BilerBiler

Er det muligt at fjerne rust fra kroppen af bilen? Sådan fjernes rust fra kroppen af bilen: midlerne. Sådan fjernes rust fra kroppen af bilen med hænderne?

Eksterne karakteristika af bilen, men ikke påvirker dens hastighed, men kræver opmærksomhed til køretøjets ejer. Ridser, buler, korrosion - alt væsentligt ødelægge udseendet af maskinen. Hvis nogle mekaniske skader kan behandles kun under betingelserne for service, kan det rust forsøge at rette dig selv.

Hvorfor er der rust?

Korrosion - Skader, som bilisterne til at stå ret ofte. Problemet er, at processen er næsten umuligt at stoppe. Hvis rust allerede har optrådt, vil beskadiget stedet kun vokse. Hvis du ikke tager rettidig nødvendige foranstaltninger, vil reparationer koste meget dyrere. I den indledende fase er det muligt at nemt at fjerne rust fra kroppen af bilen i sin egen garage.

Fugt - den værste fjende af metal. Oftest er problemet med korrosion stødt bilister, der holder deres køretøjer i det fri. Ventetiden i regn eller sne kan forårsage begyndelsen af processen med nedbrydning af metal. Er det muligt at fjerne rust fra kroppen af bilen? Ja, er det nødvendigt rettidig eliminering af korrosion.

stadier af arbejdet

Hvordan kan man bedst til at fjerne rust fra kroppen af bilen? Hvor skal jeg starte? Arbejdet skal foregå i etaper. Den første ting at gøre - er at grundigt vaske køretøjet. Organet bør befries for støv og snavs. Det næste skridt - at tørre bilen. Dernæst skal du omhyggeligt undersøge kroppen for skader. Denne fase bør afsætte mere tid. Steder, hvor netop startet processen med korrosion, kan være næsten usynlig. Der bør lægges særlig vægt på områder med skygge i form af små prikker.

Forberedelse af kroppen - et vigtigt element i arbejdet. På rigtigheden af dens gennemførelse afhænger af kvaliteten af fjernelse af rust. Det er overflødigt at arbejde på at fjerne korrosion afhænger af hvilket værktøj er valgt. Nedenfor er et par måder, som vil være i stand til effektivt at fjerne rust fra karosseriet.

Efter fjernelse af beskadiget materiale region, der er blevet beskadiget af korrosion, skal den behandles yderligere med et sikkerhedsorgan. Til dette formål kan du bruge kit. Ved hjælp af en speciel puds vil være muligt ikke kun at fjerne rust fra bilens karosseri, men også for at skabe en flad relief. Den sidste etape - male.

bilvask

Som allerede nævnt, rengøring af kroppen - en af de vigtigste etaper. Fjern rust fra kroppen af bilen med deres hænder vil være i stand til mere effektivt, hvis de er klart synlige alle de skader. En grundig rengøring nødvendig for at udføre både uden for og inde i kroppen. Særlig opmærksomhed skal rettes mod motoren og bagage. Hvor bilisterne ofte nødt til at beskæftige sig med korrosion.

Det er ikke hensigtsmæssigt at bruge rengøringsmidler, der ikke er designet til at arbejde med metal. Til salg er der særlige bil shampoo, som ikke kun perfekt rense bilen, men også vil ikke påvirke tilstanden af overfladen. Automotive detergenter perfekt fjerne fedt, snavs, salt, kemikalier med metallegemet. Hertil kommer, med deres hjælp muligt at genskabe den oprindelige glans maling. Hvis det gøres korrekt, vil korrosion elementer bliver mere mærkbar.

Før du fjerner rust fra karosseriet, er det nødvendigt at udføre tørringen. Naturlig proces (til udendørs tørring) kan tage op til en time. Meget hurtigere at starte grundlæggende arbejde vil være muligt, hvis du bruger ovnen.

Sådan fjernes rust fra bilen kroppen ved hjælp af mekaniske midler?

Denne mulighed er mere egnet til små skader - de såkaldte "bugs". Mange bilister bemærket, hvordan på kroppen synes små brune prikker, der indikerer begyndelsen af korrosion proces. Afhjælpe manglen kan fjernes mekanisk. For at gøre dette, skal du bruge en børste eller groft sandpapir. Bearbejdning kan udføres tør eller våd. Gennem brug af alkohol eller petroleum muligt at fjerne fine skader mere effektivt.

Meget hurtigere vil være i stand til at klare problemet med de bilejere, der har i deres arsenal slibemaskine. Pre-behov for at forberede små diske, vil fjerne rust 5-7 mm tyk. Udstyret gør det muligt at opnå en perfekt glat overflade uden nogen korrosion.

Smukke resultater kan også opnås ved anvendelse af en sandblæsning maskine. Oprensning udføres ved behandling med et køretøj luftstrøm med partikler sand. Specielt effektiv med sådant udstyr kan ikke klare "bugs". Sandet virker på et metal modtagelige for korrosion. Samtidig sunde områder forbliver intakt.

Når man arbejder med udstyr til mekanisk rensning af kroppen bør tænke på forhånd om deres egen sikkerhed. Dette er især vigtigt, hvis du bruger sandblæsning. Skal bruge handsker og beskyttelsesbriller, for at forhindre små partikler i at komme ind i øjet.

kemisk rensning

Denne fremgangsmåde involverer anvendelsen af forskellige reagenser - rust omformere. Hvad betyder at fjerne rust fra kroppen af bilen? Der er flere muligheder. Populære "Neutralizer BCH-1 rust." Efter behandling den beskadigede del af fluidet korrosion omdannes til den grå substans. Endvidere kan det let fjernes med en klud.

Strukturen af mange omformere indbefatter phosphorsyre. Værktøjet kan anvendes i ren form. Men du skal handle med ekstrem forsigtighed. Ved brug af dette værktøj, er det ønskeligt at anvende gummihandsker.

Forhindre yderligere rustdannelse vil være muligt ved hjælp af en zink spray. De automotive butikker til salg kan findes betyder "Tsinkor-bil", som er skabt på overfladen af kroppen en speciel beskyttende film. Vær opmærksom på denne spray bør dem, der holder sit køretøj i det fri midler.

Yderligere kropsbehandling

Sådan fjernes rust fra kroppen af bilen? Værktøj vil hjælpe dig med at vælge en leder i en special-forretning. Specialisten vil også vise med hjælp af materialet kan returneres kroppen samme form. Efter fjernelse af korrosion beskadigede område skal anvendes til affedtning sammensætning.

Derudover kan du bruge et værktøj, der vil hjælpe med at beskytte metallet mod yderligere skader. Ved hjælp af primere krop ude af stand til at beskytte mod de skadelige virkninger af miljømæssige faktorer (fugt, varme, insekter).

Caulking og maleri

Det tillader en lille lag af kit align sektion, hvorfra rust fjernes. Du skal arbejde med handsker. Overflade udjævnes ved hjælp af vandtæt sandpapir. Du kan bruge flere lag af fyldstof for at opnå det ønskede resultat. Efter hver påføring af materialet beskadigede område bør tilpasses sandpapir.

Efter gipsen er tørret, kan du begynde at male. Farven skal vælges meget omhyggeligt. Ingen skade vil konsultere en specialist. Selv i modsætning til en skygge vil være tydelige i dagslys.

For at opsummere

Fjernelse rust fra kroppen - en ganske enkel opgave. Alt du skal gøre - er at forsøge at eliminere defekten umiddelbart efter afsløring. Materielle omkostninger vil være mindre sammenlignet med omkostningerne til reparation ved at erstatte den rådne del af legemet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.