Åndelig udviklingDrømmetolk

Hvis en fyr drømmer fra mandag til tirsdag: fortolkningen af en drøm

Det antages, at fortolkningen af drømme stort set afhænger af de dage, hvor de kommer. For eksempel, hvis en fyr drømmer, vil der på ugens dage være forskellige fortolkninger for hver af drømmene, det vil sige hans egen for hver af dagene. Lad os sige, drømme om natten mandag til tirsdag refererer til den sidste dag. Derfor skal de fortolkes med henvisning til det.

Fortolkning for kvinder

Hvis fyren drømmer fra mandag til tirsdag og favorit, så er pigen i den nærmeste fremtid venter på et møde med ham. Men hvis en ung mand kommer i en drøm en ung mand, og hun allerede har en elsker, giver denne drøm et langt og godt forhold. Når du ser en smuk og smuk mand, piger i virkeligheden meget glæde og nye muligheder. I sådanne drømme er det vigtigste at forsøge at huske den unge mand så godt som muligt, og også dine følelser, når du ser ham. Hver lille ting er vigtig for korrekt fortolkning.

Hvis en fyr drømmer fra mandag til tirsdag, vil en ugift kvinde, så i virkeligheden, være med til et godt ægteskab i den nærmeste fremtid. Sådanne drømme kan også komme til penge. Når en drømt ung mand ikke opfylder ideen til en dame - det er en ugunstig drøm. Hvis han også er grim (hunched, scared osv.), Så sover soveren forskellige problemer og vanskeligheder i personlige forhold og gerninger. Men denne drøm har også en anden fortolkning. Hvis en fyr drømmer fra mandag til tirsdag, som frygter en pige, opvågner hun med forskellige oplevelser. I drømmerens liv vil en af slægtninge, venner eller bekendte bringe uro og nervøs spænding.

Når en dame drømmer om en fyr, som hun ikke har talt med i lang tid og ikke har set (en klassekammerat, en glemt ven, en tidligere elsker), drømmer denne drøm om et overhængende møde med ham. Det er også muligt, at sovende ikke vil se ham personligt, men vil modtage nogle nyheder om ham eller fra ham.

Når en ung pige, der allerede har forhold, drømmer om at hun flirter med en sød og meget interessant fyr, så betyder det i virkeligheden, at hun ubevidst eller bevidst er utilfreds med hendes valg og hendes personlige liv. Men denne drøm kan også være en advarsel mod eventyr og eventyr af tvivlsom karakter. De lover ikke noget godt for drømmeren.

Fortolkning for mænd

Hvis en fyr drømmer fra mandag til tirsdag en mand, så venter han en slags fortjeneste. Når han siger i en drøm til en mandlig person, at han ønsker et nyt forhold, er denne drøm en advarsel. En ny dame kan give ham en masse problemer. Hvis du drømmer en person, der i virkeligheden er meget irriterende, så i virkeligheden skal du være mere opmærksom på sundhed. Denne drøm kan advare om sygdom.

Hvis fyren drømmer fra onsdag til torsdag

Sådanne drømme er næsten altid opfyldt. Til piger lover denne drøm at modtage nyheder fra en person, som kommunikationen er gået tabt i lang tid. Det kan være en fyr fra et tidligere forhold, en fjern familie eller bare en glemt kamerat. Denne drøm, som regel, bærer ikke i sig noget dårligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.