nødvendigt at opretholde en sund livsstil og glem ikke de traditionelle opskrifter af traditionel medicin til styrkelse af immuniteten hos børn og voksne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.