Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at forberede en dej til stegning fisk? Hurtig, let, varieret

Den vigtigste metode til madlavning fisk er som regel, dens ristning. Før faktisk slippe stykker i det kogende olie i en gryde med deres rullet i mel eller dej. Ved hjælp af tætte blandinger til dypning giver en appetitvækkende måltid brunet og sprød. Denne artikel beskriver, hvordan man forbereder en dej til stegning fisk. Oftest er denne metode, der anvendes i behandlingen af marine arter produkt. Ferskvandsfisk er normalt ikke stegt i dejen. Hver af de foreslåede væske panirovok i sin egen gode og har en særlig smag.

Forberedelse af dej til stegning fisk den mest almindelige måde

Den nemmeste løsning er at bruge som base for mælk og æg. Pisk seks æggeblommer med to kopper varm mælk, tilsæt lidt salt, peber og en hvilken som helst grund vegetabilsk olie. Blandingen blev langsomt tilsættes mel og ælt dejen plug gennemsnitlige densitet. Så, i den resulterende dej pisket indtaste de seks proteiner og bland forsigtigt. Volumen af den flydende masse bør være tilstrækkelig til at fremstille et halvt kg hakkede fiskefileter.

Hvordan til at forberede en dej til stegning fiskeprotein?

Særlig delikat smag opnås, hvis den tidligere opskrift ændre noget, bortset fra mælk og æggeblommer. Piskeris piskeris i en solid skumproteiner fem og en halv teskefuld salt. Tilsæt derefter mel, gradvist tilsætte vand (et halvt glas). Denne storslåede dej skal anvendes straks og ikke overlade det til butikken.

Oprindelig kartoffel dej

Gnid tre store kartoffelknold på et medium rivejern. Pres saften udskilles i forarbejdning af kartofler ikke har brug for. Tilføj vægten af et æg, salt og krydderier. Så sypte mel og ælt dejen. Fiskestykker skåret i en plade tykkelse på ikke mere end ene - halvdelen centimeter. Smuldr dem før stegning kartoffel blanding, trykke ned en masse på samme tid.

Hvordan til at forberede en dej til stegning fisk i faste dage?

Test panering kan fremstilles uden tilstedeværelse af æg og mejeriprodukter ingredienser. For at gøre dette, bland fire spiseskefulde stivelse med en ske af majsmel. Krydderi salt og krydderier. I tør blanding tilsættes en finthakket frisk løg og et fed hvidløg. Så hæld vand og æltet til opnåelse af en ønsket tykkelse.

Hvordan til at forberede en dej til stegning fisk på grundlag af øl

Usædvanlige smag og ejendommelige pragt vil have sprøde skorper dækker fisk, hvis du bruger en skum med lav alkohol drik. I en skål, hæld et halvt glas mel, gør en fordybning og hæld et hundrede og halvtreds gram øl. Begyndende omrøring blev blandingen hammer i et æg. Sådan en flydende dej vil give et attraktivt udseende især stegte stykker at være som i blonde.

Sådan koger ost dej til stegning fisk?

Bland tre spiseskefulde mayonnaise med to æg, salt og krydderier. Tilføj et hundrede gram groft revet ost. Derefter, til den ønskede tykkelse sypte mel og ælt. Denne dej giver fadet en særlig pikante og næringsværdi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.