SundhedSygdomme og betingelser

Hvad gør man efter fjernelse af galdeblæren

Hos mennesker galde boble tjener som et reservoir for akkumuleringen af galde. Og når de spiser det frigives i duodenum for den aktive hjælp fordøjelsen. Hvis spise uregelmæssig og med lange mellemrum, det fører til stagnation af galde i blæren. Og som et resultat, over tid, boblen er fyldt med forskellige former for sten. Og hvis du ikke hjælper, og fritager ikke staten besparende ikke-kirurgiske behandlinger, afviklingen af lægen kolecystektomi indikation.

I de første par dage efter fjernelse af galdeblæren, indtil helede leddene, svækkede drift tarme og galdeveje, uanset typen af operationen, kan ikke blive overbelastet. På den første dag kun lov til at drikke uden kulsyre mineralvand, fortyndet syrefrit frugtsaft eller svag te halvt glas, fortrinsvis gennem et tilsvarende antal timer, op til seks gange om dagen. Den følgende dag, fik lov gelé (fortrinsvis usødet), godt mosede eller ris grød, slimet, godt tenderized havregryn suppe.

yderligere liv uden galdeblæren Det betyder regelmæssige måltider (op til seks gange om dagen) i små portioner. Det er nødvendigt for dannelsen af en ny fødevare refleks: galden er at "vænne" til at handle i tarmen på samme tid, det vil sige, galdegangene nødt til at erstatte den eksterne organ, udligning hans fravær. Først efter fjernelse af galdeblæren er nødvendigt at genoverveje et sæt af deres livretter. Nægte fedt stegt svinekød og fårekød grill, chebureks, borscht på en fast bouillon, pandekager, kager osv Vi er nødt til at glemme alt om de varme krydderier, kød, marinader og pickles. Saucer kok på vegetabilske bouillon. Grøntsager: gulerødder, græskar, kål, squash, kartofler og roer til kun at bruge kogt og mosede bedre. Det er nyttigt at spise fisk fedtfattige varianter, dampet. Spis fedtfattige mejeriprodukter. Som for drikkevarer, efter fjernelse af galdeblæren fortrinsvis hips bouillon (det besidder choleretic egenskaber), snarere svag te eller kaffe med mælk, stuvet frugt, juice, gelé.

Galdeveje, hvis galdeblære fjernet, det er nødvendigt at støtte og hjælpe sit arbejde. Meget godt middel mod dette - tyubazh med mineralvand. For første procedure anvendte opvarmet til 50 grader slabomineralizirovannye vand (Berezovskaja, Narzan, Moskva, naphthyl). Vand afslapper galdegangen, galde sekretion, som bidrager til en bedre og reduktion af inflammation. Blinde tyubazh producere om morgenen før et måltid. Det er nødvendigt at lægge sig på ryggen, i små slurke til at drikke et halvt glas varmt mineralvand, blød i femten minutter. Hvis der efter proceduren er blevet lettere, den forsvandt tunghed i højre øvre kvadrant, så re-tilbringe sine dage kan være fem eller seks.

Hvis der efter fjernelse af galdeblæren til at spise, ikke overanstrengelse, dannelsen af sten, men nu i galdevejene, hvilket er langt farligere kan undgås.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.