Mad og drikkevarerOpskrifter

Det er nødvendigt at bage oksekød i folie? Vi tilbyder instruktion

Eventuelle kødretter har speciel smag og høj næringsværdi. På trods af at der er en mening om farerne ved dette produkt, har dens popularitet aldrig faldet. Dets anvendelse til fremstilling af forskellige godbidder. Med lidt fantasi, kan du oprette mesterværker af kulinariske kunst af kød og imponere dine venner og slægtninge. For eksempel kan du bage oksekød i folie - den er enkel og kræver ikke meget tid og kræfter, men resultatet vil tilfredsstille de smager af elskere fest på lækre delikatesser.

Fremgangsmåder til ristning

Til stegning af kød er du kan bruge to måder:

 1. Høj temperatur metoden - i dette tilfælde vil resultatet være anderledes sprød og lækker smag med saft i det færdige fad. At bage oksekød i folien ved denne fremgangsmåde til fremstilling formular pre skjules det med folie og fik lidt ved kanterne af fremspringene. Efter dette er det nødvendigt at forvarme ovnen til 210 ° C (produktmassen til 1 kg) og op til 230 ° C (for stykker, der vejer mere end 1 kg) og anbringes i frituregryden præform kød. Steg derefter med en indledende temperatur på ca. 20 minutter til langsom ild (døren kan åbnes kabinet ovn i et minut for at nå den ønskede temperatur hurtigere) til 170 ° C. Tæt bageplade af folie, fastgjort med udragende kanter af det nedre lag, vil kødet sygne hen og bliver bløde. Anbefalet tid kan beregnes som følger: for det samlede ristning for hver 0,5 kg produktvægt tilbragte 20 minutter for det gennemsnitlige niveau for - 15 minutter, og resultatet for "blod" - omkring 10 minutter. For eksempel, hvis præformens vægt 2,5 kg, efter en indledende behandling ved høj temperatur (20 minutter), kødet bør holdes i ovnen i yderligere 1 time og 40 minutter.
 2. Fremgangsmåden lav temperatur - i dette tilfælde arbejdsemnet blev bagt ved 120 ° -160 ° C, hvor den behandler er blød og fyldig, men uden skorpe. Tid til at bage oksekød i folien ved denne fremgangsmåde, beregnes som følger: Jo lavere temperatur, jo længere ristning proces. Parathed som kan bestemmes ved kogning termometer: for kød af ungtyre - 54 ° ( «blod»), 70 ° C (god prozharka). Du kan også lave et snit eller kanyle stykker af madlavning, hvis det følger en lys saft, måltidet er klar, hvis væsken er uklar eller rødlig - stadig rå kød.

De grundlæggende principper for bagning

Før du bager oksekød i folie, vil det være nyttigt at kende de vigtigste punkter i processen:

 1. Valg af kød - stegning i Ovens der betragtes som de mest hensigtsmæssige emner fra bulk-stykker med lidt fedt i den indre lag af bedst forbereder roastbeef.
 2. Fremstilling af kødet - skære filmen, vaske og tørre det ved hjælp bleer. Frosne fødevarer skal pre-afrimning (fortrinsvis ved stuetemperatur). Cut "råmateriale" til bits (anbefalet værdi - 500 g), knogler og brusk, er det ønskeligt at fjerne kødet repel.
 3. Flavor halvfabrikata - at gnide stykkerne med salt og andre krydderier, sennep eller særlige sauce. Du kan lave nedskæringer i kødet og svinefedt "lommer" hvidløg og gulerødder eller opretholde halvfabrikata i marinaden i ca. 2 timer (natten over). Du kan bruge følgende sammensætning: laurbærblade (sleben), salt og sort peber. Hertil kommer, her skal du tilføje den hakkede hvidløg. Alle mix, pels stykkerne og lad det marinere.
 4. Stegeovnen - indpakket i folie stykker (et eller to lag) og bages i en af de fremstillingsmetoder diskuteret ovenfor. Hvordan til at bage oksekød, som det tidligere blev defineret. Du kan få en skorpe på en lav temperatur metoden, hvis du åbner indpakning, indtil den er klar til mere end 10 minutter.

nyttige tips

Også på oksekød madlavning i ovnen kan være nyttigt følgende tips:

 • skærer bedre at gøre i form af et kors, så fyldet ikke lækker, når stegning;
 • at få en særlig smag, oksekød før tilberedning kan smøre honning;
 • som kvass marinaden kan bruges med en lille mængde af eddike;
 • Hvis kød er for mager, er det bedre at tynde stykker svinefedt fedt (fedt);
 • at vaske stykkerne uden marinaden, kan du bruge en særlig blanding af krydderier;
 • Det kan være en kød stege og grøntsager til pynt, mens de har brug for at blive skåret i store stykker.

Brændt kød (oksekød) - den perfekte godbid for ethvert bord, er denne parabol nemt forberedt og ikke kræver en stor indsats. I dette tilfælde kan du eksperimentere med krydderier og modtage de mest uventede versioner af denne skål. Efter klargøring af bagt i folie kød, er det muligt at behage venner og slægtninge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.