Nyheder og SamfundBerømtheder

Skuespiller Lev Krugly: biografi, filmografi og interessante fakta i livet

Lev Krugly verden af teater og biograf havde en vanskelig karakter med et ry for hård og uafhængig. Måske var årsagen til det, overraskelse for mange, at beslutningen om at forlade Sovjetunionen. Lad på toppen af herlighed. Permanent.

"Jeg var en dissenter, men ikke blev systemkritiker," ...

udvandring beslutning modnet i en helt uegnet til afgangstid for livet: for alle hovedstaden boomede succesfulde forestillinger med sin deltagelse, populær i filmen nåede all-union skala. Som erkendt af ham selv skuespilleren, venner kiggede på ham i forbløffelse. Men alt for væmmes. Det var for uudholdeligt at være under kølerhjelmen af de "organisationer" har "kravlede ind i sjælen."

Lev Krugly har altid været afvigere. Men han blev ikke en systemkritiker. "Fordi jeg ikke har overlevet lejrene" - som skuespilleren tilstod journalister i et interview.

Lev Krugly: biografi

Den fremtidige skuespiller blev født i 1931 i Moskva. Hans far var en medarbejder Metrostroi, og hans mor - en musiker. Hans familie historie bærer præg af tiden, ligesom mange andre familier, der er bestemt til at leve i denne tid.

barndom

Lidt fremtid skuespiller kunne ikke forstå, hvorfor fotografiet af hans bedstefar er afbildet kun én omhyggeligt skåret hovedet. Han spurgte sin mor spørgsmål, og hun forsøgte at en eller anden måde forklare sin søn, hvorfor det er umuligt, at nogen har set portrættet af sin bedstefar kongens officer epaulets. Spar portræt af faderen, hun bare kunne skære hans ansigt.

Atmosfæren i familien, er i vid udstrækning påvirket dannelsen af den person, Leo runden. I marts '53, hvor hele landet græd for den afdøde leder, tæt på hans forældres omgangskreds ellers henvise til denne 'tab'. Berømt skuespiller af tiden Zhuravlev, en ven af familien, i henhold til observationer af en lille løve, "strålede". Hans humør deles af far og mor og deres andre venner.

Hans forældre var talentfulde, meget intelligente mennesker. Mor var heldig nok på én gang for at lære fra den berømte Goldenveiser. Fader før krigen, for at forsørge sin familie, arbejdede som elektriker i høj risiko - bygget metro station "Dzerzhinsk", hvor på grund af "silt" har givet en øget betaling til medarbejdere, konstant at risikere liv og lemmer. Skær i meget dyb, jeg var nødt til at arbejde næsten sænkekasse. Men familiens økonomiske situation var så slemt, at faderen var glad indtjening.

Lev Krugly dannes i luften af disse mennesker - skuespilleren.

krig

Hans far og tre ældre brødre blev dræbt ved fronten. fars slægtninge boede i Kiev. Som Jøder, blev de dræbt under Holocaust.

strabadser

Om efterkrigstidens Lev Krugly husker den samme som for mange af hans jævnaldrende. Først og fremmest - den forfærdelige fattigdom af familien. Materielle afsavn fremtidig kunstner var ikke i nyhederne, men de efterkrigsårene var virkelig sultne. Alle tre børn i en familie vant til beskedne krav og omkostninger. Ifølge erindringer fremtidens kunstner, junior slidt tøj pereshito ældre. Hovedsageligt i dragten det var pæne og ingen huller.

Lev Krugly, skuespiller: biografi, roller og film. begynder

Han var så heldig at studere i "Schepkinskom" School på den store Vera Nikolaevna Pashennaya. I 1953, Leo gik på fordelingen af Khabarovsk Regional Drama Theater.

Start skuespillerkarriere blev husket i lang tid. Så var der en masse ting: succes teater og film dannelse som et menneske og en skuespiller, blive gift, mere eller mindre stabil liv. Men huske Khabarovsk periode af livet (1953-1956), Lev Krugly set før ham en forfærdelig koldt værelse med private faciliteter i gården, hvor han boede med sin tidligere klassekammerat, frygtelige frost og Ært kage, som var indeholdt i deres daglige menuer. For at forberede denne briket vandig suppe, det skulle være godt at strække fingrene til et fint pulver og lave mad. Hvis nogen, i suppen tilføje flere kartofler og en slags pølse er den billigste. Nogle morgener de unge kunstnere tillade sig at købe fra gadesælgere to uudviklede, slimede patty.

I fremtiden, deler minderne med journalister om hans liv ROUND Lev husket detalje, der er særlig hårdt ramt i hukommelsen af en letpåvirkelig ungdom. Når de beslutter at købe friske tærter. Store former saleswoman bare "dumpet" fra spisestuen, var klædt i kjole, hvide kunne kaldes meget betinget. Den samme renhed blev dækket med et ark brister aroma varmt brød enorm kurv. Saleswoman længe rodede inde i kurven, dreje og trykke tærter med kød af uvis oprindelse med sine tykke fingre. Unge mennesker har forundret i et stykke tid for at se, hvordan smutte blandt bøffer hendes fingre med peeling neglelak og sort frynse under hendes negle. Det forklarer alt er enkel: kvinden i at for enhver pris ønskede at følge de anvisninger. Under en bunke af varme tærter lå hun gaffel, som hun endnu ikke havde haft tid til at få det. Grave tvivlsomme renlighed i hænderne på "varer", hun fjernede et værktøj, og gav kunderne tærter, gennemboret med en gaffel, som var instruktionen.

Moskva

Ved returnering skuespiller var i "Moderne". Her mødte han sin kærlighed, skuespiller Natalia Enke, som senere blev hans kone.

Destiny her havde han en aftale med den legendariske instruktør A. Efros. Dette møde er blevet stærkt beriget af biografi om skuespilleren. RUNDE Lev blandt flere andre kunstnere fulgte den store instruktør først i Lenin Komsomol Teater (1964) og derefter i Malaya Bronnaya Teater (1967).

Den storhedstid beherskelse. popularitet

Den storhedstid Lion af runden handle, samt dens popularitet er forbundet med direktør A. Efros. I 1965 stykket "Marat, Lika og Leonidik" sat på stykket "My Poor Marat" Arbuzov, han nød ekstraordinær succes i Moskva. Lev har spillet en rolle i det Leonidika. Og det var i begyndelsen af sin berømmelse, den offentlige Moskva.

film

Han startede handler i 1959. Først blandt hans værker var rollerne i filmen: "Lullaby". "Ahead - en skarp drejning," "Noisy Day". Det er takket være det arbejde i biografen var all-Union popularitet af skuespilleren Lev Krugly, hvis filmografi omfatter over tredive film. Blandt de mest berømte: "Fjerde". "713th anmodninger landing", "Ivan da Marya", "The Living og Det Døde."

Udvandring til toppen af berømmelse

Når skuespilleren annonceret en familie beslutning om at komme til udlandet, omgivende betragtet det som vanvid. Ved en banket i Malaya Bronnaya Teater, afholdt i slutningen af sin afskedstale ydeevne, kolleger så på ham med utilsløret forbavselse. Men beslutningen var allerede taget. År senere, Lev forklarede, at beslutningen, viste en masse pludselig, på forskellige måder. Han kaldte vække eventyrlyst, en tendens til at løsgængeri, uløseligt forbundet med mange komikere. Han sagde, at frygtelig væmmes kendte "organisation", der "går ind i sjælen", forsøger at styre alt. Han kaldte dem emigrere "flygte". Men det vigtigste var ikke det.

På valgfrihed

Ikke eventyrlysten, i virkeligheden, var den vigtigste årsag til, at der er sendt familien Rundrejse. Så i 1979:e, de forlod for frihed. Til denne frihed i alle dens manifestationer. Først og fremmest for friheden til at gøre deres egne, ikke dikteret af nogen udefra løsninger.

For frihed til at vælge tanker, arbejde, hobbyer, afhængighed, verdens, kærlighed. For frihed til at realisere dette valg, der adskiller mennesket fra alle, der eksisterer på jorden.

Mod det ukendte

De forlod deres hjem, sætte liv og livet, og ifølge Lev Borisovich, gik "for at opfylde det ukendte." Lad Sovjetunionen var kun muligt på en israelsk visum. Enhver, der rejste blev betragtet "udstødte". For det meste blev taget mod jøderne.

Når søn af parret rundt, Nikita, modtog en tilsigelse i militæret sagde, at forældre søger at emigrere til Israel, råbe ad ham, kaldte dem "den Jøde" og udvist. Udarbejdelse af dokumenter og alle former for test varede omkring ni måneder. Så fik de $ 200, og gik rundt til overførsel punkt i Wien, hvorefter de blev sendt til Paris. De havde ingen aktiver - ingen kostumer eller rekvisitter. Alle måtte forlade Moskva. De var tre af os i et fremmed land. Fjerde - hund, der blev syg på vejen, og måtte tilbringe sin behandling er alle tilgængelige på det tidspunkt, de penge til rådighed.

I eksil

Familien boede og arbejdede i Paris, i München. Lev i de tre år, han tjente i radioen "Freedom" speakeren. Hans kone, Natalia, en tidligere skuespillerinde Theater of Satire, "Moderne", Musical Teater. Stanislavsky, oprindeligt beskæftiget i landbruget, førte børnenes cirkel initiativ i en af søndagsskole i den russiske kirke, arbejdede i avisen "russisk idé".

I Paris engageret Lev i undervisning, medvirkede i to film. Desuden har den runde og hans kone rejste rundt i verden med en rundtur i deres eget teater, skabt i udlandet. Dette teater var bestemt til at vare i et kvart århundrede, men dens tidligere popularitet, at den, de havde kendt i sit hjemland, skuespillere, desværre, kunne ikke testes.

On demand

Frygten for, at der kom fra tid til anden i løbet af drægtighedsperioden beslutning om at forlade, var forgæves. Den udvandring af russisk teater var meget populær. I løbet af de "Iron Curtain" teatre i EU i udlandet var sjældne gæster. Publikum ønskede at høre det russiske sprog fra scenen.

Runde straks ved ankomsten var inviteret til alle mulige forestillinger i Schweiz og Østrig. For et stykke tid havde de til at udføre gratis på universiteterne, i det russiske samfund. I slutningen af præsentationerne blev store damer tilladt i en cirkel hat - "chik, med bånd, blomster." Denne handling efterfølgende Lev kaldet "frygtelig morsomt."

Besøg hjem

Parret besøgte to gange Rusland. I 1993 på opfordring af Ministeriet for Kultur skuespillere turnerede St. Petersborg og Moskva. Sovjetiske publikum blev tilbudt opførelser af "Poor People", "ægteskab", "sagtmodige." Anden gang de bragte stykket "Transport af fortiden" (2003).

"De vigtigste ting - at være sig selv"

I de senere år livet af Lev Borisovich kone boede på en lille pension og supplerende betalinger fra velgørende organisationer i den kommunale fire-værelses lejlighed. I deres hus, de boede det meste indvandrere: arabere, Negros. Til rådighed for parret havde en gammel bil.

Ifølge Lev Borisovich, sagde under et af interviewene, er deres fattigdom ikke forvirret. Det vigtigste for hver person, som gjorde hans kone, det er "at være sig selv." Lev Krugly døde 79 år gammel i 2010. Det skete efter en lang og alvorlig sygdom. Skuespiller begravet i Paris på den russiske kirkegård Saint Genevieve de Bois.

resultater

Lev Krugly, en kort biografi og filmografi af som er præsenteret i artiklen, var en meget talentfuld mand.

Hans arbejde i teatret:

 • "Min stakkels Marat" A. N. Arbuzova (1965, Teater. Lenin Komsomol).
 • "Three Sisters" af Anton Chekhov (1967. Teater på Malaya Bronnaya).
 • "Mild", "Count Nulin" af F. M. Dostoevskomu (kulturcenter i Breton).
 • "Ægteskab" (Meudon kulturcenter).

I Sovjetunionen 1959-1979 Lev Krugly optrådt i over tredive film:

 • "Lullaby".
 • "Støjende Day".
 • "To Lives".
 • "Ahead - en skarp drejning."
 • "Hop i de tidlige dage."
 • "Ældste".
 • Man går til solen. "
 • "Den levende og de døde."
 • "713th anmodninger landing."
 • "I udøvelsen af deres hverv."
 • "Tidligere vinduerne for togene."
 • "Den mystiske væg."
 • "På bryllupsdagen."
 • "The Life og himmelfart Yuras-Bratchikov".
 • "Love".
 • "I det trettende time om natten."
 • "Sidste Holiday".
 • "På vej til Lenin."
 • "Experiment".
 • "Hound af Baskervilles."
 • "Marat, Lika og Leonidik".
 • "Fjerde."
 • "Bare et par ord af Monsieur de Moliere ære."
 • "Måned i landet."
 • "Ivan da Marya".
 • "Og de øvrige tjenestemænd."
 • "City om morgenen til midnat."
 • "Familie Melodrama".
 • "En gave af sort troldmand."
 • "Barbarians".

I Frankrig, skuespilleren medvirkede i filmene: "Hvad en lettelse" (1980) og "Bright Future" (1985).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.