Kunst og underholdningFilm

Dzho Pantoliano: skuespiller, producer, instruktør

Hans alsidige talent manifesteret sig i flere fag: skuespiller, instruktør, manuskriptforfatter. For et stort bidrag til den amerikanske film vandt Dzho Pantoliano den "Taffy" award. Bemærkelsesværdig er det faktum, at han ikke mente at linke dit liv med "stor kunst", en gang i filmen, som om ved et uheld. Men antallet af roller, som han var nødt til at spille, er en stærk bevis på, at han ikke tog fejl i at vælge et erhverv.

Biografisk information

Skuespiller Dzho Pantoliano er oprindeligt fra den amerikanske by Hoboken, som er beliggende i staten New Jersey. Han blev født 12 September, 1951. Far til fremtidig berømthed samtidig arbejdede på en fabrik og var føreren af rustvogn, og hans mor syede forretning og bookmaking. Hvad er anderledes end deres jævnaldrende Dzho Pantoliano, hvis biografi er interessant at tusindvis af sine fans?

Begyndelsen af en kreativ måde

Efter skole, begyndte den unge mand at lære det grundlæggende for at handle i en af de teatre. Den første retssag fungerer på scenen af templet af Melpomene var sådanne forestillinger som: "Cuisine", "Gøgereden", "The Dead Season".

Gradvist, publikum begyndte at lære nybegynder litsedeya og efter et stykke tid, til hans ære har allerede igangsat en række prestigefyldte priser for den succes, som han har opnået på scenen.

Karriere i biografen

Som allerede understreget, Dzho Pantoliano, og selv kunne ikke antage, at vil lave film og spille et stort antal roller i film. I en alder af 32, på sættet på opfordring af instruktøren Martin Davidson, er han reinkarneret i billedet af Dokka Robbins manager. Hans partnere på scenen blev berømt skuespiller Maykl Pare og Tom Berenger.

I 1983 blev Dzho Pantoliano godkendt af instruktøren Paul Brickman rollen som Guido i filmen "Risky Business." film kommer ud i to år med sin deltagelse, som kaldes "The Goonies." Denne gang skuespilleren får billedet af Francis Fratelli. Instrueret af Dzho Pantoliano bogstaveligt bombarderet forslag om at skyde i en film. Og skuespilleren ændrede sæt "som en handske". I 1987, den berømte Steven Spielberg tilbød ham rollen som en modig kriger Frank Demarest i dramaet "Empire of the Sun" film. Han fortæller om begivenhederne i Anden Verdenskrig, som er et britisk ung mand - han befinder sig i en koncentrationslejr, hvis love er barsk og uretfærdig.

I 1988, direktør Martin Brest hævder Pantoliano i rollen som Eddie Moscone i eventyr film "Midnight Run", hvor dets partnere er Hollywood nobelpriser: Robert De Niro, Dennis Farina, Charles Grodin.

Hvad var grundlaget for kreativitet Dzho Pantoliano? Film, hvor han måtte spille, bliver ofte sande mesterværker af Hollywood Cinematographe og havde en enorm box office.

Og, selvfølgelig, endnu mere populær skuespiller bragt i 1999 i form af Cypher i kult actionfilm "The Matrix", der på én gang førte diverse kinoreytingi.

Deltagelse i serien

Stor berømmelse skuespiller fra Hoboken bragt og arbejde i "sæbeoperaer." Især er vi taler om sådanne serier som :. "Politiet i Los Angeles", "The Sopranos", "Djævelens i sygehusvæsenet Mash", "Highlander", "Hill Street Blues" Deres popularitet blandt publikum var simpelthen fantastisk, på trods af, at nogle af dem blev taget i løbet af årene. For eksempel sitcom "Djævelens tjeneste på hospitalet Mash" bestod af 11 sæsoner, og nogle af aktørerne i det blev taget under virkelige navne. For glimrende spillet billede af Ralph Sifaretto i "The Sopranos," Joe vandt "Emmy".

En karriere i begyndelsen af nul

I begyndelsen af det XXI århundrede skuespillerkarriere Pantoliano endnu mere fart. I år tog han op rollen som 3-4, at ved standarderne for filmen virkede for meget. Hæderkronede studie drømt om samarbejde med skuespilleren, der blev mere selektiv i arbejdet.

Og på trods af at Dzho Pantoliano, den rolle, som tilbyder ene efter den anden, ofte afvist visse forslag, der er mangel på penge ikke mærkes. Filme med flere amerikanske Cinematographe guru, modtog han fabelagtige ganorary. I første halvdel af nul, har han været involveret som skuespiller i film som: "Husk" (rolle Teddy), "New Blood" (rolle Hellman), "Silver mand" (Norbert rolle).

skuespillerens popularitet fortsatte med at slå rekorder, og efter i 2003, han indvilliget i at deltage i optagelserne af kriminelle film "Daredevil", som er instrueret af Mark Stiven Dzhons.

I 2006 blev han inviteret til at spille i den romantiske komedie "Wedding Daze" (Maykl Blek) og "Fem ukendte" (Symond Brand).

I 2010 Dzho Pantoliano hævder at rollen som Gabe Agliano komedie komedie film "Percy Jackson og Lyntyven" (Kris Kolambus). Hans partner Kevin McKidd stål sæt, Uma Thurman og Logan Lerman.

Hertil kommer, at skuespilleren medvirkede i en lang række film og tv-serier, blev han inviteret til at engagere sig i at give udtryk for animerede film såsom: "et ekstraordinært eventyr i byen påskeæg", "Dirty Harry", "The Simpsons", og andre.

Manuskriptforfatter og instruktør

I 2003 Dzho Pantoliano besluttede at prøve sin hånd som instruktør og manuskriptforfatter. Han introduceret til publikum forfatterens filmen "Ligesom Mona." Efter at skuespilleren forsøgte sig rollen som producent, frigive flere gode film, "The Last Word", "Robot i familien", "udødelige", den anden, men det bedste "" lærred".

Den sidste film er meget stærkt påvirket af den følelsesmæssige tilstand af skuespilleren: efter at have set det, han bukkede under for depression. Han besluttede at yde al bistand til personer, der lider af en psykisk lidelse.

Personlige liv

Dzho Pantoliano er lovligt gift. Navnet på hans anden halvdel - Nancy. Skuespilleren har to døtre - Melody og Daniela og søn Marko.

I dag, Dzho Pantoliano ejer en kæde af restauranter og har en cigar lounge i Washington og Beverly Hills. På trods af, at nu var skuespilleren sjældent går til sættet, er det ikke til hensigt at gå på en ferie og er klar til at gennemføre sine mange kreative planer for fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.