SundhedPræparater

Salve for øjnene: hvad er bedre, og hvordan man bruger

Mange er vant til, at med enhver øjensygdomme lægen ordinerer det falder. Selvfølgelig er denne form for medicin er mere praktisk i forhold til brug. Men i nogle tilfælde, en langvarig udsættelse af lægemidlet til det ramte område. I dette tilfælde kan specialisten ordinere en salve til øjnene. For mange, denne form af lægemidlet ikke er meget praktisk, men effektiviteten af behandlingen ved ikke forværres.

Salve for øjnene børn: fordele og ulemper

De vigtigste fordele ved lægemidler i øjet i form af salver - en forlængelse af deres handlinger. Udover forårsage lægemidlet til det berørte område før sengetid kan. Dette giver dig mulighed for at øge den tid af eksponering for lægemidlet.

Selvfølgelig, en salve til øjnene som effektive som dråber. Men disse stoffer har, og ulemper, blandt hvilke:

 1. Hovedkomponenten for øjensalve absorberes er meget langsommere end den del af dråberne.
 2. Det ikke altid berettiget og ønskværdigt sådan en udtalt effekt af denne form af lægemidlet.
 3. Hvis øjnene er stærkt gnave, derefter anvende salven er meget vanskeligt i sådanne situationer.
 4. Ofte de formative komponenter i formuleringen er grobund for udviklingen af forskellige mikroorganismer. Som et resultat, kan en sekundær infektion udvikle sig.

populære produkter

Som regel ordineret salve er ikke så tit for øjet. Det hele afhænger af arten af sygdommen. Heller ikke glemme, at nogle lægemidler er kontraindiceret til børn. Derfor er selv-brug af et bestemt lægemiddel er ikke det værd. Dette kan kun forværre barnets tilstand. Før påføring salve til øjet skal gå konsultere en specialist. Oftest, læger ordinere små patienter følgende lægemidler:

 1. "Floksal" - denne creme omkring øjnene er tildelt primært til behandling af visse sygdomme hos nyfødte. Blandt sådanne lidelser indbefatter blepharitis, dacryocystitis, keratitis, conjunctivitis, "byg", sår på hornhinden, samt infektioner, der blev forårsaget af chlamydia.
 2. "Kolbiotsin" - en salve for øjnene, har en antibakteriel virkning. Præparatet indgives i øjet forårsaget af Rickettsiae, mikroplasma, spirochæt, amøbe, klamydia. Ofte stoffet bruges i bluetongue, trahomnyh og purulent conjunctivitis. Er kontraindiceret til børn under 8 år og gravide kvinder.
 3. "Solkoseril" - Disse stoffer er normalt ordineret til behandling af visse øjensygdomme hos børn ældre end et år. Men ved hjælp af dette stof er kun i ekstreme tilfælde. I nogle tilfælde kan udvikle komplikationer. Brug denne salve til øjnene er kun i tilfælde af, at risikoen er berettiget.
 4. "Tobrex" - er et antibiotikum, har et bredt virkningsspektrum. Anvende lægemidlet generelt ved forskellige øjeninfektioner, såsom endophthalmitis, keratitis, byg, conjunctivitis. Det kan bruges til behandling af sygdomme hos spædbørn starter ved 2 måneders alderen.
 5. I øjeblikket er det produceret mange forskellige formuleringer til behandling af forskellige sygdomme. Liste over salver til øjnene af børnene kan genskabes ved sådanne lægemidler som "Zovirax", "Viroleks", "Acyclovir", "Chloramphenicol", "Gentamycin" og så videre.

Eriitromitsinovaya og tetracyclin salve

Erythromycin eller tetracyclin salve for øjnene - det er stoffer, som tillader at fjerne fra øjet "byg". Hvis sygdommen manifesterer eksternt, lægemidlet påføres huden over det sted, hvor sygdommen er lokaliseret. Anvendelsen af sådanne salver er også en begrænsning. For eksempel bør tetracyclin ikke bruges af børn yngre end otte år gammel. Dette skyldes primært det faktum, at stoffet øger hudens følsomhed over for UV-lys. Desuden langvarig brug kan føre til farvning af tandemalje i mørk gul. Gendan hvidhed i dette tilfælde er usandsynlig. Oftest dette fænomen er observeret i den periode af tandsæt og deres videre vækst.

Hvordan er disse stoffer?

Salve for øjnene bør anvendes omhyggeligt for ikke at skade barnet. Før du bruger nogen af lægemidlet værd at studere instruktioner omhyggeligt. Dette vil undgå negative konsekvenser. Desuden er det nødvendigt at overholde alle regler for anvendelsen. Så, hvordan man bruger den salve til øjnene:

 1. Til at begynde, vaske hænderne grundigt.
 2. Efter dette, skal barnet sættes således, at det var den mest bekvemme.
 3. Det er tilrådeligt at forklare dit barn, at du kommer til at gøre. I dette tilfælde vil barnet ikke være bange, og proceduren vil finde sted uden luner og tårer.
 4. Hvis barnet er bryst, skal du pakke det op, så han ikke kunne håndtere fri svingende. Det er langt sværere med børn i alderen 1 år til 3 år. I dette tilfælde kan det være nødvendigt hjælp udefra.

Hvordan søger salven?

Påfør salve bør være under øjnene og lige udenfor. Først skal vi lidt trække det nederste øjenlåg, og derefter sætte sammensætningen på huden. Start ved den inderste øjenkrog.

For at forbedre effekten af at bruge visse lægemidler har brug for at lukke øjnene og kaste elever i forskellige retninger. Typisk er disse krav anført i de instruktioner.

Glem ikke, at brugen af salver udpege en læge. Alene er ikke tilrådeligt at bruge dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.