Kunst og underholdningFilm

Skuespillerinden Olga Fadeeva. Bedste roller, personlige liv, fotos

Den russiske biograf en masse gode kunstnere, som kunne konkurrere med Hollywood-stjerner. Blandt dem trygt afgjort og skuespiller Olga Fadeeva. Mange troede, at det var en performer bare én rolle, men Olya overbevist om det modsatte, og stadig skinner i forskellige film.

barndom

I 1978 (15 af oktober) Olga Fadeeva blev født i Minsk. Mor og far var folk af kreative erhverv, og begge havde en koreografisk uddannelse. De har arbejdet hele deres liv i staten Dance Ensemble. Ifølge skuespillerinden, at det spillede en vigtig rolle, da størstedelen af deres tid bliver brugt bag kulisserne og i omklædningsrummet.

På livets rejse er påvirket af Olga forældre, da de bogstaveligt talt er tvunget datter til at vælge kreative erhverv. I første omgang pigen drømte om at blive en ballerina og konstant gik til præsentationen, der blev vist på en lokal teater. Men drømmen er ikke givet at kunne realiseres, da Ole rapporterede, at hendes teint og manerer ikke egnet til en ballerina.

Den nye sti

Ballet drøm kom ikke sandt, og det havde en negativ indvirkning på hendes helbred. Fremtidig skuespillerinde Olga Fadeyeva lå omkring en uge med høj feber. Hertil kommer, at i hendes sind afgjort vrede og vrede over hele verden, så Olya registreret i den del af kampsport sport. Men denne aktivitet er tydeligvis ikke kunne lide den kommende skuespiller og uddannelse hun hurtigt droppet.

En lignende tilstand datter er meget bekymrede forældre, og de besluttede at give det til skolen med en teatralsk bøjet. Det var der, hun fik en high school uddannelse og de første erfaringer med handler. Den opnåede viden var nok til nemt Olga kom ind i gymnasiet teater. Den hviderussiske Academy of skuespillerinde Arts studeret på afdelingen for "kunstner af biografen og teatret."

Skuespillerinde Olga Fadeeva: karriere starten

For første gang på tv dukkede Olga i studieårene. Det skete takket være sin deltagelse i showet, som blev vist på scenen af Academy of Arts. Dens et fantastisk spil bemærket en populær hviderussisk direktør, der inviterede Fadeyev til at deltage i optagelserne til videoen til den nye sang, Aleksandra Malinina. Efter den vellykkede debut af instruktøren skudt skuespillerinden i et andet klip.

Efter sådan en god start på livet Oli har ændret sig - nu er hun blev inviteret til de andre roller. Olga Fadeeva - skuespillerinde, viste sig i produktionen af "Hamlet", som har udført det nationale teater. Det var dette arbejde var i begyndelsen af sin karriere. Ifølge skuespillerinden, rollerne hun blev tilbudt, nogle var fantastisk, mens de mest Fadeyeva ville vise deres fulde potentiale, for at smide de akkumulerede følelser. Hun var heldig - meget snart skæbne hendes opfylde disse ønsker og drømme.

Når Olya modtog et diplom, hun, uden tøven, kom ind i truppen af Yanka Kupala. Når du arbejder i dette team viste Fadeev talent, pryder hans spille mange produktioner. I alle mine år i teatret skuespiller har han spillet mere end 25 roller i forskellige produktioner.

Skuespillerinde Olga Fadeeva: Filmografi

Det første forslag til stjerne i en film hviderussisk ung skuespillerinde var i 2000. Rollen var ikke det vigtigste, men stadig skuespillerinden formået at skinne og vise deres talenter. Det blev bemærket, næsten med det samme og tilbød at tage del i en komedie show på de vigtigste russiske kanal. Dette blev fulgt op af et par mindre projekter, efterfulgt af skuespillerinden Olga Fadeeva besluttede at flytte til Moskva.

Det er dette skridt brat ændrede livet for Olga, da hun modtog den "soldater- rolle i serien. Men tror ikke, at dette arbejde fik hun nemt - skuespillerinden blev kastet, og konkurrenterne var allerede velkendt og berømte filmstjerner. Men den rolle stadig fik skuespillerinden Olga Fadeeva. Den populære serie har bragt succes til alle deltagere i projektet, herunder Ole der spillede sygeplejerske. Smuk pige var involveret i 10 forskellige sæsoner af tv-projekt. Da hun Fadeev argumenterer rolle i dette show ikke blot herliggjort det, men også lært mange medicinske procedurer, for eksempel, kan hun nemt tage blod fra en vene og selv sætte den primære diagnose.

Efter showet i Oli liv der var andre projekter, der kun bekræftede hendes talent. Nu kan vi roligt sige, at Olga Fadeeva - skuespillerinde (foto præsenteres i denne artikel) tværnational da hun spillede ikke kun i den russiske film, men også i Hviderusland og ukrainsk.

nye projekter

I 2009 var der endnu et vellykket rolle i filmografi af skuespillerinden - i "Gypsy" -serien. Dette projekt var meget populær med publikum, og i stedet øgede popularitet Fadeyeva med ham. I dag er skuespiller ikke fratages de roller i filmen, som fremsættes forslag til det regelmæssigt. Olga deltager ikke kun i spillefilm, men også i serien og en række tv-programmer. På grund af dette hendes filmografi opdateres løbende med nye projekter. Nu en erfaren skuespiller prale af succesfulde film, hvor den har gjort med hovedrollen (f.eks filmen "Invincible").

anliggender af hjertet

Olga Fadeeva - skuespillerinde 's personlige liv , der aldrig var i sigte. Omkring er det ikke kredser millioner af fans, på trods af den forholdsvis lyse og synlig udseende. der er to punch af ægteskab i kvinder pas. Olya først gik til registreringsdatabasen kontor i 19 år. Hendes valg var skuespilleren og læreren, der har arbejdet på universitetet, hvor hun studerede Olya - Pavel Adamchikov. Men ægteskabet var ikke lykkeligt, og i løbet af kort tid parret flygtede. Den næste mand, der vandt hjertet af de belarussiske skønheder - producent og stunt Alexander Samohvalov. De giftede sig i 2008 og stadig lykkelige sammen. I foråret 2009, familien havde en søn, Alex, som gav en masse følelser og et helt nyt liv. Sammenfattende kan vi sige, at Olga Fadeeva - skuespillerinde personlige liv, der kunne være årsag til misundelse af mange kvinder, som det er næsten perfekt.

Ud over at filme en film og familie, skuespillerinden har en hobby - ridning, hvilket gør det muligt for en kvinde at slappe af, slappe af og komme væk fra en række forskellige problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.